warszawianka_jedna 02.09.10, 15:01 tylko na Nowolipki 13 zniknął spożywczy Filar, teraz zwolniło się miejsce po szmateksie. Kryzys jaki, czy co? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kugorki Re: kiosk 02.09.10, 19:59 kiosk smocza/anielewicza też wyprzedawał towar, a od 1.09 stoi zamknięty może podniesiony czynsz? Odpowiedz Link
piotrkosinski Re: sklepy znikają 03.09.10, 22:24 Skoro w ktoryms ze starszych postow napisalas, ze chodzisz na zakupy do biedronki, nie dziw sie ze sklepy poupadaly... Odpowiedz Link
piotrkosinski Re: sklepy znikają 03.09.10, 22:27 zebym nie byl goloslowny warszawiankia_jedna napisal: nie płaczcie, w ciągu ostatnich 2 lat Biedronka bardzo się poprawiła, pewnie dlatego pojawia się w dużych miastach. Odpowiedz Link
piotrkosinski Re: sklepy znikają 03.09.10, 22:45 No w sumie z drugiej strony nie dziwie Ci sie, ze zakupy robisz w biedronce. Na zarciu zaoszczedzasz zeby latac do tego Sralterrier J. Klimas na kawke za 15 zl... Odpowiedz Link
piotrkosinski Re: sklepy znikają 03.09.10, 22:47 aaa bylbym zapomnial, zima juz tuz tuz...nie zapomnij wystroic choinki przed swoim blokiem na swieta bozego narodzenia ;-) Odpowiedz Link
krwawymsciciel Re: sklepy znikają 07.09.10, 10:29 nie wiem, czy kryzys, chcialbym, zeby sprzed mojego bloku zniknely dwa oblesne kioski. w jednym ktos sprzedaje pieczone kurczaki (ze sanepid sie do tego nie przyczepia to ja nie wiem), drugi stoi ciagle zamkniety a kiedys przez 2 dni ktos probowal w nim urzadzic salon gier :/ Odpowiedz Link
aankaa a mi się marzy zniknięcie 07.09.10, 23:55 kiosku z dopalaczami (?), który powstał na rogu Anielewicza i Smoczej Odpowiedz Link
gosiasadowska77 Re: a mi się marzy zniknięcie 08.09.10, 09:08 mamy identyczne marzenie :/ Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: a mi się marzy zniknięcie 08.09.10, 13:05 aankaa napisała: > kiosku z dopalaczami (?), który powstał na rogu Anielewicza i Smoczej tak blisko gimnazjum? chyba można to oprotestować w Urz.Dz. Wola. Odpowiedz Link
krwawymsciciel Re: a mi się marzy zniknięcie 13.09.10, 15:48 nie bardzo jest co oprotestowywac, bo to, co tam sprzedaja, teoretycznie i na papierze nie sluzy konsumpcji do kogo nalezy w ogole ten pawilon? jesli uderzac to tam Odpowiedz Link
carinica011 Re: a mi się marzy zniknięcie 17.09.10, 20:53 ta ta ta, sklepy znikają a w ich miejscu powstają nowe - np zamiast obskurnego filara, w którym nic nie było oprócz karaluchów będą jakieś nowe delikatesy. babcie z warzywniaka już się boją, bo jeszcze ceny będzie miał mniej złodziejskie niż one i mięsny i trzeba będzie promocję robić... Odpowiedz Link