kocio-kocio 01.06.05, 13:05 Szanowni Państwo, Zapraszam! Proszę się tu nie rozdrabniać, tylko konkretnie: 1. Niedziela jest ok? Jeśli ok to: 2. Która godzina? 3. Knajpa czy prywatnie? Tylko poważne oferty :o) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorota.28 Re: impreza integracyjna 01.06.05, 13:08 jestem za niedzielą w godzinach wieczornych czyli od 18 w ogródku w knajpie Odpowiedz Link
osmol Re: impreza integracyjna 01.06.05, 13:12 Przychylam sie do propozycji. o 18 w jakimś zacnym miejscu. Metodą głosowania wybierzmy knajpe która zaszczycimy swą obecnością. Ale jaką metoda wybierzemy metodę głosowania? hie hie __________ osmól Odpowiedz Link
ao22 Re: impreza integracyjna 01.06.05, 13:48 popieram 18 to miła godzina. szósta ogródek- tym bardziej, ze ma bym upał znowu no, chyba, ze ktoś ma ogródek przy domu... Odpowiedz Link
ryjek1975 Re: impreza integracyjna 01.06.05, 13:50 Dobrze - zatem niedziela, godz. 18.00, ogródek na muranowie - tej wersji będę się trzymał. Odpowiedz Link
annnkka Re: impreza integracyjna 01.06.05, 16:59 widze ze na watku statystycznym jest 38 osob musimy wiec znalesc ogrod a nie ogrodek w niedziele ma byc ladna pogoda takze byloby milo tylko szczerze mowiac nie przychodzi mi do glowy zaden fajny muranowski ogrodek ale jakby padalo to moze w Le Madame? Odpowiedz Link
tripper Re: impreza integracyjna 01.06.05, 17:54 a nie mozemy na przyklad zabukowac jakiejstam ilosci miejsc w tym ogrodku? albo nawet w lemadamie? Odpowiedz Link
kocio-kocio Re: impreza integracyjna 01.06.05, 17:55 Absolutnie możemy. Tylko musimy wymyślić gdzie :o) Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: impreza integracyjna 01.06.05, 18:04 myślę że, tak naprawdę nie będzie nas więcej niż 12 osób. Odpowiedz Link
annnkka Re: impreza integracyjna 01.06.05, 18:10 właśnie cały czas się rozchodzi w jakim ogródku? masz coś konkretnego na myśli? Odpowiedz Link
osmol Re: impreza integracyjna 02.06.05, 11:04 Przyznam, że nigdy nie piłem piwka w żadnym ogródku na Muranowie bo piwo za cene powyżej 5zł za pół litra uważam za rozbój w biały dzień. W kazdym razie z tego powodu nie wiem która knajpa ma jaką atmosferę, ale może warto by było po prostu odwiedzić którąś wnękę z knajpą na JPII. Poszukiwana jest zatem osoba która te lokale odwiedza i weźmie na siebie odpowiedzialność za wybór lokalu :) hie hie. 2zł więcej za picie w tak zacnym towarzystwie wysupłam :) Tylko błagam nie lamadame czy jak sie toto coś pisze... __________ osmól Odpowiedz Link
dorota.28 Re: impreza integracyjna 02.06.05, 11:09 to może Biba lub Furkot? co Wy na to? Odpowiedz Link
ao22 Re: impreza integracyjna 02.06.05, 11:10 osmol napisał: > Przyznam, że nigdy nie piłem piwka w żadnym ogródku na Muranowie bo piwo za > cene powyżej 5zł za pół litra uważam za rozbój w biały dzień. W kazdym razie z > tego powodu nie wiem która knajpa ma jaką atmosferę, ale może warto by było po > prostu odwiedzić którąś wnękę z knajpą na JPII. Poszukiwana jest zatem osoba > która te lokale odwiedza i weźmie na siebie odpowiedzialność za wybór lokalu :) > > hie hie. 2zł więcej za picie w tak zacnym towarzystwie wysupłam :) > Tylko błagam nie lamadame czy jak sie toto coś pisze... > > > __________ > osmól Trzeba zajrzeć do wątku o knajpach na muranowie Ja polecam furkot i cafe biba ale zastanawiam sie czy nie ma gdzies knajpki z ogródkiem bez wyziewów autobusowo-samochodowych? Odpowiedz Link
kocio-kocio Re: impreza integracyjna 02.06.05, 11:21 Ja myślę, że trzeba uwzględnić opcję "deszcz", albo wręcz "lodowate zimno", więc knajpa powinna mieć opcjonalne, spore wnętrze (żebyśmy się w te naście osób zmieścili swobodnie). Więc furkot chyba odpada. Odpowiedz Link
ao22 Re: impreza integracyjna 02.06.05, 11:23 kocio-kocio napisała: > Ja myślę, że trzeba uwzględnić opcję "deszcz", albo wręcz "lodowate zimno", > więc knajpa powinna mieć opcjonalne, spore wnętrze (żebyśmy się w te naście > osób zmieścili swobodnie). > Więc furkot chyba odpada. > podobno ma byc trzydziesci stopni i sloneczko ale ja im juz nie wierze... :) w bibie są fajne kanapy, ale chyba by trzeba zarezerwować Odpowiedz Link
kocio-kocio Re: impreza integracyjna 02.06.05, 11:25 Z zarezerwowaniem nie będzie problemu. Tylko trzeba podjąć DECYZJĘ! Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: impreza integracyjna 02.06.05, 11:42 Może "U Fiszera", tam mają duże stoły i ogródek po dachem? Odpowiedz Link
dorota.28 Re: impreza integracyjna 02.06.05, 11:52 codziennie przechodzę koło bibki, swingo i furkotu jeżeli dookreślimy się ile nas będzie moge zarezerwować Odpowiedz Link
ao22 Re: impreza integracyjna 02.06.05, 11:59 dorota.28 napisała: > codziennie przechodzę koło bibki, swingo i furkotu > jeżeli dookreślimy się ile nas będzie moge zarezerwować nawet dwa razy :) ja bym obstawiała bibkę, więcej miejsca w środku Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: impreza integracyjna 02.06.05, 11:59 kocio-kocio napisała: > I piekielnie drogo... > Jeśli chcemy się konkretnie napić, to zostaje tylko domówka dawniej prywatka. Każdy przyniesie picie w odpowiedniej ilości i jakieś orzeszki czy inne chipsy, wyjdzie niedrogo. Odpowiedz Link
kocio-kocio Re: impreza integracyjna 02.06.05, 12:03 Kilka postów niżej szanowny kolega osmol, na którego bardzo liczymy, wyraził (zresztą nie pierwszy raz) swój stosunek do piwa po 7 zł za pół litra. Jaki będzie stosunek kolegi do piwa po dychu? Biba, czy jak jej tam wydaje się superanckim pomysłem. Tylko wciąż nie wiemy ilu nas będzie! Odpowiedz Link
ao22 Re: impreza integracyjna 02.06.05, 12:05 to moze zacznijmy odliczać? sznowna jubilatko, prosze zaczynać, może w osobnym wątku, zeby się nie pomieszało? Odpowiedz Link
dorota.28 Re: impreza integracyjna 02.06.05, 12:34 wg mnie impra w domu w taka pogode jest nie fajna bo: może będzie dużo ludzi :) i się nie pomieścimy osobiście pale i jak zaprosze do siebie to będę palić a nie wszyscy tolerują a na fresze można palić do woli :) idąc do kogos nie zapale (patrz: wyjdę wcześniej i będe w stresie ;)) ao22 też pali, co bym nie wyszła na samotną palaczkę hihi Odpowiedz Link
tripper Re: impreza integracyjna 02.06.05, 16:56 ja tez pale ale ciagle nie wiem, gdzie palimy :-/// Odpowiedz Link
osmol Re: impreza integracyjna 02.06.05, 20:17 Dziekuję za zaufanie, że pojawie się i będe mógł być zaszczycony Wszymi osobami. Zjawię sie neizawodnie. I protestuje przeciwko piwu za 10zł :) 7 jeszcze przełkne choć łamie to me zasady ;) heeh czasami jednak trzeba odejśc od tego czego sie człek trzyma. Dla tak zacnego grona osób chetnie odstapie od zasad. A co do meijsca picia to ja sie dostosuje. Jak napsiałem nie znam tutejszych lokali z autopsji. __________ osmól Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: impreza integracyjna 02.06.05, 17:38 chyba faktycznie bibka będzie najlepsza, tam stoły w ogródku są największe. Jakoś niewiele osób się wpisało na listę :-( Odpowiedz Link
ao22 Re: Biba niedziela godz 18?? 03.06.05, 09:48 warszawianka_jedna napisała: > chyba faktycznie bibka będzie najlepsza, tam stoły w ogródku są największe. > Jakoś niewiele osób się wpisało na listę :-( ale w tym watku kilka osób zadeklarowało chęć przybycia, chociaż nie dopisało się w liście obecności :) może ustalmy w takim razie, ze w bibce, skoro lepszych propozycji brak w niedzielę o 18 jak będzie ładna pogoda mozna by zarezerwować i stolik w ogródku, bo moze byc ciasno. Odpowiedz Link
dorota.28 Re: Biba niedziela godz 18?? 03.06.05, 10:06 to jak? zarezerwować dzisiaj Bibkę? w 2 wersjach: ogródek lub kanapki w środku? Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: Biba niedziela godz 18?? 03.06.05, 10:12 dorota.28 napisała: > to jak? zarezerwować dzisiaj Bibkę? > w 2 wersjach: ogródek lub kanapki w środku? Raczej w ogródku, i niech na kartce razerwacja napiszą MURANÓW, bo przecież raczej się nie znamy a głupio by było dosiąść się do obcego stolika :-) Odpowiedz Link
ao22 Re: Biba niedziela godz 18?? 03.06.05, 10:19 > Raczej w ogródku, i niech na kartce razerwacja napiszą MURANÓW, bo przecież > raczej się nie znamy a głupio by było dosiąść się do obcego stolika :-) > hihihi może jakiś transparent powiesimy? Odpowiedz Link
dorota.28 Re: Biba niedziela godz 18?? 03.06.05, 10:22 OK, biorę na siebie odpowiedzialność za rezerwację, karteczka MURANÓW będzie jak nic :) Odpowiedz Link
kocio-kocio Re: Biba niedziela godz 18?? 03.06.05, 10:17 Rezerwuj. I lepiej w dwóch wersjach. Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: a gdzie jest ta cala BIBA?? 03.06.05, 16:55 tripper napisał: > nooo wlasnie... gdzie? na JP II, między Nowolipiem a Nowolipkami po stronie śródmieścia. Odpowiedz Link
kocio-kocio Re: a gdzie jest ta cala BIBA?? 03.06.05, 16:59 Przy Jana Pawła. Po wschodniej (?) stronie. Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: impreza integracyjna 03.06.05, 16:45 kocio-kocio napisała: > Biały goździk w butonierce. > litości, białego goździka będę szukać przez tydzień, butonierki też nie mam :-) Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: impreza integracyjna 03.06.05, 17:26 kocio-kocio napisała: > Pod Halą Mirowską były ostatnio. > dzięki, ulżyło mi :-) Odpowiedz Link
osmol Re: impreza integracyjna 03.06.05, 18:57 Dobrzy ludzie a nie prościej polożyć coś na stole? Ot wchodzi taki biedny chłopina (np osmól), patrzy na stole lezy np czerwona cegła ;) i już wie że dobrze trafił, że to cegła z Muranowa i że my ta cegłą otwieramy oczy niedowiarkom! I jeszcze nie powiedzieliśmy ostatniego słowa.... (po prostu uwielbiam "Misia") __________ osmól Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: impreza integracyjna 03.06.05, 23:07 osmol napisał: > Dobrzy ludzie a nie prościej polożyć coś na stole? Ot wchodzi taki biedny > chłopina (np osmól), patrzy na stole lezy np czerwona cegła ;) i już wie że > dobrze trafił, że to cegła z Muranowa i że my ta cegłą otwieramy oczy > niedowiarkom! I jeszcze nie powiedzieliśmy ostatniego słowa.... (po prostu > uwielbiam "Misia") a ty wiesz, co my możemy tą cegłą.... __________ > osmól Odpowiedz Link