qfazi 13.04.06, 22:02 Czy ktos moze mi pozyczyc na swieta klatke dla kota? Mamy tylko jedna a musimy zabrac 3 koty. Kolega, ktory mial mi ja pozyczyc dal plame. Plizzzzzzz Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aankaa chciałabym ale 13.04.06, 22:21 nie mam (pożyczyłam na święte nigdy, jak się okazało), swoje futrzate wsadzę do torby (dużej) i jakoś przewiozę na Mazury jak jedziecie ? może do "worka" na początek a później dać się rozpełznąć kociejstwu po samochodzie ? (moje jest w szelkach i pod stałą kontrolą pasażera) Odpowiedz Link
tukee ja moge Cie wspomóc 13.04.06, 23:41 Grzesiu mam taki pet voyager, ale taki humanitarny. Wiklinowy kosz piknikowy z zamykanymi klapkami. Moja kocina bardzo sobie chwali I JA TEZ. Odpowiedz Link
tukee Powiem więcej! 13.04.06, 23:49 Grzesiu i Agnieszko, jezeli macie taki problem i musicie wozic sie z wasza brygada to moge wam udostepnic moje cale dla nich mieszkanko. Moge sie zaopiekowac. Po co wozic je tak daleko. Na Muranowie oczywiscie. Moge wziac te lobuziaki na trzy dni tylko musicie przyniesc mi glownych zainteresowanych oraz dla nich kibelki. Jak chcecie to napiszcie mi na poczte to dam wam telefon. Odpowiedz Link
qfazi Re: Powiem więcej! 14.04.06, 09:52 Tuuke !! Napisalem do Cibie, odierz prosze poczte :) Odpowiedz Link
sloag Re: Pomocy !!! 14.04.06, 18:35 Kochani jesteście naprawdę wspaniali!!! mamy juz klatkę, ale pojawiły sie inne problemy. wizja Swiąt u mamy niebezpicznie się oddala... Odpowiedz Link