alma82 03.03.07, 20:42 właśnie widziałam przez okno.. zasuwało to po dachu (podwórko karmelicka/nowolipki), ale szybko uciekło-nie wiem czy to tchórzofetka czy coś podobnego.. siostra wyszła na łowy, może sie natknie. może komuś zaginęła..?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dwa-filary Re: tchórzofretka..? 03.03.07, 21:26 alma82 napisała: > właśnie widziałam przez okno.. > zasuwało to po dachu (podwórko karmelicka/nowolipki), > ale szybko uciekło-nie wiem czy to > tchórzofetka czy coś podobnego.. > siostra wyszła na łowy, może sie natknie. > może komuś zaginęła..?? Podejrzewam ,że to szczur.Niech siostra uwarza. Odpowiedz Link
kocio-kocio Re: tchórzofretka..? 03.03.07, 21:58 A tam szczur! Raczej łasiczka. Żyje ich tu trochę. Sama nie raz widziałam. Odpowiedz Link
alma82 Re: tchórzofretka..? 03.03.07, 23:36 szczur to na pewno nie był. nawet nie wiedziałam, że mamy tu łasiczki, fajnie :) Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: tchórzofretka..? 04.03.07, 11:56 to pewnie kuna, kiedyś widziałam ją na Nowolipkach. pl.wikipedia.org/wiki/Kuna_domowa Odpowiedz Link
konisko_wielkie Re: tchórzofretka..? 05.03.07, 17:52 moj sasiad z muranowa ma w domu piec. i zawsze mu uciekaja i wracaja. moze to one. spod feminy az do intraco wedruja. i wracaja. to pewnie one Odpowiedz Link