alfajet777 15.03.08, 19:54 Pizza Time na smoczej okropienstwo , !!! Ciasto jakies suche i pizza w dodatku jaksa słodka była mimo ze była to Peperoni Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamula_to_ja PIZZA TIME jest SUPER!!! Mega pyszna! 18.03.08, 19:34 Najlepsza jaką jadłam. Bardzo mi i mezowi podpasowała. Jeśli zamawiamy pizze to tylko z PIZZA TIME ! Odpowiedz Link
kaliblunt Re: PIZZA TIME jest SUPER!!! Mega pyszna! 18.04.08, 23:21 Zajadając ów produkt wraz z dziewczyną, wymienialiśmy sie licznymi anegdotami; jak ocenić pożywienie które przyszło nam pałaszować. Na tę chwilę mogę powiedzieć: "BRAK SŁÓW" NA pudełku widniał napis "Uwielbiam", z lekką ironnią przekreśliłem wyżej wymienione słowo i bez skrupułów podspodem napisałem "Nigdy więcej!!!". Ku przestrodze innym pudełko wraz z 3/4 "pizzy" umieścciłem w osiedlowym kontenerze, w ten sposób aby widoczny był umieszczony na nim wcześniej napis!! Odpowiedz Link
vvesna Re: Pizza Time na smoczej !! Ble 19.04.08, 12:57 My ostatnio, w przypływie lenistwa, zamawialiśmy pizzę stamtąd. Była smaczna. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Odpowiedz Link
alfajet-777 Re: Pizza Time na smoczej !! Ble 20.04.08, 22:06 vvesna napisała: > My ostatnio, w przypływie lenistwa, zamawialiśmy pizzę stamtąd. > Była smaczna. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Być może trafiłem na ich zły dzień ?? Gdyż Piza Ostra Peperoni Była słodka i ten sos jak by z cukrem Odpowiedz Link
leniwy_wiesniak Re: Pizza Time na smoczej !! Ble 05.05.08, 12:28 alfajet-777 napisał: > vvesna napisała: > > > My ostatnio, w przypływie lenistwa, zamawialiśmy pizzę stamtąd. > > Była smaczna. Nie mam żadnych zastrzeżeń. > > > Być może trafiłem na ich zły dzień ?? > Gdyż Piza Ostra Peperoni Była słodka i ten sos jak by z cukrem Hmmm. Albo to my mieliśmy szczęście. :) Bo póki co jest 50/50 - dwie opinie na TAK i dwie na NIE. Odpowiedz Link
alfajet-777 Zwracam Honor !!! 26.05.08, 23:10 Zwracam Honor i uderzam się w pierś Muszę przyznać że postanowiłem po waszych postach raz jeszcze zamówić pizze i powiem że mnie miło zaskoczyli Pizza Była taka jaką sobie wymarzyłem Była wyjebista mega ostra i mmmmmm pyszności Odpowiedz Link
beatrizze ooo moja pizzeria 07.03.15, 17:43 ale się zdziwiłam negatywnym opiniom. dla mnie to najlepsza pizzeria w mieście, a na szczęście mieszkam bliziutko i mam ją zawsze ciepłą. czasem mam ochotę na coś innego to zamawiam w sieciówkach ale tutaj texas bbq przebija wszystko. ceny są ekstra jak na taką jakość, nigdy nie byłam na miejscu, tylko w dostawie Odpowiedz Link
beatrizze Re: ooo moja pizzeria 07.03.15, 17:45 a i jeszcze powiem, że dla mnie tragedia to była pizza z pizza nowolipki czy coś takiego, zamawiałam z pyszne.pl i była ohydna, jak kiedyś z telepizzy kiedy już brzytwy się chwytając proponowali jakieś kosmiczne promocje Odpowiedz Link