userek4 21.02.04, 10:17 Zapraszam do odwiedzania Nowego Niezależnego Portalu hajnowka.com.pl, zdecydowanie polecam też wielofunkcyjne przejżyste forum na tej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
papke_fan Re: HAJNOWKA.COM.PL 22.02.04, 13:14 Fatalny kolor zniechęcił mnie do wejścia na NNP hajnowka.com.pl.Stara kolorystyka była o niebo przyjemniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
kryszpin Re: HAJNOWKA.COM.PL 26.02.04, 17:09 Jaka breja :( czyms takim nie da sie walczyc o klienta. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
skarabelusz Re: HAJNOWKA.COM.PL 26.02.04, 19:56 Nie rżnij kryszpin wielkiego fachowca!Już się raz popisywałeś i co z tego wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
kryszpin Re: HAJNOWKA.COM.PL 28.02.04, 15:29 skarabelusz idioto kazdy ma swoje zdanie. uwazam ze hajnowka.com.pl to porazka i chuj Ci do tego, ajt? Odpowiedz Link Zgłoś
skarabelusz Re: HAJNOWKA.COM.PL 28.02.04, 16:08 Swoje zdanie można przedstawić w sposób kulturalny! Odpowiedz Link Zgłoś
kryszpin Re: HAJNOWKA.COM.PL 28.02.04, 21:10 Skoro mnie atakujesz to Ci ripostuje. Jara Cie to? Jezeli mowimy o rznieciu fachowca to mozemy o tym pomowic na privie bo nie czuje potrzeby udawadniania Ci czy nim jestem czy nie przy wszyskich. Zapraszam: kryszpin@kryszpin.com Odpowiedz Link Zgłoś
lopez1125 Re: HAJNOWKA.COM.PL 01.03.04, 20:29 skarabeusz,ty sie nie myłes?? nie obrazaj tak znakomitego fachowca,bo...... wogle wiesz co to Paint?? nie?? moze wytłumaczyc face to face??????????????????????????????/ Odpowiedz Link Zgłoś