Dodaj do ulubionych

Mesiu ! Gdzie się przymaskowałeś ?

13.10.10, 18:50
Zobacz jaki fajny wynalazek :
tech.wp.pl/gid,12753727,kat,1009619,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=2
"Podłączane do portu USB pudełko będzie wydzielać śmierdzące zapachy za każdym razem, gdy wypowiemy przed komputerem brzydkie słowo. To koniec przeklinania i wyzywania przeciwników" .
Jak będziesz szukać ORMO wców , zrazu psiknie smrodem . Fajne .
Obserwuj wątek
    • nikjesienny Re: Mesiu ! Gdzie się przymaskowałeś ? 13.10.10, 18:54
      Jarek od kota pewnie taki wynalazek już ma :
      tech.wp.pl/gid,12753727,kat,1009619,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=10
      • pub.blues1 Re: Mesiu ! Gdzie się przymaskowałeś ? 13.10.10, 19:59
        a może jednak WOŚP w Bielsku?
        • mexico86 Re: Mesiu ! Gdzie się przymaskowałeś ? 13.10.10, 21:09
          Nie bardzo rozumiem nikuORMOwcu czy sie bulwersujesz, ty i twoje dwa pupilki sebcio i żmijko. Przecież byłeś ORMOwcem za PRLu. Mentalność masz nadal uszaka, wiec nie ma sie na co obrażać. W koło macieju bredzisz o ptasim gó...e którym to będzie osrywany pomnik. W koło płczesz, że zamiast przedszkoli, żłobków, sierocinców na które można było przeznaczyć te 50 tysi . to stawiają pomnik. I to komu- katolowi. Więc ja cie pytam i twoich przydupasów, tych którzy kochają wylewać pomyje na wszystko co katolickie. Opiszcie tu na forum sprawę finansowania przedszkola, i działek pod budowy cerkwi w B.P. I policzymy ile to dzieci można było wykarmić.
          Paka ORMO i jego drużynko.
          • nikjesienny Re: Mesiu ! Gdzie się przymaskowałeś ? 14.10.10, 08:20
            Masz mesiu rację . W tym stadium idiotyzmu żadne wynalazki nie pomogą .
          • krzysztof_ja Re: Mesiu !Łaskawco 14.10.10, 10:22
            mexico86 napisał:
            W koło płczesz, że zamiast przedszkoli, żłobków, siero
            > cinców na które można było przeznaczyć te 50 tysi . to stawiają pomnik. I to ko
            > mu- katolowi.
            --Łaskawco 50 tys to może trzeba będzie dać za pokropek i uroczystości odsłonięcia. Pomnik kosztował co najmniej dziesięć razy tyle, jak podają źródła. Choć i w to trudno uwierzyć.I wcale mi tu nie chodzi oto, jakiego wyznania była osoba upomnikowiona. Zawsze będę krytycznie podchodził do bezmyślnego wydawania publicznych pieniędzy.
            • lechowski51 Re: Mesiu !Łaskawco 14.10.10, 18:01
              Co dla Ciebie bezmyslne dla innych to dzialanie sensowne.Palikot np.wraz ze swoimi oszolomami proponuje abysmy z naszych podatkow wydawali na bezplatne srodki antykoncepcyjne....a na forum cisza,chociaz ten postulat gdyby zostal przy pomocy SLD i innego lewactwa spelniony kosztowalby nas nie tysiace a dziesiatki milionow zlotych.
              Pomijam fakt ze w Angili kondomy rozdaja w szkolach a jest tak najwieksza w Europie liczba niechcianych ciaz wsrod nastolatek.
              • markochmeleski.1 Re: Mesiu !Łaskawco 14.10.10, 19:01
                jak czytam ciebie lechocki i paru innych to jestem za aborcją :)
                • lechowski51 Re: Mesiu !Łaskawco 14.10.10, 19:33
                  A nie prosciej odkurzyc madre zalecenia Doncowa,Szuchewycza czy Bandery?
                  • markochmeleski.1 Re: Mesiu !Łaskawco 14.10.10, 20:39
                    lechowski51 napisał:

> A nie prosciej odkurzyc madre zalecenia Doncowa,Szuchewycza czy Bandery?

sam się wykańczasz
            • mexico86 Re: Mesiu !Łaskawco 15.10.10, 01:07
              krzysztof_ja napisał:

> mexico86 napisał:
              > W koło płczesz, że zamiast przedszkoli, żłobków, siero
              > > cinców na które można było przeznaczyć te 50 tysi . to stawiają pomnik. I
              > to ko
              > > mu- katolowi.
              > --Łaskawco 50 tys to może trzeba będzie dać za pokropek i uroczystości odsłonię
              > cia. Pomnik kosztował co najmniej dziesięć razy tyle, jak podają źródła. Choć i
              > w to trudno uwierzyć.I wcale mi tu nie chodzi oto, jakiego wyznania była osoba
              > upomnikowiona. Zawsze będę krytycznie podchodził do bezmyślnego wydawania publ
              > icznych pieniędzy.

I co jeszcze powiesz Krzysiu???? Może odpowiesz na moje pytania [b]o jakoś ORMO nick i jego żmijaści wielbiciele sie nie kwapią. Umiecie tylko wyliczyć pomnik.....a reszta hmmmm????
          • prawdziwy-ola Re: Mesiu ! Gdzie się przymaskowałeś ? 14.10.10, 19:47
            A tak nawiasem mówiąc zapraszam w sobotę na godz. 10-tą na wyświęcenie pomnika Jana Pawła II . Skończcie w końcu ten temat, we wszystkich miastach Polski są pomniki JPII, a my to co? Przecież do Białorusi jeszcze parę kilometrów. Cieszę się bardzo, że wreszcie mamy ten pomnik. Nie chcieli niektórzy aby stał przy ratuszu, więc mamy przy Bazylice i dobrze.
            • sebcioo Re: Mesiu ! Gdzie się przymaskowałeś ? 14.10.10, 19:53
              prawdziwy-ola napisała:
              > Skończcie w końcu ten temat, we wszystkich miastach Polski są p
              > omniki JPII, a my to co? Przecież do Białorusi jeszcze parę kilometrów.
              Genialne argumenty.
            • zdrafko Re: Mesiu ! Gdzie się przymaskowałeś ? 15.10.10, 09:14
              prawdziwy-ola napisała:

> A tak nawiasem mówiąc zapraszam w sobotę na godz. 10-tą na wyświęcenie pomnika
              > Jana Pawła II . Skończcie w końcu ten temat, we wszystkich miastach Polski są p
              > omniki JPII, a my to co? Przecież do Białorusi jeszcze parę kilometrów. Cieszę
              > się bardzo, że wreszcie mamy ten pomnik. Nie chcieli niektórzy aby stał przy ra
              > tuszu, więc mamy przy Bazylice i dobrze.

Ja również popieram takie pomysły, pod warunkiem, że:
              -wybudują go parafianie z własnej i księżowskiej kasy
              -postawią go na placu plebanii, gdzie miejsca jest w p*zdu i jeszcze trochę
          • zdrafko Re: Mesiu ! Gdzie się przymaskowałeś ? 15.10.10, 09:30
            mexico86 napisał:

W koło płczesz, że zamiast przedszkoli, żłobków, siero
            > cinców na które można było przeznaczyć te 50 tysi . to stawiają pomnik. I to ko
            > mu- katolowi. Więc ja cie pytam i twoich przydupasów, tych którzy kochają wylew
            > ać pomyje na wszystko co katolickie.

Budowa przedszkola czy żłobka daje chyba więcej korzyści niż stawianie odlewanych kloców w imię tego, że inne miasta mają a my nie (jak to jeden forumowicz argumentował)

Opiszcie tu na forum sprawę finansowania p
            > rzedszkola, i działek pod budowy cerkwi w B.P. I policzymy ile to dzieci można
            > było wykarmić.
            > Paka ORMO i jego drużynko.

A co, jakaś afera się za tym kryje? Podziel się informacją, bo sam ciekaw jestem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka