Dodaj do ulubionych

Cisza wyborcza

04.12.10, 22:02
Przypominam, że od północy z piątku na sobotę do 22:00 w niedzielę na Forum obowiązuje cisza wyborcza.
Obserwuj wątek
    • sebcioo To powienies usunac ankiete ;) 04.12.10, 22:26
      albo przynjamniej zablokowac.
      • pawlozsiul Re: To powienies usunac ankiete ;) 05.12.10, 15:25
        Ankieta działa i wskazuje Jedynego Słusznego Kandydata. Ot taki łże-Moder nam się trafił.
    • nikzimowy Re: Cisza wyborcza 05.12.10, 13:33
      Cisza wyborcza , ale i w innych motywach nikomu sie nie chce gęby otworzyć . Marazm . Gęby pozamarzały , a ja jako stary rencista muszę forumn rozruchiwać !
      Białystok dzisiaj zaliczyłem , zmarzłem jak osiem i pół pioruna ( w B-stoku, nie w samochodzie ) i jeszcze mi się chce coś pisać przy ciepłym kalafiorku .
    • nikzimowy Apropos 19-ki 05.12.10, 13:36
      Raz tylko po drodze widziałem durnia z siemiatycką rejestracją . Pozatem dość spokojnie sie jechało .
    • pawlozsiul chyba się z własnym ch.jem na głowy pomieniałeś 05.12.10, 15:18
      Podwieszasz link, który jet hasłem wyborczym jednego z kandydatów i jednocześnie zgłaszasz taki łże-apel. Wstydziłbyś się, Szpila. I tak wygra kandydat czerwono-radiomaryjny.
      • odziej ??? 05.12.10, 20:11
        coś ty tam nawypisywał pawlo?
        • sebcioo Re: ??? 05.12.10, 20:29
          Z tego co widzialem to nic strasznego. Widocznie ktos przewrazliwiony.
          • burak-cukrowy Głosujcie na 05.12.10, 20:44
            tychmiast, mamy najniższą frekwencję w Regionie ;)
        • pawlozsiul Re: ??? 05.12.10, 22:04
          odziej napisał:

> coś ty tam nawypisywał pawlo?

No np. zwróciłem Szpili uwagę, że jego ankieta działa w najlepsze mimo ciszy wyborczej. Szpila zawiesił ankietę, a przy okazji wyciął mój wpis. Pie.dolę, bojkotuję ten syf.
          • szpila555 Re: ??? 05.12.10, 22:11
            pawlozsiul napisał:
            > No np. zwróciłem Szpili uwagę, że jego ankieta działa w najlepsze mimo ciszy wy
            > borczej. Szpila zawiesił ankietę, a przy okazji wyciął mój wpis. Pie.dolę, bojk
            > otuję ten syf.

To sprawdźmy co pawlozsiul napisał w czasie "ciszy wybiórczej" . Odblokowuję jego dwa wpisy na pewien czas. Pełna kultura Pana doktora.
            • pawlozsiul dzięki Szpila! 05.12.10, 22:13
              Nic wiekopomnego tam nie napisałem, ale i nic kwalifikującego się na kasowanie.
            • burak-cukrowy Re: ??? 05.12.10, 22:16
              ja pier.olę jeszcze w Bielsku Bośzków nam brakuję, zapuszczajcie brody, aby było co pluć !
            • odzieje Re: ??? 06.12.10, 17:43
              szpila555 napisał:

> pawlozsiul napisał:
              > > No np. zwróciłem Szpili uwagę, że jego ankieta działa w najlepsze mimo ci
              > szy wy
              > > borczej. Szpila zawiesił ankietę, a przy okazji wyciął mój wpis. Pie.dolę
              > , bojk
              > > otuję ten syf.
              > W nowym rozdaniu stołków Szpila zostanie Wielkim Cenzorem
              > To sprawdźmy co pawlozsiul napisał w czasie "ciszy wybiórczej" . Odblokowuję je
              > go dwa wpisy na pewien czas. Pełna kultura Pana doktora.
              >
              >
      • szpila555 Re: chyba się z własnym ch.jem na głowy pomieniał 07.12.10, 12:33
        pawlozsiul napisał:
        > Podwieszasz link, który jet hasłem wyborczym jednego z kandydatów i jednocześni
        > e zgłaszasz taki łże-apel. Wstydziłbyś się, Szpila. I tak wygra kandydat czerwo
        > no-radiomaryjny.

Oskarż jeszcze Wojewódzkiego Komisarza Wyborczego o to samo, bo na kartach do głosowania również podobne "hasło wyborcze" widniało u samej góry karty:

"Wybory Burmistrza Miasta Bielsk Podlaski"

;)
    • nikzimowy Ankieta ... 06.12.10, 06:34
      Taka ankieta ... Osobiście chyba ze 20 razy zagłosowałem , raz za razem i "urna" przyjmowała .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka