Dodaj do ulubionych

No kur....!!!

06.05.11, 15:00
Rozumiem ,że nasz kochany premier zastopował budowę autostrad, ale żeby stadiony zamykać?? Kibic kur....jego mać. !!! Przeca Kaczor z kotem na mecze nie chodzą.
niezalezna.pl/10104-otworzyc-stadiony-zamknac-tuska
Obserwuj wątek
    • markochmeleski.1 Re: No kur....!!! 06.05.11, 15:21
      nie to żebym kochał Donka ale ja to przywróciłbym ZOMO wraz z kompetencjami jakie miało MO, no kur... wszyscy by siedzieli w postawie zasadniczej na stadionach :)
      Wówczas poszedłbym na mecz z sam a nawet z rodziną :)
      • mexico86 Re: No kur....!!! 06.05.11, 15:37
        Oj wy w tej Orli to za jednym tęsknicie.
        • pidlasze Re: No kur....!!! 06.05.11, 17:18
          Z zomo to troche Marko przegiales...
          Mexyk, masz moze lepszy sposob (ale taki realny, na jaki finansowo stac polskie panstwo) na zapobiezenie najzwyklejszemu stadionowemu bandytyzmowi??? Kibice, Kur... ich mac!
          • markochmeleski.1 Re: No kur....!!! 07.05.11, 07:44
            pidlasze napisał:

> Z zomo to troche Marko przegiales...

a jak chcesz skutecznie egzekwować , choćby proponowane zakazy stadionowe, błyskawiczne karanie ( najlepiej przy stadionie w wozie technicznym) ?
            Tylko odpowiednie służby z odpowiednimi przepisami i to z takim , że za drobniejsze przewinienia, kara ma być wymierzana na miejscu np. wniesienie racy na stadion 20 pał po plecach, odpalenie tej racy na stadionie dodatkowe 20 i to wymierzane bezpośrednio w wyznaczonych punktach przed nim samym :)
            Wyrwanie siedziska - ścieżka zdrowia i możesz wrócić na stadion i usiąść dupskiem na wystające wkręty aby obejrzeć do końca mecz i dwie godziny dodatkowo pooglądać pusty stadion.
            • mexico86 Re: No kur....!!! 07.05.11, 12:32
              A złodziejom ucinać ręce.
              • markochmeleski.1 Re: No kur....!!! 07.05.11, 16:02
                mexico86 napisał:

> A złodziejom ucinać ręce.

w Szwecji, a co ja mówię, w całej Skandynawii przyniosło to skutek
    • mexico86 Re: No kur....!!! 06.05.11, 18:10
      Słyszałeś aby np. w Angli premier zamykał stadiony???? Wytłumacz mi , jaki jest problem z poskromieniem paru łobuzów???? gdyby PZPN za każdy taki mecz zabecelewoła parę baniek, spokój byłby na trybunach jak w Bielsku na \Turze.
      Nie da sie ku... mac, od 20 lat to samo. Dróg nie da, sie budować, korupcji sie nie da zlikwidować, biurokracja, słuzba zdrowia, korupcja ect. Nie da się, nieda si nieda
      • mexico86 Re: No kur....!!! 06.05.11, 18:29
        Odpowiedz jest bardzo prosta, wysokie kary finansowe i dożywotni zakaz stadionowy, u brytyjczyków działa.
      • pidlasze Re: No kur....!!! 06.05.11, 21:08
        nie twierdze, ze sie nie da.
        skoro pzpn nie jest sam zainteresowany zlikwidowaniem tej patologii na wlasnym podworku, to dlaczego panstwo ma ich w tym wyreczac i inwestowac w szeroko rozumiany "monitoring"?
        Jakby nie bylo, to jest to korporacja (pzpn), ktora w ten sposob zostanie zmuszona do dzialania. Nie uwazam tej metody za najlepsza, ale bardzo skuteczna, i skierowana we wlasciwym kierunku. To pzpn ma obowiazek zapewniena bezpieczenstwa na stadionach, a nie panstwo(podatnicy).
        • mexico86 Re: No kur....!!! 06.05.11, 21:12
          I co? myslisz że tych starych komunistów z PZPN ktoś ruszy???? Może nasz wszechmocny Donek???
          • pidlasze Re: No kur....!!! 06.05.11, 21:24
            wbrew pozorom, uwazam ze tak. Pewnie nie od razu, ale gdy wycofaja sie sponsorzy, beda musieli ruszyc dupy.
            • mexico86 Re: No kur....!!! 07.05.11, 16:56
              Pidlaszcze, jesli sponsorzy nie wycofali sie po wyborze takiego jełopa na prezesa, to teraz sie też nie wycofają. Czerwony komunistyczny beton, nawet trampkarze to wiedzą.
              • pawlozsiul Re: No kur....!!! 27.05.11, 23:32
                mexico86 napisał:

> Pidlaszcze, jesli sponsorzy nie wycofali sie po wyborze takiego jełopa na preze
                > sa, to teraz sie też nie wycofają. Czerwony komunistyczny beton, nawet trampkar
                > ze to wiedzą.

Ten "jełop" to sobie wyobraź król strzelców MŚ w 1974. Partia mu kazała strzelać?
                • mexico86 Re: No kur....!!! 28.05.11, 10:13
                  To ,że strzela bramki oznacza ,że jest dobrym prezesem? hmm idąc twoim tokiem myslenia Kosecki powinien być premierem a nie szeregowym posłem, Citko burmistrzem Białegostoku, Pepik burmistrzem Bielska , Kaczora powinien zastąpić Tomaszewski.
                  • pawlozsiul Re: No kur....!!! 28.05.11, 15:23
                    mexico86 napisał:

> Kaczora powinien zastąpić Tomaszew
                    > ski.

I Tomaszewski ma chyba takie ambicje:
                    niezalezna.pl/10413-tomaszewski-kaczynski-zaprowadzilby-porzadek
                    Tylko niezbyt wiadomo, na jakim stanowisku miałby Kaczyńskiego zastępować. Frustrata Number One?
      • markochmeleski.1 Re: No kur....!!! 07.05.11, 07:32
        mexico86 napisał:

> Słyszałeś aby np. w Angli premier zamykał stadiony???? Wytłumacz mi , jaki jest
        > problem z poskromieniem paru łobuzów???? gdyby PZPN za każdy taki mecz zabecel
        > ewoła parę baniek, spokój byłby na trybunach jak w Bielsku na \Turze.

No właśnie ku...a.
        Dano Angielskiej policji przepisy. Teraz policjanci wchodzą w tłum bez broni, a spróbuj dotknąć lub się tylko otrzeć o niego - od dwójki w górę i nie ma mowy o żadnych zawiasach. To tylko jeden przykład takiego przepisu :)
    • nikletni Masz mesiu szansę ! 06.05.11, 19:54
      Wystartuj w najblizszych wyborach , a możesz się stać premierem . Demokracja ...Lechowski bedzie wtedy służacym , a nie jak dotąd odwrotnie .
      Niewazne , ze miałoby być mądrze . Byle by było śmiesznie ...a wtedy żyć łatwiej .
      • t55a Re: piepszyż(!) niku 06.05.11, 20:14
        a meksyk ma racje! Z doświadczenia wiem, ze (niestety) kara w tym wypadku jest najlepsza !
        Nic tak nie przemawia , jak dotkliwa kara finansowa. A popatrzcie na nasze miasto - piją na przystankach, pija na klatkach, pija w parku, strach sie poruszać w godzinach wieczorowo - nocnych, ale....pili niegdys więcej i bez ukrywania się. Odkąd leca kary finasowe (uważam, ze powinny być dotkliwsze, nawet gdybym i ja podpadł), przystanki są odciażone, troche mniej po parkach i osiedlach pijanych gó...arzy. Ale , oby nie zabrakło konsekwencji naszej Policji, oby!
        I nalezy ich ścigać, bo z nich rosna potem , no właśnie...także i kibole
        • markochmeleski.1 Re: piepszyż(!) niku 07.05.11, 07:34
          t55a napisał:

> a meksyk ma racje! Z doświadczenia wiem, ze (niestety) kara w tym wypadku jest
          > najlepsza !
          > Nic tak nie przemawia , jak dotkliwa kara finansowa. A popatrzcie na nasze mias
          > to - piją na przystankach, pija na klatkach, pija w parku, strach sie poruszać
          > w godzinach wieczorowo - nocnych, ale....pili niegdys więcej i bez ukrywania si
          > ę. Odkąd leca kary finasowe (uważam, ze powinny być dotkliwsze, nawet gdybym i
          > ja podpadł), przystanki są odciażone, troche mniej po parkach i osiedlach pijan
          > ych gó...arzy. Ale , oby nie zabrakło konsekwencji naszej Policji, oby!
          > I nalezy ich ścigać, bo z nich rosna potem , no właśnie...także i kibole

jak chcesz ściągnąć kasę z gołodupców ? Możesz karać finansowo do usrania - tylko tiurma w pi..ę i kaszy :)
          • t55a nie masz racji MArek 07.05.11, 08:47
            brak reakcji będzie deprawował do końca...pamiętaj takie kary nie ulegają przedawnieniu, a i komornicy będą mieli robotę.., ponadto kiedyś taki "gołodupiec" może nagle stać sie ubranym dupcem i wtedy - sprawa jasna. A wydaje mi sie Marko, że tak z przekory zanegowałes mój post, chyba , że sam ...hmm na zylecie stoisz.:)
            Karać dotkliwie..., mandaty, mandaty - budżet sie podreperuje -pytanie czy starczy konsekwencji karającym i czy nie pójdzie to "o jeden most za daleko" ale to juz sprawa wyszkolenia i wyuczenia no i morale.
            • markochmeleski.1 Re: nie masz racji MArek 07.05.11, 10:26
              t55a napisał:

> brak reakcji będzie deprawował do końca...pamiętaj takie kary nie ulegają przed
              > awnieniu, a i komornicy będą mieli robotę.., ponadto kiedyś taki "gołodupiec" m
              > oże nagle stać sie ubranym dupcem i wtedy - sprawa jasna. A wydaje mi sie Marko
              > , że tak z przekory zanegowałes mój post, chyba , że sam ...hmm na zylecie stoi
              > sz.:)
              > Karać dotkliwie..., mandaty, mandaty - budżet sie podreperuje -pytanie czy star
              > czy konsekwencji karającym i czy nie pójdzie to "o jeden most za daleko" ale to
              > juz sprawa wyszkolenia i wyuczenia no i morale.

sprawę znam, niestety, z autopsji. Gdyby nie to nie pisałbym o tym :(
              • markochmeleski.1 Re: nie masz racji MArek 07.05.11, 10:27
                i broń Boże jakiś osobistych wycieczek w Twoim kierunku :)
      • mexico86 Re: Masz mesiu szansę ! 06.05.11, 21:16
        Niku ty stara ORMOwska pierdoło. Lechowski byłby wtedy prezydentem. A rad to możesz swoim dzieciom udzielać, względnie przydupasom- nie mnie.
        • lechowski51 Re: Masz mesiu szansę ! 07.05.11, 14:21
          Donek dokonal wreszcie cudu!.Zwasnieni kibice Legii i Korony solidarnie pod pustym stadionem Legii krzyczeli-Kto nie skacze ten z PO i wywiesili transparenty;
          -PO-lityczni łgarze, za aferę hazardową zamknijcie cmentarze
          -Nie róbmy polityki, zamykajmy stadiony
          Z kolei kibice mojego Lecha Poznan dzisiaj przed pustym stadionem ubieraja koszulki z napisem;
          -Głosowałem na PO, teraz się tego wstydzę
          Rywin skonczyl zlodzieji z SLD.Czyzby kibice skonczyli aferzystow z PO?
    • ckmi Re: No kur....!!! 07.05.11, 15:51
      No ku...

Klasa człowiek - klasa tytuł

szczur schowany w szambie obraża nika - anonimowi łatwo obrażać osoby jawne;
      pokaż się glizdo -narób wstydu dla ojca - a pózniej obrażaj osobę która się nie ukrywa pod głupawym nickiem
      • mexico86 Re: No kur....!!! 07.05.11, 16:13
        Płaczko CKMi, brakuje tylko twych płaczów do Szpili...jak za dawnych czasów. Przeczytaj dokładnie płaczko kto kogo pierwszy obraził. Ja jestem anonimowy???? A kto Ci broni mnie poznać??? Chcesz to się płaczko spotkamy, tylko po co, będziesz tylko płakać. Większość forumowiczów mnie zna a że, ty płaczko i twój mentor ORMOnikus nie wiecie.....coż, nikuś kiedyś stał pod uchwytami żeby mi wpie...ć. Jakoś nie wyszło.
        PŁaczko
        • ckmi Re: No kur....!!! 07.05.11, 16:32
          Czy ktoś zna mesia ?

Jak takis bohater i to wrzuć swój namiar na np. facebook albo nasza klasa to cie wszyscy poznają i wtedy pisz co chcesz ale pod swoim nazwiskiem.
          Kiedyś był tu obecny serwispodlasia, który rożne rzeczy krytykował - ale nie anonimowo.

Aha z ta naszą klasą - to przesadziłem - wystarczy poczytać twój styl to widać że do szkoły było pod górkę i nie więcej niż do jednej (teraz mają lepiej - dwie obowiązkowe: podstawówkę i gimnazjum).
          • mexico86 Re: No kur....!!! 07.05.11, 16:50
            Płaczko Ckmi ty jak piszesz to też płaczesz , ? Na F. i NK. nie uczęszczam bo jak zauważyłeś tylko po podstawówce jestem. Chcesz się spotkać? To sie spotkamy
            • ckmi Re: No kur....!!! 07.05.11, 17:04
              mexico86 napisał:

> Płaczko Ckmi ty jak piszesz to też płaczesz , ? Na F. i NK. nie uczęszczam bo j
              > ak zauważyłeś tylko po podstawówce jestem. Chcesz się spotkać? To sie spotkamy

Niczego bardziej nie pragnę jak spotkania z tobą - no jeszcze spotkania z lesiem.
              Daj se na luz szczurze.
              Jedynie chodzi mi o to, żebyś jako anonim nie obrażał ludzi którzy tu nie są anonimowi.
              A teraz won do dziury i stamtąd dalej pluj.
              • ckmi Re: No kur....!!! 07.05.11, 17:08
                ckmi napisał:

> Jedynie chodzi mi o to, żebyś jako anonim nie obrażał ludzi którzy tu nie są an
                > onimowi.

tj. nie boją sie tu być anonimowi i wyrażać swoje poglady
                • mexico86 Re: No kur....!!! 07.05.11, 18:34
                  Sam si∑ wieć przedstaw płaczko.
      • zimija Re: No kur....!!! 07.05.11, 16:13
        ckmi napisał:

> No ku...
        >
        > Klasa człowiek - klasa tytuł
        >
        > szczur schowany w szambie obraża nika - anonimowi łatwo obrażać osoby jawne;
        > pokaż się glizdo -narób wstydu dla ojca - a pózniej obrażaj osobę która się nie
        > ukrywa pod głupawym nickiem

Drugi przydupas lesia cościk znikł z forum.
        Też walił na Nika. Stracił anonimowość i mooze jemu niespdobało się być zwanym mal-cykiem - brudnym motocyklem ?
        • mexico86 Re: No kur....!!! 07.05.11, 16:54
          Zauważ żmijko przyjacielu płaczek i ucisnionych że, twego mentora starego ORMOwca nika, nikt pierwszy nie atakuje. To ten stary ORMOwiec wciąż próbuje dawać rady innym, Niech się za robotę weżmie , to se może kawałek laptopika kupi, a nie całe życie na darowanym, w dodatku od katoli , których tak nienawidzi.
          • lechowski51 Re: No kur....!!! 07.05.11, 17:53
            To sie narobilo!.Obrazono ormo-nika i chor cerkiewny spiewa piesn bitewna.Sami wpierw udostepnijcie swoje dane a pozniej domagajcie sie od innych.
            ...a tak na marginesie,oprocz Lecha kibicuje Jagieloni.
            • szokes Re: No kur....!!! 07.05.11, 18:36
              Szuja ze zwichniętym kręgosłupem moralnym nie może być kibicem Jagiellonii
              • nikzimowy Przynajmniej jednym mesio 07.05.11, 18:44
                nie grzeszy - rozumkiem .
    • nikzimowy I wykrakałem ! 07.05.11, 18:45
      Lechowski stał się przydupasem mesia .
      • mexico86 Re: I wykrakałem ! 07.05.11, 20:21
        Prorok czy co??? Może po nauki do babki z orli chodzi.
        • markochmeleski.1 Re: I wykrakałem ! 07.05.11, 20:33

wszystko ok, ale po co ta Orla :)
          Jak by nic nie pisał - to rozumiem :)
    • mexico86 Re: No kur....!!! 08.05.11, 00:06
      Każdy polak wie, kto populista jest.
      Zamknął stadiony już, nie wybudował dróg.
      To premier Donald Tusk la la la...
      • markochmeleski.1 Re: No kur....!!! 08.05.11, 05:22

-mechiku co z tym tuskiem?
        Nie znasz powiedzenia że ku..a i złodziej na jednym jadą wozie?
        Dla mnie czy donek czy szmonek, prezes czy przewodniczący to jedna i ta sama swołocz tylko koryte te same.
        Zamknął te stadiony to niech je jeszcze zburzy jak menda, bo żeby rozwiązywać takie problemy to trzeba mieć nabiał między nogami a nie parafrazować imię czy nazwisko do nabiału :)
        • lechowski51 Re: No kur....!!! 08.05.11, 09:29
          Jak wrocilismy do tematu to prosze ogladnac ten material i to co pokazuja w WSI-24.
          vod.gazetapolska.pl/49-nie-robmy-polityki-zamykajmy-stadiony
          • nikletni To się nazywa " wtórny analfabetyzm" 08.05.11, 11:50
            Lechowski z przydupasami nie umieją już czytać . Rozpoznają tylko czcionki Niezaleznej i Gazety Polskiej - organów pana Rydzyka .
            • mexico86 Re: To się nazywa " wtórny analfabetyzm" 08.05.11, 13:11
              > ORMOnikuś z przydupasami nie umieją już czytać . Rozpoznają tylko czcionki Polityki, i gazety wyborczej - organów pana Michnika .
    • mexico86 Re: No kur....!!! 27.05.11, 13:54
      niezalezna.pl/11163-tusk-zamknal-wembley
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka