Dodaj do ulubionych

"Ukraiński bohater" Demjaniuk nie pasi?

14.05.11, 08:19
Gdzie zapodział się wątek o nim? Cały internet chcesz spacyfikować? A może forum jest Twoją własnością i mogą tu pisać tylko banderowcy?
Obserwuj wątek
    • sebcioo Co on ma do Bielska? jesli nic to to spam 14.05.11, 09:16
      i nie dziwota ze wylecialo
      • lechowski51 Re: Co on ma do Bielska? jesli nic to to spam 14.05.11, 09:19
        Plugawstw o Papiezu czy Zolnierzach Wykletych z tego forum sie nie usuwa.Usuwa sie watki o ukrainskich zbrodniarzach jak Demianienko czy Bandera.
        • lechowski51 Re: Co on ma do Bielska? jesli nic to to spam 14.05.11, 09:24
          Tu masz typowe tematy dla Bielska;
          forum.gazeta.pl/forum/w,252,124952362,124952362,Katolska_antykoncepcja.html
          forum.gazeta.pl/forum/w,252,125067773,125067773,_Staruch_nowy_wicepremier_a_Litar_za_Giertycha.html
          forum.gazeta.pl/forum/w,252,124883916,124883916,Makaron_wadowicki.html
          forum.gazeta.pl/forum/w,252,123957730,123957730,Wlasnie_zostalem_Slazakiem.html
          ...to z jednej tylko strony.
          • sebcioo Re: Co on ma do Bielska? jesli nic to to spam 14.05.11, 10:37
            Jak ci one przeszkadzaja to zglos je do usuniecia - takie trudne?

Czy wedlug ciebie to ze jest jedno g... na forum usprawiedliwia pisanie innego g...? wedlug mnie nie
            • bpdl Tu większość wątków nie ma nic do Bielska 14.05.11, 11:44
              Zamykać ludziom usta kneblując lub po prostu siekierą.Banderowskie metody :)))
              • szpila555 Re: Tu większość wątków nie ma nic do Bielska 14.05.11, 14:32
                Cóż, do pewnych tekstów Ośla Ławka najlepszą.
                ;)
                • bpdl Re: Tu większość wątków nie ma nic do Bielska 14.05.11, 16:22
                  Honorowym ludziom wystarczy słowo.Bydłu zagroda to czasem za mało.
                  Tej prawdy nie skasujesz,nawet gdybyś miał się zes...ć :)))
                  • szrama.pl Re: zbrodniarze wojenni mogą czuć się bezpieczni 14.05.11, 17:37
                    Jak widać ... tutaj im nic nie grozi
                  • szpila555 Re: Tu większość wątków nie ma nic do Bielska 14.05.11, 17:59
                    Po tym co tu niektórzy piszą, mam nieodparte wrażenie, że próbują zwalić winy "za zbrodnie popełnione przez J. Demianiuka" na wszystkich będących tej samej narodowości co on.
                    To tak jak zwalać winy Hitlera na nowonarodzone niemieckie dzieci tylko dlatego, że również były tej samej narodowości co i on.
                    Korzystanie z takiej okazji by komuś dokopać za nie jego winy jest draństwem, ot i tyle. A drani nie znoszę!
                    • szrama.pl Re: Tu większość wątków nie ma nic do Bielska 14.05.11, 19:34
                      szpila555 napisał:

> Po tym co tu niektórzy piszą, mam nieodparte wrażenie, że próbują zwalić winy "
                      > za zbrodnie popełnione przez J. Demianiuka" na wszystkich będących tej samej na
                      > rodowości co on.
                      > To tak jak zwalać winy Hitlera na nowonarodzone niemieckie dzieci tylko dlatego
                      > , że również były tej samej narodowości co i on.
                      > Korzystanie z takiej okazji by komuś dokopać za nie jego winy jest draństwem, o
                      > t i tyle. A drani nie znoszę!
                      ....
                      Co ty nie powiesz Szpila:
                      A to ? coś ci mówi?
                      Może wyjasnij kto i komu chciał dokopać i skąd wytrzasnął "nie dotyczący Bielska "news .
                      Już sam tytuł zawiera obraźliwy i szyfladkujący tekst. ale jakoś cię on nie razi. Dlaczego?
                      Bo nie jesteś katolikiem? więc ciebie nie dotyczy? Ale możliwe że masz pochodzenie ukraińskie,
                      więc na wszelki wypadek się obraziłeś? Jak taki stronniczy tuman może być opiekunem forum?
                      Teraz sobie się obrażaj!!!!!!!!
                      >
                      • szpila555 Re: Tu większość wątków nie ma nic do Bielska 14.05.11, 20:02
                        Już Ci odpowiadam cytatem, a w zasadzie dwoma autora pierwszego wpisu czyli sonycl32 oraz Twojej odpowiedzi na jego wpis. Nazwisk nie podaję.
                        A wątek gnije spokojnie na Oślej ławce:
                        forum.gazeta.pl/forum/w,396,125141757,125141757,Dzon_Demjaniuk.html===============================
                        Re: Proste pytanie?
                        szrama.pl 12.05.11, 22:33 Odpowiedz
                        Może tak , ale wątpię że otrzymasz prostą odpowiedź.....nie tutaj
                        ===============================
                        Dżon Demjaniuk
                        sonycl32 12.05.11, 20:20 Odpowiedz
                        Witam Szanownych Forumowiczów.
                        Kim był Waszym zdaniem Dżon Demjaniuk?
                        Idąc na przeciw purystm językowym akcent stawiam na ostatnia sylabe nazwiska.
                        Pytanie jest proste. Proszę o proste odpowiedzi.
                        Dziękuję.
                        Sonycl32.
                        ===============================
                        • mexico86 Re: Tu większość wątków nie ma nic do Bielska 14.05.11, 21:35
                          Szpila napisz jeszcze że, stronniczy nie jesteś i wszystkich równo traktujesz- jako moderator.
                          Byłby to chyba wpis roku.
                          • szpila555 Re: Mexico, wszystkich równo ... 14.05.11, 21:43
                            ... masz rację ...
                      • nikletni Odnosząc się do szramy.pl 14.05.11, 20:45
                        i do dyskusji zwracam uwagę na tytuł wątku :
                        Jeśli jesteś normalnym Katolikiem , nie powinieneś czuć urazy . Jesli jesteś wyznawcą Rydzyka , ( podkreślam - Rydzyka , nie Boga ) powinieneś . Zdecyduj się i dopiero pisz . Będzie bardziej jasno !
                        • mexico86 Re: Odnosząc się do szramy.pl 14.05.11, 21:51
                          nikletni napisał:

> i do dyskusji zwracam uwagę na tytuł wątku :
                          > forum.gazeta.pl/forum/w,252,124952362,124952362,Katolska_antykoncepcja.html
                          > Jeśli jesteś normalnym Katolikiem , nie powinieneś czuć urazy . Jesli jesteś wy
                          > znawcą Rydzyka , ( podkreślam - Rydzyka , nie Boga ) powinieneś .
                          > Zdecyduj się i dopiero pisz . Będzie bardziej jasno !
                          No noe mogę, ten który żygał na relikwie Popiełuszki, opisywał bez pamięci jak to ptaszki sr... będą na pomnik papieża. Teraz będzie pouczał kto jest a kto nie jest katolikiem. Nikus najbardziej Rydzyka przypominasz ty.

Szpila, jak wycinasz takie niewinne watki o Demianiuku, A dlaczego nie wycinasz wątków w których twój kochany przyjaciel żyga na relikwie Ks. Jerzego POpiełuszki. To według Ciebie jest ok?
                          I może w końcu odpowiesz mi na pytanie dlaczego wyciołeś mój wpis po śmierci mentora narodu B. Geremka.
                          • szpila555 Re: Odnosząc się do Mexico 14.05.11, 22:15
                            Mexico, po prostu wszystkiego nie czytam, wszystkiego nie wycinam. Wiele wątków gnije przeniesione na Oślą Ławkę ;)
                            Przeceniasz mnie Mexico. Nawet nie pamiętam czy Twój wpis wycinałem. Ale biorąc pod uwagę rachunek prawdopodobieństwa i ilość Twoich wpisów które to ja skasowałem , to zapewne tak.
                            A dlaczego? Teraz to już zupełnie nie wiem o co chodziło. Najlepiej od razu mnie zapytać na priva emailem, pisałem o tym nieraz. Również emailem możesz zgłosić wpis czy wątek do "moderacji". Przecież wiesz, już stary forumowicz jesteś :)
                          • sebcioo Re: Odnosząc się do szramy.pl 14.05.11, 22:15
                            mexico86 napisał:

> No noe mogę, ten który żygał na relikwie Popiełuszki,
                            "żygać" hmmm po jakiemu to? btw Popieluszko to jakis swiety ze ma relikwie?

> ... opisywał bez pamięci jak to ptaszki sr... będą na pomnik papieża.
                            hahaha powiedz ptaszkom ze nie moga srac na niego.
                            A moze to hanba pisac o tym?
                        • krzysztof_ja Re: Odnosząc się do szramy.pl 17.05.11, 10:15
                          Uważam iż artykułem tym nie obraziłem prawdziwych wyznawców katolicyzmu,gdyż musiał bym obrazić swoją rodzinę i częściowo również siebie.Mam natomiast wrażenie i nadzieję ,że wkurzyło to tych , co to uważają że wiarą i Bogiem można grać w każdy sposób, byle by tylko coś ugrać i osiągnąć swój cel.Ktoś już kiedyś na tym forum wyjaśnił czym różni się katol od katolika.Są to dwie różne postacie i każdy myślący człowiek powinien to zrozumieć i rozróżnić.To nie ja szargam tu świętości, ale ci co wiarą i Bogiem wycierają gęby,co profanują krzyż i w imię swojej zakłamanej ,fałszywej religijności obrażają wszystkich z którymi im nie po drodze.Tych którzy maja swoje poglądy i swój punk widzenia na temat religii.Na marginesie jestem osobą wierzącą ,ale w Boga a nie w tą lukrowana, pokrytą złotem i atłasem otoczkę.
                    • bpdl Re: Tu większość wątków nie ma nic do Bielska 14.05.11, 22:26
                      szpila555 napisał:

> Po tym co tu niektórzy piszą, mam nieodparte wrażenie, że próbują zwalić winy "
                      > za zbrodnie popełnione przez J. Demianiuka" na wszystkich będących tej samej na
                      > rodowości co on.

Czyli o Ukrainie i Ukraińcach można tu pisać tylko w samych superlatywach :))) Morderców nie było,mordów wołyńskich nie było,bestialstwa nie było,faszyzmu ukraińskiego też "nie ma nie było i nie potrzeba" (parafrazując pewną ogólnie znaną komedię Machulskiego)

Zaraz się dowiemy,że z woli moderatora Kopernik była kobietą,bo on ma nieodparte wrażenie!
                      Jesteś tu moderatorze od PILNOWANIA NETYKIETY (którą sam nota bene notorycznie łamiesz).
                      Nie twoje prawo decydowania o tym,co można pisać na redakcyjnym forum.
                      Wątek o mordercy Demjaniuku w żadnym punkcie NIE ŁAMAŁ REGULAMINU FORUM!
                      Jeśli jeszcze raz zachowasz się po gó...arsku tnąc według własnego durnego widzimisię,nie spocznę,aż sprawię zmianę moderatora tego forum.Wbrew pozorom jest to możliwe.
                      • szpila555 Re: Tu większość wątków nie ma nic do Bielska 14.05.11, 23:42
                        bpdl napisał:
                        [...]
                        Każdy ma prawo do własnego zdania. Obrażanie oraz straszenie używasz jako argumentu w dyskusji? Sam sobie resztę dopowiedz! Nie chce mi się teraz z Tobą dyskutować!
                      • sebcioo Re: Tu większość wątków nie ma nic do Bielska 15.05.11, 08:16
                        bpdl napisał:
                        > Wątek o mordercy Demjaniuku w żadnym punkcie NIE ŁAMAŁ REGULAMINU FORUM!

forum.gazeta.pl/forum/0,62605,1617503.html
                        Nie publikuj wątków niezgodnych z tematyką danego forum.
          • romanpidlaszuk.1 Co konkretnie ci FSBowski nie pasi...? 15.05.11, 06:59
            forum.gazeta.pl/forum/w,252,123957730,123957730,Wlasnie_zostalem_Slazakiem.html
            ...to z jednej tylko strony.

----------------------

Ktory konkretnie wspis z watku "Wlasnie zostalem Slazakiem" ci FSBowski nie pasi?
    • romanpidlaszuk.1 "Polscy bohaterowie" z Jedwabnego? 15.05.11, 06:56
      Nisko padasz FSBowski...
      • lechowski51 Re: "Polscy bohaterowie" z Jedwabnego? 15.05.11, 18:07
        Romek!.Tacy jak ja i bdpl bronia dobrego imienia Ukraincow.Zwyrodnialcami banderowskimi byla tylko czesc Ukraincow.Z ich rak oprocz 130 tys niewinnych polskich kobiet i dzieci,genelli rowniez niewinni Ukraincy,ktorzy nie chcieli mordowac swoich polskich sasiadow.To tacy jak Ty i inni, ktorzy stawiaja pomniki takim zwyrodnialcom jak Bandera i Szuchewycz oraz wywieszaja bilboardy na ulicach Lwowa slawiace SS Galizien powoduja ze Ukrainiec kojarzy sie z banderowskim bandyta.
        • pidlasze Re: "Polscy bohaterowie" z Jedwabnego? 15.05.11, 22:33
          lechowski51 napisał:
          >Tacy jak ja i bdpl bronia dobrego imienia Ukraincow.

Rozbawiles mnie panie lechowski...
          co do Twojej osoby, to masz u mnie respekt, jako Polak-Patriota, tak przez duze P.
          Uznaje Twoje racje i choc nie zawsze sie z nimi zgadzam, w pelni je respektuje. Dziwi mnie jednak dlaczego dokoptowujesz tu to b-costam...?
          dla niego nie ma, nie bylo i nie moze byc Ukrainca na Podlasiu, a tym bardziej juz ukrainskiego patrioty. Jesli juz to tylko jacys wyimaginowani banderowcy [_!_]
          Jesli jak twierdzisz, bronisz "dobrego imienia Ukraincow" to moze laskawie takowych wskazesz??? Mam wrazenie, niestety, ze jedyne dobre imie maja w Twoim mniemaniu ( o bd.. nie wspomne) tylko ci Ukraincy, ktorzy popieraja twoje racje... Nie tedy droga. Niejednokrotnie udowodniles juz swoja ignorancje jesli chodzi o temat ukrainski. Nie rozumiem wiec jak mozesz czegos bronic jesli masz o tym jedynie mgliste pojecie...

Co do Demjaniuka, byl on czerwonoarmista, jencem niemieckim, wiec nie mogl byc banderowcem... jak niektorym stalym oszolomom tu sie polecialo. (Nie dziwi mnie wiec, ze "kwiatek" trafil na osla lawke. W pelni chyba na to zasluzyl.) Czy to jest "Iwan Grozny"? CIA uwaza, ze papiery dostarczone przez KGB to falsyfikat... i sad w Izraelu go nie powiesil, choc chyba najbardziej by mu na tym zalezalo.
          Kto w takim wypadku jest w 100% pewny, ze to ta sama osoba?
          Po co byl ten trybunal? Czytajac zachodnie media, mozna miec wrazenie, ze to nie hitlerowcy a "inne" narody przeprowadzaly holocaust gdzies poza teryrorium Niemic...
          • lechowski51 Re: "Polscy bohaterowie" z Jedwabnego? 16.05.11, 12:06
            Nie trzeba czytac zachodnich mediow.Wystarczy poczytac Grossa i GW.Co do Ukraincow?!.Pisalem juz chyba tutaj ze pochodze z rodziny po stronie mamy zyjacej kiedys na kresach.Mama wraz z rodzenstwem i rodzicami musiala uciekac pozostawiajac caly dorobek zycia przed bandytami spod znaku UPA,ktorzy mordowali swoich polskich sasiadow w przekonaniu ze w ten sposob wywalcza Wilna Ukraine.Mama pomimo tego utrzymywala kontakt z kolezankami Ukrainkami ktorzy znalezli sie na terenie sowieckiej Ukrainy.Pozniej te kontakty kontynuowalismy z ich dziecmi.Ze swej strony jak moglem tak im pomagalem.Z ich strony zawsze odczuwalem wdziecznosc i sympatie.
            Czym innym sa epigoni upowskiej i banderowskiej tradycji ktorych niestety nie brakuje w Polsce i na zachodniej Ukrainie.Nigdy sie nie dogadamy skoro beda oni czcic mordercow niewinnych kobiet i dzieci mordowanych od Wolynia po Sanok.
            • nikletni Re: "Polscy bohaterowie" z Jedwabnego? 16.05.11, 18:12
              lechowski51 napisał:
              Z ich strony zawsze odczuwalem wdziecznosc i sympatie.
              ======================================
              istotnie . Z sympatii podbili oko . Które to było , i czy już wygojone , że o innych częściach mordy nie wspomnę ? Sam pisałeś !
    • sonycl32 Szkoda gadać..... 16.05.11, 21:29
      To był mój wątek.
      Pozwole sobie zabrac głos w przedmiocie założonego przeze mnie wątku na tym Forum.
      Uważam , ze został skasowany umyslnie i bez przemyslenia.
      Uważam, iz tego typu działaniami, Pan Administrator sam sobie wystawia ocenę. Jaka to ocena-niech każdy sam w swoim sumieniu oceni.

Mimo to, cieszę się,że temat żyje, gdyż widzę, że jest interesujący a to świadczy o tym, iz watek niesłusznie został skasowany, gdyz ludzie chcą dyskutować na tamat winnego zbrodni ludobójstwa- Ukraińca Pana Demianiuka.

Dziękuję.
      Sonycl32
      • kahuna11 Re: Szkoda gadać..... 16.05.11, 22:34
        sonycl32 napisała:
        > Mimo to, cieszę się,że temat żyje, gdyż widzę, że jest interesujący a to świadc
        > zy o tym, iz watek niesłusznie został skasowany, gdyz ludzie chcą dyskutować na
        > tamat winnego zbrodni ludobójstwa- Ukraińca Pana Demianiuka.
        > Dziękuję.
        > Sonycl32

Założę się, że jesteś lokalną polityczną działaczką białoruską albo prowokatorem, skoro z takim upodobaniem korzystasz z okazji by wytknąć że Demianiuk to Ukrainiec winny zbrodni ludobójstwa.
        Kobieto, zmień podejście, bo to co piszesz trąci co najmniej prowokacją, a na pewno ksenofobią.
      • zdrafko Re: Szkoda gadać..... 17.05.11, 00:32
        Łosiu, kto uczył Ciebie języka białoruskiego w IILO? Chyba była Ukrainką, bo nazwisko takie same.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka