Dodaj do ulubionych

Dałem się nabrać Lidlowi

24.06.11, 15:33
Nie cierpię reklam , ale przypadkiem obejrzałem to , co mi podrzucili . Na jakiejś tam pozycji był towar w miarę przyzwoitej cenie . Otwierają o ósmej w poniedziałek . Oferta ważna od poniedziałku . Jechałem po siódmej w okolicy a jakiś klient już stał z wózkiem przed drzwiami. Zajechałem przed ósmą a już spora kolejka ustawiona była z wózkami . Wpuścili o 07.57 . Bez wózka patrzyłem na zamieszanie , a nawet ów pierwszy klient zadał obsłudze pytanie , gdzie ów towar ? Szukaj Pan ! Rzecz jasna nie znalazł .
Podpucha . Klient jak wchodzi do sklepu , to już na coś się niepotrzebnego się nabierze , szukając tego , co chciał kupić . Stary kawał i oszukaństwo !
Dla prawników Lidla - zachowałem ofertę ( to co mi podzucają za płot ) . Niech mi udowodnią , że nie mam podstaw do paskudnej opinii o tej sieci i istotnie ten towar był wystawiony zgodnie z ofertą .
Najśmieszniejsze jest to , że po raz drugi dałem się nabrać Lidlowi .
Są i korzyści z istnienia Lidla - mam darmową rozpałkę z ich reklam . Bez przeglądania , w kotłowni , czego i innym życzę .
Obserwuj wątek
    • pawlozsiul Ściemniasz! 24.06.11, 17:34
      Gazetka Lidla nie nadaje się na rozpałkę. Robią to z papieru niepalnego - jak na Białorusi portrety Łukaszenki. Piec musi być już nieźle nabuzowany, żeby to g*wno dało się zutylizować. Kaufland prędzej może robić za podpałkę - ale też trzeba go suszyć jakiś miesiąc.
      • 11rewresbo Re: Ściemniasz! 24.06.11, 19:55
        Pablo a co to ma do wymarzonego towaru Nikazmiennika za 199zł ?
        W moich piecach wszystkie celulozy,drewnopodobne oraz papieropodobne dostają zapału, zaraz rozpalam musem drewnianym, który stworzyłem rębakiem gałezi z sadu, czego i Wam życzę, ciepła woda za kilka minut będzie na zasobniku ciepła.
    • leo-art Re: Dałem się nabrać Lidlowi 30.08.11, 06:05
      Ja też kiedyś do białego pojechałem... do lidla... po taką wyrzynarkę ;) .. była ale rozkupili. Lidl ma fajne towary i wporzo jest prowadzony... nie sądzę że to ściema....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka