popkuriozysta 29.08.11, 08:25 czy oprócz tej basenowej jest jakakolwiek w Bielsku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
partizan79 Re: siłownia 02.09.11, 11:25 Widziałem ulotki, że 5 września otwierają Spartacusa. Ale żem i tak solidnie przypakowany, przeto nie traciłem zbędnej energii na podnoszenie ulotki. Tak więc nie wiem, co, gdzie i jak.. Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Re: siłownia 02.09.11, 17:42 Nie ma w Bielsku firm budowlanych ? Korzyść podwójna - mięśnie wyrobione i parę groszy na browara . Nie chce się ? Komu się chce , szczególnie łysym nie w smak taki trening ... Odpowiedz Link Zgłoś
jazzmenn Re: siłownia 02.09.11, 19:45 Praca na budowie to zupełnie inny rodzaj wysiłku fizycznego, nie mający zbyt wiele wspólnego z typowym treningiem siłowym. A założycielowi wątku radzę popytać się znajomych. W Bielsku znajdzie się kilka osób posiadających całkiem konkretny sprzęt. Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Re: siłownia 03.09.11, 12:55 jazzmenn napisał: > Praca na budowie to zupełnie inny rodzaj wysiłku fizycznego, nie mający zbyt wi > ele wspólnego z typowym treningiem siłowym. ======================================================= Ma wiele . Na dodatek trenuje się inteligencję . www.dailymotion.com/video/x1ung5_murarz_fun Odpowiedz Link Zgłoś
cellinecka Re: siłownia 19.01.17, 07:52 Ja chodzę na zajęcia z fitness do Maniac Gym, a dodatkowo korzystam też na siłowni z części cardio. Jeśli chodzi o wyposażenie, wybór to dla mnie nr1 – dodatkowo mają na miejscu dietetyczkę i fajnych trenerów :) Odpowiedz Link Zgłoś