Dodaj do ulubionych

tak, tak, zezwolic na marsz rosjan...

09.06.12, 14:43
niezalezna.pl/29627-wroclaw-rosjanie-brutalnie-pobili-polakow

ale to przecież nasi prowokowali, nasi zaczepiali i nasi sami sie skopali po twarzach..., ochroniarze sami się zawieźli do szpitala, a pracownicy UEFA przypadkiem potknęli sie na piasku dlaczego film został usunięty, dlaczego nikt o tym nie pisze, ba ... najjaśniejsza i najmądrzejsza, opiniotwórcza TVN - nie mówi...
Obserwuj wątek
    • t55a Re: tak, tak, zezwolic na marsz rosjan... 09.06.12, 14:46
      www.youtube.com/watch?v=nd6HiahDP_E
    • t55a Re: tak, tak, zezwolic na marsz rosjan... 09.06.12, 14:49
      tvp.info/informacje/polska/inauguracja-euro-z-malymi-incydentami/7637811
      • t55a Re: tak, tak, zezwolic na marsz rosjan... 09.06.12, 14:50
        czterech pobitych ochroniarzy????
        koledzy ochroniarze... :(
    • zdrafko Re: tak, tak, zezwolic na marsz rosjan... 09.06.12, 23:18
      t55a napisał:

> niezalezna.pl/29627-wroclaw-rosjanie-brutalnie-pobili-polakow
      >

Komentarze pod tym artykułem co najmniej na poziomie tych rosyjskich kibiców, a niektóre to nawet przewyższają ich swoją głupotą. Oto kilka z nich:

"Kiedyś przyjdzie czas, że pozbędziemy się z tego kraju garbatych, pejs..., ruskich i innych. To kwestia czasu. "

"BUKWOJĘZYCZNE GÓWNO!!!
      Dajmy spokój! To tylko zwierzątka hodowane w kołchozach i sowchozach. Polaku sikaj na gó... i pamiętaj o 1920 r.!!! Andy"

Fajnych t55a masz ziomali :))
      • t55a Re: tak, tak, zezwolic na marsz rosjan... 10.06.12, 00:52
        Skąd wiesz jakich mam ziomali,
        z Twojego zaś postu wnioskuje, że najchętniej widziałbyś naród polski stłamszony, pobity i skopany.
        Nie mam zamiaru latać po sieci i szukać Twoich ziomali i rożnych linków , aby ci odpowiedzieć w twoim stylu...
        Zastanawia mnie jedno, czy ty nie czujesz się Polakiem? Nie znam Twojej narodowości, ale ja zawsze deklaruje swoją przynależność narodową...a w Twoim wypadku pozostają domniemania. Wyprowadź mnie z błędu lub nie...
        Gdyby tak polscy kibole pobili rosyjskich pracowników ochrony i stadionu, to czy czułbyś więź ze swoimi ruskimi ziomalami ochroniarzami czy nie?
        Ja czegoś nie rozumiem, o co tutaj chodzi...
        I kto upoważnił cie do powiązania mojej osoby z osobami komentującymi artykuł?
        Czy aby nie powinienem poczuć się urażony...?
        ...i proszę nie odpowiadaj!
        • zdrafko Re: tak, tak, zezwolic na marsz rosjan... 10.06.12, 09:51
          t55a napisał:

> Skąd wiesz jakich mam ziomali,
          > z Twojego zaś postu wnioskuje, że najchętniej widziałbyś naród polski stłamszon
          > y, pobity i skopany.

Wow, a gdzie ja tak napisałem???

> Nie mam zamiaru latać po sieci i szukać Twoich ziomali i rożnych linków , aby c
          > i odpowiedzieć w twoim stylu...
          > Zastanawia mnie jedno, czy ty nie czujesz się Polakiem? Nie znam Twojej narodow
          > ości, ale ja zawsze deklaruje swoją przynależność narodową...a w Twoim wypadku
          > pozostają domniemania. Wyprowadź mnie z błędu lub nie...
          > Gdyby tak polscy kibole pobili rosyjskich pracowników ochrony i stadionu, to cz
          > y czułbyś więź ze swoimi ruskimi ziomalami ochroniarzami czy nie?

Wow, a czy ja bronię tych kiboli? Jaka więź z nimi mnie niby łączy? Co ty człowieku chrzanisz?Dla mnie bandzior to bandzior, nie ważne jakiej narodowości. A w tym wypadku dla ciebie jest to podwójny bandzior, bo nie dość że bandzior, to jeszcze "ruski" :)

> Ja czegoś nie rozumiem, o co tutaj chodzi...
          > I kto upoważnił cie do powiązania mojej osoby z osobami komentującymi artykuł?
          > Czy aby nie powinienem poczuć się urażony...?

Nie potrzebuję żadnego upoważnienia. Sam siebie utożsamiasz z osobami czytającymi ten portal i ich poglądami, który widzę po ilości linkowań też często odwiedzasz.Stąd wysunąłem wniosek, że są to twoi ziomale (jeśli chodzi o poglądy oczywiście).
          Wrzuć trochę na luz i złość odłóż na bok, jest piękna niedziela ;)

• t55a Re: tak, tak, zezwolic na marsz rosjan... 10.06.12, 22:15
            zdrafko!!!! przyjacielu!!!
            skoro czytasz moje posty i na nie odpowiadasz jesteś także moim ziomalem - cokolwiek to znaczy...
            I juz się nie gniewam.....

aha ..ja nie użyłem słowa chrzanisz ani innego" brzydkiego " :)
    • mexico86 Re: tak, tak, zezwolic na marsz rosjan... 11.06.12, 00:09
      Zdrawko ja też jestem zmuszony zalinkować niezależną.pl. Jakoś na stronach twojej ukochanej wyboeczej filmu nie znalazłemniezalezna.pl/29684-szprygin-oskarza%E2%80%A6-pobitych-stewardow
      • zdrafko Re: tak, tak, zezwolic na marsz rosjan... 11.06.12, 00:32
        mexico86 napisał:

> Zdrawko ja też jestem zmuszony zalinkować niezależną.pl. Jakoś na stronach twojej ukochanej wyboeczej filmu nie znalazłemniezalezna.pl/29684-szprygin-oskarza%E2%80%A6-pobitych-stewardow

Wyborczej nie czytam, jedyne co mnie z nią łączy to konto na gazeta.pl, które również tu masz (czasami o tym zapominasz i wychodzisz przy tym na głupka, nie tylko wówczas z resztą)
        • mexico86 Re: tak, tak, zezwolic na marsz rosjan... 12.06.12, 23:01
          Widzisz zdrafko....ciężko nie zauważyć, że z z tym starym ormowcem z jednej dierewni jesteście. Ja nigdy nie twierdziłem że michnikowej gazety nie czytam. Owszem czytam i włos mi staje dęba
          • zdrafko Re: tak, tak, zezwolic na marsz rosjan... 12.06.12, 23:33
            mexico86 napisał:

> Widzisz zdrafko....ciężko nie zauważyć, że z z tym starym ormowcem z jednej die
            > rewni jesteście. Ja nigdy nie twierdziłem że michnikowej gazety nie czytam. Ows
            > zem czytam i włos mi staje dęba

To dobrze że włos ci chociaż staje :))
            • mexico86 Re: tak, tak, zezwolic na marsz rosjan... 12.06.12, 23:37
              Nie nakrecaj się
              • zdrafko Re: tak, tak, zezwolic na marsz rosjan... 12.06.12, 23:48
                mexico86 napisał:

> Nie nakrecaj się

??
                • mexico86 Re: tak, tak, zezwolic na marsz rosjan... 13.06.12, 00:00
                  Już kiedyś próbowałeś pedalskich zagrywek.
                  • zdrafko Re: tak, tak, zezwolic na marsz rosjan... 13.06.12, 08:30
                    mexico86 napisał:

> Już kiedyś próbowałeś pedalskich zagrywek.

Wybacz, ale musiałeś mnie z kimś pomylić.
    • wiosennynik Ale Jądra !!! 12.06.12, 19:13
      Ta "niezależna" to co ?
      "Portal Niezalezna.pl
      Wydawca: Słowo Niezależne Sp. z o.o.
      Kontakt z Gazetą Polską Codziennie:
      gpcodziennie(at)forumsa.pl"
      Kto to finansuje i od kogo niezależna ?
      Nie jest to przypadkiem organ Jarka , albo niejakiego Rydzyka ? Nie wspomnę , że to żaden ojciec . Co najwyżej , znając jego charakter , skoro nie uznaje rodziców , i tak się do dzieci nie przyzna .
      Może w tej sytuacji przestaniecie się odwoływać do " niezależnej " , czemu mesiowi (a to taki ewenement , że potrafi obsługiwać klawiaturę mimo swoich dolegliwości ) , jak i jemu podobnym , życzę .
      • mexico86 Re: Ale Jądra !!! 12.06.12, 22:56
        Nikuś ty stary zakompleksiony pierdołowatyORMOwcu, twoja dedukcja poraża. Powiedz mi swiatowy obeznany z komputerami człowieku z kolonii. Jakie to media powinno się czytać aby mieć tak zryty łeb ja ty?
        • szrama.pl Re: Ale Jądra !!! 14.06.12, 17:07
          mexico86 napisał:

> Nikuś ty stary zakompleksiony pierdołowatyORMOwcu, twoja dedukcja poraża. Powie
          > dz mi swiatowy obeznany z komputerami człowieku z kolonii. Jakie to media powin
          > no się czytać aby mieć tak zryty łeb ja ty?

"fakty i mity" "wróżkę" itp. :) z tych serwisów często podsyła linki jako prawdę objawioną, nie pamiętacie? Po co pytać
      • mexico86 Re: Ale Jądra !!! 12.06.12, 23:07
        Nikuś ty stary ormowcu. Jak ja miałem komputer to ty jeszcze donosy pisałeć na kartce , ruskim długopisem
        • lechowski51 Re: Ale Jądra !!! 14.06.12, 10:52
          Dobre....
          • lechowski51 Re: Ale Jądra !!! 15.06.12, 09:38
            Tak sie zachowuja dumne narody a nie jak azjatycka dzicz we Wrocłwiu i w Warszawie
            www.youtube.com/watch?v=YtQ6a8gA7qk&feature=youtu.be
            • lechowski51 Re: Ale Jądra !!! 15.06.12, 09:41
              ....a tutaj na stadionie nawet przegrywajac 4:0
              www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wyTu8ibpp9w
            • zdrafko Re: Ale Jądra !!! 16.06.12, 00:07
              lechowski51 napisał:

> Tak sie zachowuja dumne narody a nie jak azjatycka dzicz we Wrocłwiu i w Warsza
              > wie
              > www.youtube.com/watch?v=YtQ6a8gA7qk&feature=youtu.be

Rozumiem, ze mówisz również o polskich kibolach. Masz rację, to jest dzicz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka