Dodaj do ulubionych

Jeżeli chodzi o ryby ...

IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 20.07.01, 23:33
Idzie prezydent łowić ryby pod lodem. Bierze świder i wierci. Podchodzi do
niego facet i mówi:
- Panie prezydencie tu nie ma ryb.
- Dziękuję panu.
Prezydent idzie więc trochę dalej i znowu wierci. Ten sam facet podchodzi do
niego i mówi:
- Panie prezydencie, tu naprawdę nie ma ryb.
- A kim pan do cholery jest?
- Dyrektorem tego lodowiska.
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: Jeżeli chodzi o ryby ... IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 21.07.01, 19:48
    • Gość: Janusz Re: Jeżeli chodzi o ryby ... IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 23.07.01, 16:26
      o w cholere z rybami.. przez dwa dni nic nie zlapalismy ..jesli nie liczyc
      paru flaszek i beczki piwa , takze przepisy mi sie nie przydadza , a poza tym
      jestem w*******y , wiec mnie Acid nie w****j jeszcze bardziej , chyba , ze
      wiesz gdzie sie podzialy ryby ?
      • Gość: piotrek Re: Jeżeli chodzi o ryby ... IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 26.07.01, 22:06
        No wlasnie ,gdybusmy mieli Zalew nie musialbys bog wie gdzie jezdzic za
        rybka , tylko na rowerek i juz .
        • Gość: Janusz Re: Jeżeli chodzi o ryby ... IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 03.08.01, 23:35
          Wszedzie to samo , Na Mazurach bylem i myslalem , ze zlapie jakas rybke a tu
          figa z makiem , tam tez nie ma ryb , no jeszcze nad morzem spro buje , jak i
          tam nie bedzie brac to rzucam to w cholere . Ale rybke zjadlem i to dobra w
          Ogonkach pod Wegorzewem jest sklepik i tam mozna wszystko kupic , polecam
          wedzona sieja i sielawa , no i wegorzyk ,...palce lizac ..
          • Gość: Fucka Re: Jeżeli chodzi o ryby ... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.01, 01:23
            Jamusz: znasz mozye jeszcze jakies wulgaryzmy...to wez mnie jeszcze
            powyzywaj...bo widze ze sie z lekka , cytujac: w******wiles na mnie... czyz
            nie???
            • Gość: Janusz Re: Jeżeli chodzi o ryby ... IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 08.08.01, 19:40
              Jak sam powiedziales tylko z lekka i juz mi przeszlo wiec mozemy o tym
              zapomniec i wrocic do przyjemniejszych tematow .
              • Gość: Fucka Re: Jeżeli chodzi o ryby ... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.01, 22:47
                ...jasne...$#$#^&&(!)&%$$$@@@
                • Gość: ........ Re: Jeżeli chodzi o ryby ... IP: *.sympatico.ca 13.08.01, 03:26
                  A jak jest w Bielsku z rybami dwunoznymi,tez bezrybie?
                  Pozdrawiam
                  • Gość: Fucka Re: Jeżeli chodzi o ryby ... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.01, 22:11
                    ryby dwunozne???...a o co wlasciwie chodzi... ja naprawde nie jestem taki glupi
                    (chociaz na takiego wygladam :) ale nie wiem o co Ci chodzi....mozesz
                    wyjasnic...
                    • Gość: ........ Re: Jeżeli chodzi o ryby ... IP: *.sympatico.ca 14.08.01, 03:16
                      Gość portalu: Fucka napisał(a):

> ryby dwunozne???...a o co wlasciwie chodzi... ja naprawde nie jestem taki glupi
                      > (chociaz na takiego wygladam :) ale nie wiem o co Ci chodzi....mozesz
                      > wyjasnic...

O dziewczyny madralo!
                      • Gość: Fucka Re: Jeżeli chodzi o ryby ... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.01, 23:19
                        .....taaaaaaaaaa.... ciekawa interpretacja slowa..........taaaaaaaa.....
                  • Gość: Janusz Re: Jeżeli chodzi o ryby ... IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 15.08.01, 21:33
                    Poruszyles powazny temat , wiec trzeba powaznie odpoiwiedziec .Jak wszystkim
                    wiadomo dziewczyny w Belsku sa naj..... , a jesli chodzi o brania to tak jak
                    wszedzie , najpierw trza solidnie zanecic , podspac badziewia , i czekac na
                    branie ,. jesli ryba jest , to wezmie , jesli , nie ma to trza jkechac w inne
                    miejsce ../
                    • Gość: ........ Re: Jeżeli chodzi o ryby ... IP: *.sympatico.ca 17.08.01, 05:26
                      No, pocieszyles mnie. Mozna wiec u was cos zlowic. A jakie
                      "badziewie" Wasze Rybki lubia? Innymi slowy: na co leca ?
                      Wiem ze na przynete ale chodzi mi wlasnie o dobranie
                      dobrej przynety. Nie chce wracac bez niczego. Jestem w
                      koncu rybakiem i juz nim chyba na zawsze pozostane.
                      Pozdrawiam
                      • Gość: Janusz Re: Jeżeli chodzi o ryby ... IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 17.08.01, 19:03
                        Jest lato , a jak wiabomo latem rybki najchetniej skubią zieleninke , wiec
                        badziewie powinno miec kolor zielony , a jesliby dodatkowo mialo podobizne
                        Lincolna na opakowaniu to sukces gwarantowany , taaaaaaaka ryba...
                        Jesienia rybki preferuja pokarm bardziej kaloryczny , gotowany pęczak , parzoną
                        pszenice ,wiec do badziewia przwdaloby sie wiecej kalorii , a wiec troszkę
                        alkoholu. Zima , jak wiadomo ryby nie biora , a wiec sam alkohol wystarczy.. :)
                        • Gość: ........ Re: Jeżeli chodzi o ryby ... IP: *.sympatico.ca 18.08.01, 05:29
                          Gość portalu: Janusz napisał(a):

> Jest lato , a jak wiabomo latem rybki najchetniej skubią zieleninke , wiec
                          > badziewie powinno miec kolor zielony , a jesliby dodatkowo mialo podobizne
                          > Lincolna na opakowaniu to sukces gwarantowany , taaaaaaaka ryba...
                          > Jesienia rybki preferuja pokarm bardziej kaloryczny , gotowany pęczak , parzoną
                          >
                          > pszenice ,wiec do badziewia przwdaloby sie wiecej kalorii , a wiec troszkę
                          > alkoholu. Zima , jak wiadomo ryby nie biora , a wiec sam alkohol wystarczy.. :)

To trzeba sie spieszyc bo trawa zaczyna wysychac i
                          rybki niebawem zazadaja tego bardziej kalorycznego pokarmu.
                          Zima u Was jest przerabane. Zamoczyc nie mozna, chlod i lod.
                          Dobrze jednak ze jest chociaz czyms sie pomoczyc, a na to
                          tez warto wpasc do Was.
                        • Gość: piotrek Re: Jeżeli chodzi o ryby ... IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 22.08.01, 18:36
                          hahah , janusz swietny tekst , jeden z lepszych jakie czytalem na forum ,
                          dawaj tego wiecej.
                          • Gość: ona Re: Jeżeli chodzi o ryby ... IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 27.08.01, 19:33
                            Janusz a co polecasz na bardziej wybredne sztuki? :-)
                            • Gość: Janusz Re: Jeżeli chodzi o ryby ... IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 27.08.01, 20:33
                              Witam ..moja pani , dawno sie nie postowalismy . Jak sie miewasz ?
                              A co do wybrednych sztuk.. to oczywiscie dluzsza historia. Taka sztuka wymaga
                              dluzszego zanecania i obserwacji . Jesli nie reaguje , to zmieniamy zanete i
                              techniki polowu ..., ale wiem z doswiadczenia , ze najlepiej sprawdza sie tak
                              zwany .,bat ,czyli dlugie i grube wędzisko z gumowym amortyzatorem na koncu .
                              Jesli ktos umie sie takim sprzetem poslugiwacto zlapie najbardziej wybredna
                              sztuke..::)
                              • Gość: ona Re: Jeżeli chodzi o ryby ... IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 27.08.01, 22:01
                                :-) Janusz jak zwykle w formie
                                • Gość: Janusz Re: Jeżeli chodzi o ryby ... IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 27.08.01, 22:50
                                  Ona ...jak zwykle ,urocza..Co zamierzasz zrobic z pierwsza wyplatą , bo nie
                                  wiem czy wiesz ,ale wedle staropolskiego zwyczaju trza przepić ..
                                  • Gość: ........ Re: Jeżeli chodzi o ryby ... IP: *.sympatico.ca 28.08.01, 00:17
                                    A ja myslalem ze ta "ona" juz gdzies dala sie zlapac. Dlugo
                                    jej nie bylo, to prawda. Patrzcie jak to mozna sie
                                    pomylic. Powiedz "ona" gdzie te czyste wody przyozdabiasz? Ja
                                    wedke mam. Tym razem zloty haczyk doczepie. Obiecuje Ci ze
                                    wrocisz do swego plywania i rybiego stadka. Pozdrawiam
                                    • Gość: ........ Re: Jeżeli chodzi o ryby ... IP: *.sympatico.ca 06.09.01, 06:27
                                      Dlugo czekalem na Zlota Rybke. Dobrze ze mi chociaz zloty
                                      haczyk pozostal - dziekuje "ona" Pozdrawiam wszystkich
                                      • Gość: Janusz Re: Jeżeli chodzi o ryby ... IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 06.09.01, 16:37
                                        Tak juz to jest z tymi rybami..w dzisiejszych czasach tylko ryba nie bierze..
                                        • Gość: Fucka Re: Jeżeli chodzi o ryby ... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 23:03
                                          ... co??? mowicie o braniu???? ... a pani pedagog mowila zeby nie brac... wy
                                          niedobre narkomany... a feeee.....
                                        • Gość: ........ Re: Jeżeli chodzi o ryby ... IP: *.sympatico.ca 07.09.01, 02:37
                                          Gość portalu: Janusz napisał(a):

> Tak juz to jest z tymi rybami..w dzisiejszych czasach tylko ryba nie bierze..

No i co mamy robic? Ten moj zloty haczyk juz w tej wodzie
                                          pociemnial i jest niewidoczny. Wymienie go na prezny i
                                          drazkowaty, moze teraz cos zlapie? Pozdrawiam
                                          • Gość: ........ Re: Jeżeli chodzi o ryby ... IP: *.sympatico.ca 10.09.01, 04:24
                                            Zlowic jednak nic sie nie udalo w tym waszym Bielsku.
                                            Rozczarowany jestem tym polowem. Moze ktos mi powie gdzie
                                            u was mozna kupic Rybke. Jakie tam sa stosowane komercyjne
                                            metody i jak duzy jest wybor? Licze tutaj na wieksze
                                            szczescie niz to ktore z wody mozna wyjac. Ceny tez mnie
                                            troche interesuja. O smak nie pytam, to juz sam sprawdze!
                                            Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka