tanina 27.01.05, 09:11 no wląśnie.....mai może dostęp do zdjęć w necie z jakiejkolwiek studniówki w Hajnówce, która odbyła sie w tym roku?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuna00 Re: studniówki 27.01.05, 23:23 swoją studniówke miałem kilkanaście lat temu, było super, tak dorośle, tak wyniosle, napiszcie jak aktualnie panuja zwyczaje, czy nadal tańczy sie poloneza, czy nadal pije sie wódkę w butelkach z napojami??? jestem b. ciekawy jak jest teraz Odpowiedz Link Zgłoś
jojo_hka Re: studniówki 28.01.05, 15:43 teraz tez tanczy sie poloneza, ale wodka to stoi najczesciej na stolach w normalnych butelkach, duzo osob zatacza sie nawalonych i duzo nacpanych...... ot taka zwykla impreza :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: studniówki 28.01.05, 18:06 jojo_hka napisał: > teraz tez tanczy sie poloneza, ale wodka to stoi najczesciej na stolach w > normalnych butelkach, duzo osob zatacza sie nawalonych i duzo nacpanych...... > ot taka zwykla impreza :) widzę, że jest to juz standartem u młodzieży: napić się gorzałki i porządnie się naćpać jakiegoś gówna, straszne :-( Odpowiedz Link Zgłoś
tanina Re: studniówki 28.01.05, 19:18 Na stronie liceum białoruskiego są już udostpnione fotki ;-) A co do pytania - wcale nie trzeba alkoholu, zeby porządnie się bawić. Jestem tego żywym przykładem - przetańczyłam caluśką noc majac do dyspozycji toastowego szampana i trochę wina od znajomych - nie chowałam się po kątach, nie uciekałam od spojrzeń nauczycieli, śmiałam się, bawiłam, tańczyłam...bo chciałam swoja studniówkę zapamiętać, nie myśleć o niej z bólem głowy, tylko cieszyć się z pięknych wspomnień niezwykłej nocy;-) I dla mnie moja studniówka taka właśnie była - niezwykła, niezapomniana;) Odpowiedz Link Zgłoś
wixa_hka Re: studniówki 29.01.05, 11:37 no ja to sie naćpałem napiłem, też się śmiałem, nie chowałem po kątach i nie uciekałem od spojrzeń nauczycieli i też niesamowicie miło wspominam swoją studniówke ;) Odpowiedz Link Zgłoś