kuna00 12.03.05, 18:53 Właśnie wybieram sie w podróż, czy nie bedę miał problemów z dotarciem do miasta rodzinnego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuna00 Re: CZY WSZYSTKIE DROGI DO HAJNÓWKI SĄ PRZEJEZDNE 13.03.05, 18:16 kuna00 napisał: > Właśnie wybieram sie w podróż, czy nie bedę miał problemów z dotarciem do > miasta rodzinnego? mam rozumieć, że drogi są załkowicie zasypane? czy nie ruszacie się z domów? Odpowiedz Link Zgłoś
skandal123 Re: CZY WSZYSTKIE DROGI DO HAJNÓWKI SĄ PRZEJEZDNE 13.03.05, 19:38 spoko myślę że sie da przejechać.jest bezpiecznie Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: CZY WSZYSTKIE DROGI DO HAJNÓWKI SĄ PRZEJEZDNE 13.03.05, 21:03 dzięki, jadę z południa Polski a tu cały czas pada śnieg, słyszałem, że w h-ce jest go bardzo dużo i drogi dojazdowe wcale nie są "czarne"; zabiorę ze sobą łańcuchy i myślę, że nie będzie problemów pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
skandal123 Re: CZY WSZYSTKIE DROGI DO HAJNÓWKI SĄ PRZEJEZDNE 13.03.05, 21:26 drogi sa czarne w mieście u nas śniegu dużo ale byle do wieosny pozdrawaiam również Odpowiedz Link Zgłoś
wafelekwww Re: CZY WSZYSTKIE DROGI DO HAJNÓWKI SĄ PRZEJEZDNE 17.03.05, 09:56 a no sa przejezdne :P ale niech H..j drogowców wezmie niedługo to ja zawieszenie od samochodu na tych pie....lonych dziurach zostawie Np pocztek ulicy Batorego od stony PKO wyglada jak by ktos tam ziemniaki sadził niedługo jak wszystkie drogi tak beda wygladac to se chyba traktor kupie ;p Pozdrowionka dla drogowców Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: CZY WSZYSTKIE DROGI DO HAJNÓWKI SĄ PRZEJEZDNE 17.03.05, 17:55 słuszałeś, że już niedługo będzie kapitalny remont tej arterii komunikacyjnej i twoje kłopoty się skończą aby do remontu... Odpowiedz Link Zgłoś
toovo Re: CZY WSZYSTKIE DROGI DO HAJNÓWKI SĄ PRZEJEZDNE 17.03.05, 19:11 kuna00 napisał: > słuszałeś, że już niedługo będzie kapitalny remont tej arterii komunikacyjnej i twoje kłopoty się skończą > aby do remontu... Remont zgodnie z planem zakonczy sie w następnym roku. Domyslam sie - hucznym otwarciem, tuż przed wyborami. Szkoda ze wybory sa raz na cztery lata.... Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: CZY WSZYSTKIE DROGI DO HAJNÓWKI SĄ PRZEJEZDNE 17.03.05, 20:23 toovo napisał: > kuna00 napisał: > > > słuszałeś, że już niedługo będzie kapitalny remont tej arterii komunikacy > jnej > i twoje kłopoty się skończą > > aby do remontu... > > Remont zgodnie z planem zakonczy sie w następnym roku. Domyslam sie - hucznym > otwarciem, tuż przed wyborami. Szkoda ze wybory sa raz na cztery lata.... niech robią, byle dobrze i byle szybko ale nie byle jak Odpowiedz Link Zgłoś