ania.pelek 04.10.05, 18:57 Witam, Mam sprawe sadowa o podzial majatku i zastanawiam sie nad zatrudnieniem tego prawnika. Moglby mi ktos cos na jego temat powiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ryszard_kosynier Re: prawnik robert malinowski 04.10.05, 22:55 Znam z autopsji ,bardszo sypatyczny młody prawnik.Jak na razie nie zmanierowany.Pozdrowienia z Pragi. Odpowiedz Link Zgłoś
zlota5 Re: prawnik robert malinowski 14.10.05, 11:38 dziendobry zwracam sie z prosba o porade a nastepnie z zapewnieniem skozystam z panskiej pomocy w marcu tego roku Pan'n' dokonal kradziezy zlota w mieszkaniu moich rodzicow.Skradzione zloto nalezalo do mnie,wartosc 600 zl,waga ok 6 gram byly to dwa pierscionki i kolczyki, opis tych trzech przedmiotow jest calkiem niespotykany.nastepnie w okresie swiat wielkanocnych ten sam Pan 'n' dopuscil sie kradziezy w innym domu a mianowicie byly to dwie obraczki o wartosci ok 500-600 zl. po dwuch dniach od ostatniego zdazenia odkrylam prawde najprostrza droga a mianowicie z prostym zapytaniem poszlam do zlotnikow w Bielsku podlaskim.okazalo sie ze to prawda ten Pan 'n' sprzedal dla zlotnikow obraczki nastepnego dnia po kradziezy i uzysakl za to ok 160 zl,wiec jeszcze na szczescie nie zostalo przetopione i udalo sie je odzysakc droga odkupienia. Moje zloto zostalo sprzedane ok 7 marca u innego zlotnika za ok 150 zl. Takze sprawa jest prosta i dowody sa jasne. Moje pytanie : minelo 7 miesiecy a ten Pan nadal nie oddal mi pieniedzy ktore ustalilismy miedzy soba do zwrotu za to co zrobil a bylo to 650 zl.Napisal nawet zobowiazanie ze w danym terminie w ratach odda kwote.ale ten termin takze dawno mina.W danym okresie mialam swiadkow,obecnie ich nie mam bo czesc ludzi wyjechala z innymi stracilam kompletny kontakt.Sama obecnie przebywam za granica,i nie mam mozliwosci przyjazdu do Polski i zlozenia doniesienia (bylam takze na policji ale nie wnioslam doniesienia gdyz policjant doradzil napisac to zobowiazanie do splaty dlugu)Wiem ze ta sprawa jest wazna 10 lat,ale nie chce tego ciagnac tyle czasu,prosze o porade jak moge to zalatwic droga cywilna bez wnoszenia sprawy do sadu i np jesli juz to czy moje zeznania bez mojej obecnosci wystarcza do wniesienia oskarzenia gdyz jesli zloze to doniesienie to wiem ze bedzie to "z urzedu".Chodzi tylko o to ze nie moge byc w Polsce na dany czas lub co jakis czas nie pozwala mi na to podjeta praca i nauka. Prosze o porade Z wyrazami szacunku AO Londyn 2005 Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: prawnik robert malinowski 05.10.05, 10:20 nie znam człowieka, ale znajomi mówią, że w porządku facet ... Odpowiedz Link Zgłoś
agroturystyczny Re: prawnik robert malinowski 05.10.05, 22:34 Zależy do jakiej sprawy. ale opinie są o nim całkiem dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
wiktowoj Re: prawnik robert malinowski 05.10.05, 22:43 chodzi opinia, że on po zawodówce od razu na aplikację się dostał taki uczony i ambitny, siedział tez za pobicie wiec zna się napewno na sądach. Piszę oczywiście o robercie malinowskim z Rzeszowa koło Krakowa. Tak na serio, bo to wczesniej było pół żartem, to nie wiem czy to najodpowiedniejdsze miejsce na takie pytanie. Mogą CI nawciskać takich banialuk, a gość też nie musi być zadowolony, że jego nazwisko i dodatkowo imię po forach się szarga. Odpowiedz Link Zgłoś
kristian_wolf Re: prawnik robert malinowski 05.10.05, 23:00 Robert Malinowski przegrał walkę w trzeciej rundzie z Andrzejem Gołotą , po nieudanych występach w Liverpoolu powrócił do Polski i zajął się studiami prawniczymi z nieoczekiwanym sukcesem ! w dwa semestry zaliczył dwa lata a następnie wyjechaał na praktykę doktorancką do Kanady i tam osiągnął następny sukces został doktorem nauk Na Uniwesitet of Calgary Kanadian Union ! czy to jest prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: prawnik robert malinowski 05.10.05, 23:35 Krystianie ogranicz prozac :P Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: prawnik robert malinowski 07.10.05, 09:20 Droga Aniu. Robert Malinopwski jest swietnym prawnikiem.Tymbardziej w sprawach o podzialy majatkowe.Pieniadze napewno dobrze ulokujesz jesli zostana wydane na tak dobrego prawnika. Odpowiedz Link Zgłoś
wlap37 prawnik robert 08.10.05, 11:14 O prawnikach to moze publicznie tu na forum zle nie piszcie. I cudze nazwiska tez prosze ostroznie uzywac. Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: prawnik robert 08.10.05, 12:12 dlaczego nie mozna "o prawnikach" źle pisać? Jacyś uprzywilejowani? Odpowiedz Link Zgłoś
ivetka2 Re: prawnik robert malinowski 28.05.13, 08:23 Nie polecam, z tym ,,Panem" ciężko się dogadać, wziął pieniądze i znikł, założyl jedną sprawę za którą nie zapłacił i to dopiero jak mu zagroziłam że napiszę do Rady Adwokackiej ze skargą. Odpowiedz Link Zgłoś
kancelriamma Re: prawnik robert malinowski 22.12.15, 15:46 Jeżeli pomoc prawna jest nadal potrzebna to zapraszam do zapoznania się z ofertą Kancelarii www.adwokat-bielsk.pl Odpowiedz Link Zgłoś