Dodaj do ulubionych

W Drukarni u "E,J " mamy na reklamę Forum 110zł

06.10.05, 22:35
otrzymałem telefon z Drukarni , żę na reklamę naszego Forum Bielska
nazbieraliśmy juz 110zł ! sympatyczny głoś właśćiciela oznajmił , ze
wydrukuje nam ok 50 plakatów pt. spotkajmy się oraz dokładny adres naszego
Forum ! Szczególnie chcę podziękować Honorowemu fundatorowi Panu Sz.J. który
wpółacił pokaźną kwotę , aby rozrelamować nasze forum.
Kto dołoży się do interesu ?
zbieramy jeszcze na baner , który może kosztować ok . 150zł
ul.Kazanowskiego 6 - jest lista wystarczy zajść i zanieść symboliczne 5zł !
Obserwuj wątek
    • komentator11 Re: W Drukarni u "E,J " mamy na reklamę Forum 110 06.10.05, 22:48
      Wybacz obserwerze że pytam, a po co ci lista?
      • obserwer11 Re: W Drukarni u "E,J " mamy na reklamę Forum 110 06.10.05, 22:56
        Ta lista wpłat na cele reklamy naszego Forum !
        Bardzo odpowiedzialny Forumowicz Bielski zaniósł 100zł w celu reklamy naszego F
        orum i w ten sposób otrzymamy ok.50 plakatów , które umieścimy w odpowiednim
        miejscu ! możesz to sprawdzić ! ul.Kazanowskiego 6
        • komentator11 Re: W Drukarni u "E,J " mamy na reklamę Forum 110 06.10.05, 23:13
          stryjkuadama vel obserwerze11! Zdecyduj sie w końcu pod jakim nickiem piszesz.
          To troche niewygodnie cały czas sie przelogowywać ze stryjkadama na obserwera i
          odwrotnie. Łatwo można się pomylić.
          Co do sprawdzania osobiscie na Kazanowskiego kto jest "bardzo odpowiedzialnym
          forumowiczem to przesada (przy okazji wpisania sie na liste ofiarodawców). Sa
          telefony, kto chce może zadzwonić. Numer telefonu jest w ksiazce telefonicznej.
          ;-)
          • obserwer11 Re: W Drukarni u "E,J " mamy na reklamę Forum 110 06.10.05, 23:16
            Kakaja eto raznica !
            nada wsio diełać poradoczno !
            • bielszczanin Re: W Drukarni u "E,J " mamy na reklamę Forum 110 06.10.05, 23:24
              Prawda li to?
              Że obserwer11=stryjekadama??
              • obserwer11 Re: W Drukarni u "E,J " mamy na reklamę Forum 110 06.10.05, 23:28
                nie zachowuj si ejak serwisopodlasia !
                wpłynęło 110 zł na reklmę naszego Fotrum !
                co chcesz uczynić ?
                działam uczciwie !
                • bielszczanin Re: W Drukarni u "E,J " mamy na reklamę Forum 110 06.10.05, 23:35
                  Obserwerze!
                  Super że działasz uczciwie. Możesz być z siebie dumny.
                  Dlatego odpowiedz na pytanie.

Ja się zachowuję jak SP? W jakiej sprawie? Ja tylko zadałem pytanie. Obraziłem
                  Cię nim?

To pytanie - "co chcesz uczynić?" to było do mnie? Jak tak to przyznam że go
                  nie rozumiem. Z czym mam coś uczynić?

• obserwer11 Re: W Drukarni u "E,J " mamy na reklamę Forum 110 06.10.05, 23:41
                    ile wpłaciłeś na reklamę naszego Forum ?
                    kilka osób już to uczyniło , przynajmniej po 5zł !
                    czytaj posty !
                    serwispodlasia ma jakieś pretensje ! myślę ,że boi się konkurencji 1 ]
                    ostatnio dostał jakiegoś jadu , obraża wszystkich ! w szczególności
                    spółdzielców !
                    ciekaw jestem jaki ma schemat działania ?
                    • bielszczanin Re: W Drukarni u "E,J " mamy na reklamę Forum 110 06.10.05, 23:47
                      "> ile wpłaciłeś na reklamę naszego Forum ?"
                      Odpowiadam: Nic nie wpłaciłem.

Rozumiem, że natomiast Ty nie chcesz odpowiadać na moje. Takie Twoje prawo.

Ja opinię na temat SP i pana KK już dawno wyraziłem. (czytaj posty)
                      Nie wiem co to ma wspólnego z moim pytaniem.
                      • obserwer11 Re: W Drukarni u "E,J " mamy na reklamę Forum 110 06.10.05, 23:49
                        drętwo ! idę spać !
                        i co ?
                        • bielszczanin Re: W Drukarni u "E,J " mamy na reklamę Forum 110 06.10.05, 23:51
                          dobrej nocy
                    • bielszczanin Re: W Drukarni u "E,J " mamy na reklamę Forum 110 06.10.05, 23:51
                      Aha, napisałeś:
                      "serwispodlasia ma jakieś pretensje ! myślę ,że boi się konkurencji 1 ]
                      ostatnio dostał jakiegoś jadu , obraża wszystkich ! w szczególności
                      spółdzielców !"
                      Rozumiem, ze mówiąc cobym się nie zachowywał jak SP - miałeś takie zachowanie
                      na myśli?
                      Hmm, jeśli tak to dzięki za dobre słowo.
                      • obserwer11 Re: W Drukarni u "E,J " mamy na reklamę Forum 110 06.10.05, 23:52

• obserwer11 Re: W Drukarni u "E,J " mamy na reklamę Forum 110 06.10.05, 23:53
                          bielszczanin jesteś super !
                      • obuszek Re: W Drukarni u "E,J " mamy na reklamę Forum 110 10.10.05, 12:30
                        a podaj chociaż jeden powód z którego można by spółdzielców pochwalić ??? Sam
                        chyba jesteś spółdzielcą, który se nie radzi z obowiązkami !!!
    • wlap37 Re: W Drukarni u "E,J " mamy na reklamę Forum 110 08.10.05, 11:16
      Dlaczego nie chcecie podac numeru konta ja tez chce wplacic?
      • obserwer11 Re: W Drukarni u "E,J " mamy na reklamę Forum 110 08.10.05, 21:16
        mogę podać swoje jak tylko wpłynie dostarczę do drukarni , lub też bezpośrednio
        na Drukarnię będzie lepiej !
        jutro zapytam i podam na Twoją pocztę wlapie ( pewnie już powyżej 37 ?)
        • wlap37 Re: W Drukarni u "E,J " mamy na reklamę Forum 110 10.10.05, 19:36
          moze byc Twoje
        • kaukonsky Wlap staruszek... 10.10.05, 20:54
          obserwer11 napisał:
          > wlapie ( pewnie już powyżej 37 ?)

A właśnie, może ktoś wie, dlaczego Wlap się tak postarzył? Chyba, że to nie o
          wiek chodzi w tym "37"?
          • obserwer11 Re: Wlap staruszek... 10.10.05, 22:02
            Dobrze a czy wiesz kaukonsky ille lat liczy sobie Gazeta Współczesna ?
            p.s. dawniej Gazeta Białostocka
            • kaukonsky GW staruszka... 11.10.05, 22:11
              Szczerze powiem - nie wiem. Na pewno wie to Artur z Porannego, bo pisał na ten
              temat pracę dyplomową :-)
              Ale za to mam kserokopie najstarszych bielskich dodatków do Gazety
              Białostockiej (bo też zbierałem do dyplomówki).
              Nazywa się toto "Gazeta Bielska" i pierwszy numer pochodzi z 25 stycznia 1956
              roku. Na pierwszej stronie m.in.: "Do Czytelników" - " Oddajemy do Waszych rąk
              pierwszy numer >Gazety Bielskiej< - Organ Komitetu Powiatowego PZPR i Prezydium
              Powiatowej Rady Narodowej." A dalej: "Pięciolatka naszego powiatu", "Rośnie
              dorobek spółdzielców", "Z życia partii", "O szkoleniu rolniczym pisze
              agronom", "ZMP-owcy z Hryniewicz Małych przodują", i najlepsze: "O czym
              ćwierkają wróbelki": ...dlaczego sklepowy w Wojszkach sprzedaje dzieciom wino,
              papierosy i inne artykuły?; ...dlaczego Prezydium Gromadzkiej Rady Narodowej w
              Pasynkach obojętnie patrzy na perfidny wyzysk kułacki, jaki uprawia kułak z
              Łoknicy (...), który za to, że zezwolił (...) urżnąć sieczki - za I godzinę
              żąda, by sprzędła mu 4 kg lnu?; ... dlaczego inkasent z PGRN w Pasynkach lubi
              chodzić za inaksem podatku tylko od święta i zamiast inkasować
              pieniądze, "inkasuje" wódkę i po tak "uciążliwej pracy" z ostatniego domu
              wychodzi na czworakach?
              Ale mam tylko siedem numerów (do 25 maja 1956). Jak ktoś ma więcej, to z chęcią
              poczytam! :-)
              • obserwer11 Re: GW staruszka... 11.10.05, 22:57
                No , no ! teraz to minaprawdę zaimpomowałeś kaukkonsky !
                niestety nie posiadam niczego z tego o co pytasz .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka