bielszczanin 23.10.05, 23:43 www.prezydent2005.pkw.gov.pl/PZT/PL/WYN/W/200300.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcingeorge Re: Tusk wygrał w Bielsku 24.10.05, 07:50 zrywanie plakatów Donalda się opłaciło,bo i tak wygrał Kaczor.Mamy IV Kaczpospolitą i kto nam teraz wybuduje Disneyland?Pozdrawiam.:( Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: Tusk wygrał w Bielsku 24.10.05, 08:06 Znaczy ze sa jeszcze w bielsku inteligentni ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: Tusk wygrał w Bielsku 24.10.05, 09:04 Jestem sebciuu przekonany, że gdyby w II turze byli Cimoszewicz i Tusk i wygrałby Tusk to podobnie byś "psioczył". Odpowiedz Link Zgłoś
marcingeorge Re: Tusk wygrał w Bielsku 25.10.05, 00:04 a co z ta połową Polaków ,którzy nie głosowali ?pewnie zwolennicy Cimoszewicza! Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: Tusk wygrał w Bielsku 25.10.05, 09:22 Skoro znasz mnie lepiej niz ja sam siebie to moj szacuneczek. Ale nie dosc ze jestes wszechwiedzacy to jeszcze na tyle bezczelny ze wszystkim o tym trabisz. Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: Tusk wygrał w Bielsku 25.10.05, 11:40 Bezczelny to byłeś Ty sugerując, że tylko ludzie głosujacy na Tuska są inteligentni. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Tusk wygrał w Bielsku 25.10.05, 12:34 Z bezczelnoscia i wszechwiedza Bielszczanina to sie zgodze.Ja jestem doskonalym przykladem!Przeciez ciagle mam zle poglady,ciagle jestem nietolerancyjna i nadodatek kulturalna.uczmy sie od Bielszczanina a niedlugo bedziemy moze choc tak doskonali jak On!!!Co niezmienia faktu ze w polsce glosowalo tylko 50% ludnosci uprawnionej do glosowania.A co z reszta??? Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: Tusk wygrał w Bielsku 25.10.05, 13:20 nie prawda, jesteś kulturalna i tolerancyjna zwłaszcza wobec myślących naczej starszych osób a najbardziej wobec siebie Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Tusk wygrał w Bielsku 25.10.05, 13:24 A co nie wiesz jak to jest?Siebie kochaj tak jakbys chcial zeby inni Ciebie kochali:p Ja to sie dziwie.Czy ja w Tobie wzbudzam jakies nieprzemyslane emocje?Czujesz potrzebe na ciagle "kontakty" z moimi postami?Wiesz to sie robi troche dziwne.ja cos pisze Ty automatycznie odpowiadasz NEGUJAC przewaznie to co napisalam.I jeszcze sie wypierasz ze cokolwiek negujesz.Wytracasz z calego sensu zdania pewne wyrazy laczysz je w chora calosc wpierajac mi ze juz chyba sama nie wiem co pisze.Bawi to Ciebie?A moze sprawia jakas przyjemnosc? Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: Tusk wygrał w Bielsku 25.10.05, 14:13 Co do tego jak to jest, to ja wolę: "kochaj bliźniego jak siebie samego". Khaki, Co do Twoich poglądów: Czasami z nimi się zgadzam częściej nie. Po to jest forum, zby wymieniać poglądy, starać się przekonywać. Chyba nie oczekujesz, że zawsze, każdy będzie się z Tobą zgadzał? Mi nawet nie chodzi o to, żeby Ciebie przekonać, tylko o to cobyś wróciła uwagę na swój "język". Bardzo często po prostu wulgarny. Od tego się zaczęło. Oczywiście rozumiem, że nie masz sobie nic do zarzucenia, I masz rację, nasze "dyskusje" nie maja sensu. Khaki powiem tylko tyle: więcej życzliwości dla drugiego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Tusk wygrał w Bielsku 25.10.05, 15:16 Alez ja jestem baaaaardzo zyczliwa w stosunku do ludzi.nawet dla ciebiejestem zyczliwa.A uszczypliwosci to nie wulgarzymy.Ale niektore osoby odbieraja to jak chca.Owszem forum to miejsce do wymieniania pogladow.Ale tez i do ciekawych dyskusji.A co do zyczliwosci.Uwierz mi jeszcze jestem zyczliwa. Odpowiedz Link Zgłoś