khaki3 11.11.05, 00:23 Podczas dlugiego weekendu :) zycze kazdemu :p Ja niestety jade na uczelnie i nie bede miala wolnego a szkoda:( Leniuchujcie ile wlezie i niech za mnie ktos tez poleni sie troszke :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hansgrubber Re: Milego wypoczynku 11.11.05, 00:37 Z trzech dni mam wolne tylko jutro wiec sie jutro za Ciebie polenie! Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Czy ktos jeszcze tak ma? 11.11.05, 00:40 Jak juz planuje sie lenic to sie lenie do oporu! Leze na pleckach jak plecki od lezenia "bola" tos ie na boczek przekrecam a jak boczek zaczyna "bolec" to na drugi a jak on "boli" to na brzuszek i tak sie "obracam" kilka razy :p Powinnam to chyba opisac w ksiazce poswieconej totalnemu lenistwu :) Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Czy ktos jeszcze tak ma? 11.11.05, 00:43 U mnie poki co to marzenie scietej glowy. :( Odpowiedz Link Zgłoś
diabel_21 Re: Milego wypoczynku 11.11.05, 00:42 no a dla mnie to ostatni taki wolny weekend sie zapowiada wiec bede sie lenil jak tylko sie da :)) Odpowiedz Link Zgłoś