hajdis 01.12.05, 23:43 Jak chciałam otworzyc linka pana serwispodlasia to komputer mi sie zawiesił i teraz każdy post otwiera mi sie na nowej stronie przegladarki Mozilla Firefox. Gdzie to przestawić. jeżeli ktos wie to proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hansgrubber Re: Mam problem z przeglądarką. pomocy ;O) 01.12.05, 23:45 Ja mam to samo - juz pisalem ze Serwis podrzuca jakies syfy. Odpowiedz Link Zgłoś
bayrampasa Re: Mam problem z przeglądarką. pomocy ;O) 01.12.05, 23:52 zawieje nudą ... ja mam tak samo :D Odpowiedz Link Zgłoś
hajdis już jest dobrze 01.12.05, 23:54 Coś napstrykałam w ustawieniach i juz jest dobrze. Tylko najgorzej ze nie wiem co podziałało ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Mam problem z przeglądarką. pomocy ;O) 01.12.05, 23:54 Zawialo groza :) Moze warto z tego zrobic watek na ogolnym? Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Mam problem z przeglądarką. pomocy ;O) 01.12.05, 23:57 tylko byś reklamę darmową serwisowi zafundował ... więc nie warto hansiegrubberze :D Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Mam problem z przeglądarką. pomocy ;O) 02.12.05, 00:02 To raczej antyreklama. Odpowiedz Link Zgłoś
serwispodlasia Re: Mam problem z przeglądarką. pomocy ;O) 02.12.05, 12:03 A ciebie też nikt nie prosił o podczepianie linku SP Odpowiedz Link Zgłoś
serwispodlasia Re: Używacie śmieci to tak macie 02.12.05, 08:14 W tym momencie na stronie: www.serwispodlasia.cees.pl/SP_aids_1.html wisiało jednocześnie ok. setki internautów z czego część ściągała videoklip. Stąd te problemy. A poza tym używacie przeglądarek, które nie są systemowymi programami Windowsa. Proszę poczytać rankingi i oceny programistów nt. przeglądarek, a odkryjecie że używanie śmieci w komputerze stwarza opisywane przez was problemy. Polecamy: "JavaSript Projekty" Williama Sandersa, "HTML i JavaScript" Wojciecha Romowicza, "PHP Czarna Księga" Petera Mouldinga i "JavaScript - księga eksperta" Danny`ego Goodmana. Są to bardzo obszerne pozycje, ale już na pierwszych stronach w każdej z nich można znaleźć informacje, skąd biorą się opisywane przez was problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Używacie śmieci to tak macie 02.12.05, 11:48 Ciekawe ze opisywane wyzej problemy pojawiaja sie tylko na stronie Serwisu - wszedzie indziej - a sporo wedruje po sieci - wszystko jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
serwispodlasia Re: Używacie śmieci to tak macie 02.12.05, 12:01 Tzn. że nie powinieneś wchodzić na tą stronę. W jakiś cudowny sposób setki ludzi dziennie odwiedza tą stronę i nie skarży się o problemach, a tylko dwie marudzą. Odpowiedz Link Zgłoś
tysiak11 Re: Używacie śmieci to tak macie 02.12.05, 12:07 Ciekawe... " uwaga internauci nie wchodźcie na moją stronę bo nie warto!!! dop. serwis podlasia" każdemu powinno zależeć na tym aby jak najwięcej ludzi odwiedzało stronkę a serwis podlasia zniechęca do tego. Gdzie tu logika? Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Używacie śmieci to tak macie 02.12.05, 16:31 brak logiki... ale, że brak jej u ów pana, to już od dawna dało się zauważyć ... Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Używacie śmieci to tak macie 02.12.05, 12:08 O ile dobrze pamietam to trzy. Pomylka o 33% moze sugerowac z ta setka o ktorej mowisz jest podobnie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Używacie śmieci to tak macie 02.12.05, 13:41 a przestań już "radzić", bo żal tego słuchać ... Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Używacie śmieci to tak macie 02.12.05, 13:43 hmm... chciałem odpowiedzieć na post od "gazeciarza" a wyszło, że odpowiedziałem na post hansa ... hansie nie denerwuj się tam za bardzo, bo to do serwisowego pana było :) Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Używacie śmieci to tak macie 02.12.05, 14:58 Zupelnie tak nie wyszlo - post jesli idzie o adres doskonale czytelny. Pozdro600! Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Używacie śmieci to tak macie 02.12.05, 16:16 pozdro 2000 hansie :D a tłumaczyłem się, bo bałem się, że inni użytkownicy zaraz na mnie "naskoczą", że hansa atakuje ... Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: Używacie śmieci to tak macie 02.12.05, 18:05 Mógłbyś nie atakować hansa? On też moze się pomylić. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Używacie śmieci to tak macie 02.12.05, 19:48 Odczep sie od hansa!!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Używacie śmieci to tak macie 02.12.05, 20:38 <lol> panowie spokojnie ... opanujcie się ... nie bądźcie tacy wyrywni :P Odpowiedz Link Zgłoś
s-wis.p-sia Re: Używacie śmieci to tak macie 03.12.05, 00:03 serwispodlasia napisał: > W tym momencie na stronie: > www.serwispodlasia.cees.pl/SP_aids_1.html > wisiało jednocześnie ok. setki internautów z czego część ściągała videoklip. A nie setki tysięcy internatów? A Pani Hajdis proponuję odwiedzenie forum Komputer - jest takie w portalu Gazeta.pl. :-) Odpowiedz Link Zgłoś