Dodaj do ulubionych

STATOIL w Bielsku.

22.10.02, 01:40
W "Wyborczej" ukazały się ogłoszenia o naborze do pracy na stacji Statoil w
Bielsku. Podobno ma ona powstać na miejscu komisu przy światłach.
Obserwuj wątek
    • Gość: tomki Re: STATOIL w Bielsku. IP: *.csk.pl 22.10.02, 02:34
      nom dokladnie zaprojektowana z myjnią, chyba całonocnym sklepem, z barem z hot-
      dogami czy czymś takim, w środku bodajże dwa stoliki troche pułek
      samoobsługowego sklepu - więc kilka osób będą pewnie szukać do roboty
      • p.suchy Drugi STATOIL w Bielsku??Po co?? 24.10.02, 18:50
        Tak, tak!!Druga stacja.Pytacie gdzie jest pierwsza??Powiem tak na tak
        zwanych "piachach" przy wjezdzie na rynek.Przyjeło się że to jest STATOIL z
        racji tego ze kupisz tam paliwo i papierosy o każdej porze dnia i nocy(mozna
        policzyć że w Bielsku są trzy sklepu całodobowe-na Mickiewicza, Lux i
        słynny "rosyjski" STATOIL.Tyle że tam nie zatrudnia się polaków z tego co mi
        się wydaję to Polacy dają zatrudnienie "ruskim" i to właśnie polacy mają kilka
        procent zysku z tego.Ale co tu dużo pisać.
        Na cHolere Nam drugi STATOIL w którym paliwo i papierosy będą droższe??
        • Gość: tomki Re: Drugi STATOIL w Bielsku??Po co?? IP: *.csk.pl 27.10.02, 19:36
          jak na mój gust to dobrze bo będzie większy wybór.
          Niektórzy nie lubią palić monte carlesów i wolą spalić 2x mniej ale lepszych
          fajek - chociaż i tak się (i nie tylko się) truja tak samo. Niektórzy również
          nie lubią tankować wynalazków bo to moze być ogólnie rzecz biorąc droższe niz
          sie wydaje bo czasami trzeba wliczyć remont silnika.

z tego co słyszałem to nie tylko statoil chce na piłsudskiego budować stacje
          pali ale bodajże jeszcze dwie inne firmy i dobrz bo im większa konkurencja tym
          lepiej dla rynku - chociaż prawdopodobnie słabski pójdą z torbami. ale akie
          jest życie
    • Gość: bbb Re: STATOIL w Bielsku. IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.02, 18:43
      moim zdaniem lokalizacja jest co najmnie dziwna bo to centrum miasta, ale nic
      to, moja kolezanka znalazla tam robote
      • Gość: xyz Re: STATOIL w Bielsku. IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.03, 18:40
        Może ktoś zna datę otwarcia tego przybytku ?
        • bielszczanin Re: STATOIL w Bielsku. 06.01.03, 10:02
          No właśnie. Kiedy otwierają?
          Lokalizacja - mam mieszane uczucia - z jednej strony blisko i mam nadzieję, że
          stacja będzie 24 godzinna, z drugiej strony pewnie można by było w tym miejscu
          ładniejszy obiekt postawić.
          Ale już zdążyłem się przyzwyczaić - otwierajcie!
          (Może będą jakieś promocje na początek np. 98 w cenie 95 lub 95 za 3 blachy)
          • kaukonsky Otwarcie 06.01.03, 14:03
            Otwarcie miało być jeszcze pod koniec grudnia, BDK nawet przygotował specjalną
            część artystyczną, ale chyba zabrakło wszystkich potrzebnych 'kwitów'.
            • Gość: xyz Re: Otwarcie IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.03, 21:29
              Może będzie tak jak z hotelem Gołębiewski w Białymstoku ?
            • kaukonsky Re: Otwarcie 07.01.03, 14:33
              Następny przewidywany termin - 19 stycznia (niedziela).
    • p.suchy Re: Otwarcie. 07.01.03, 17:35
      A jeszcze następny??
      • p.suchy Otwarte!!! 08.01.03, 22:36
        Od wczoraj(2003-01-07) stacja jest otwarta.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka