hansgrubber 14.12.05, 00:27 mialas wrocic i co? Ani slychu ani widu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doktorpajchivo Re: Skara 14.12.05, 00:34 daj Jej odpocząć hansie ... niech się nacieszy rodziną, Bielskiem, itp itd ... a dopiero później niech płodzi teksty na bielskim forum, na którym wszyscy sobie kadzą, że hoho :P Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Skara 14.12.05, 00:36 Kadza sobie? Wszyscy? Chyba czytamy inne forum. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Skara 14.12.05, 00:39 Ja tez chce poczytac to forum co Dokrotek.Moze i mnie pokadza troche:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Skara 14.12.05, 00:43 no weźcie już przestańcie sobie kadzić ... to jest już nudne ... :P Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Skara 14.12.05, 00:48 Hahahaha o tak ja zainteresowana jestem ta definicja :) Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Skara 14.12.05, 00:50 a hans bez przerwy by coś definiował ... no proszę nie daję już rady ... bez przerwy kadzicie :) :P :D Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Skara 14.12.05, 00:51 Ja rozumiem,ze sie moze wstydziasz powiedziec,ale jesli chcesz to i Tobie pokadzimy.Tylko musisz jakis znak dac :) Wiesz rozumiesz :) Riki tiki tak daj mi jakis znak :) Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Skara 14.12.05, 00:56 O czym tu gadac skoro odpowiedz ominal wielkim lukiem i z niezrozumialych powodow sie upiera. Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Skara 14.12.05, 01:08 hansie ... jako, że jesteś mega kosmicznym maniakiem filmów posłużę się cytatem z jednego filmu ... "On po prostu śpiewa żartobliwie, ironicznie, ze stosunkiem jakimś takim żartobliwym do tematu i do samego siebie, że on w ten sposób śpiewa..." .... Odpowiedz Link Zgłoś
bayrampasa Re: Skara 14.12.05, 01:37 "Tylko. Właśnie nie wiem bo ja prawdę mówiąc... Nie słyszałem piosenki, więc chciałem powiedzieć parę słów na jej temat, bo wydaje mi się, że panowie tutaj chyba dość, przepraszam,mylnie interpretują treść tego co panowie słyszeli..." Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Skara 14.12.05, 01:40 "Chwileczkę. Sekundę. Niech pan mi nie przerywa kolego. To on nie śpiewa tego serio wtedy. Przecież. I to należy zrozumieć. I tutaj wydaje mi się, że panowie po prostu mylnie interpretują..." Odpowiedz Link Zgłoś
bayrampasa Re: Skara 14.12.05, 11:27 To pytanie było tendencyjne;)...Mam nadzieję że pomogłam Odpowiedz Link Zgłoś
skara Re: Skara 14.12.05, 16:56 Ej, no jak macie sie przerzucac cytatami z filmow to prosze bez mojego nicku w tytule watku! Przeciez zagladam tu ciagle, nie mam czasu bywac codziennie, ale sie udzielam. A w Polsce bede w piatek wiec mam teraz urwanie glowy z przygotowaniem, pakowaniem, kupnem prezentow itd. Wybaczcie nieobecnosc! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
skara Re: Skara 21.12.05, 01:46 No jestem, jak już się pewnie przekonaliście. Bielsk pięknie zasypało, choć pogoda trochę opóźniła podróż. Z Madrytu wylecieliśmy 2 godziny po czasie, lot z Amsterdamu identycznie opóźniony. No i w niedzielę nasz autobus z Warszawy stał 1,5 godziny w korku, w sumie 2 godziny spóźnienia. Chyba mam pecha do tej dwójki :) Ale generalnie nie narzekam :) Jestem w domu i podoba mi się bardzo :))) Odpowiedz Link Zgłoś