19.12.05, 19:40
Dzisiaj 3000 wydanie "Faktów" w TVN . Jakie programy informacyjne oglądacie?
Obserwuj wątek
    • khaki3 Re: Fakty 19.12.05, 19:41
      Fakty:) Tylko i wyacznie.Czasami BBC i tamtejsze programy informacyjne.I
      jeszcze Nowosti na ONT :)
      • m.a.t Re: Fakty 19.12.05, 20:33
        No to khaki polecam częściej oglądać inne serwisy informacyjne.. Korzystając z
        informacji tylko i wyłącznie z jednego źródła możesz mieć spaczony obraz
        rzeczywistości.
        • khaki3 Re: Fakty 19.12.05, 20:56
          Nie lubie polskich serwisow informacyjncyh.Czasami ogladam panorame,czasami dla
          rozrywki wiadomosci.Zdecydowanie nie ogladam tych z polsatu,pozatym wole
          przeczytac to co jest na onecie , wp, interii niz ogladac w tv.
          • hansgrubber Re: Fakty 19.12.05, 21:23
            A dlaczego nie Polsat? :)
            • khaki3 Re: Fakty 19.12.05, 21:25
              A jakos nie lubie:) Smoktunowiczka mnie przeraza a Lisa to nigdy nie
              lubilam.Czasami ogladam jak jest taki sympatyczny gruszby pan:)A TVN lubie bo
              jest tak taki facet kiedy prowadzil program "Cela" i dla niego to we wszystko
              uwierze:)
          • m.a.t Re: Fakty 20.12.05, 14:34
            Hmm Khaki.. Polsatu zdecydowanie nie polecasz, a wiadomości czytasz na interii;
            ciekawe:D
    • khaki3 Re: Fakty 19.12.05, 21:30
      Przypomnialam sobie Edward Miszczak:) Dla niego we wszystko wierze:)
      • proffet Re: Fakty 19.12.05, 21:51
        A co z radiowymi programami informacyjnymi, macie jakieś ulubione głosy, stacje
    • partizan79 Re: Fakty 19.12.05, 22:41
      Ja tylko i wyłącznie Dziennik Fedorowicza.
      • brutus007 Re: Fakty 20.12.05, 14:26
        Teleexpres, Fakty, Radio Zet
        • hansgrubber Re: Fakty 21.12.05, 20:25
          U nie!!! Zetka jest slaba. Wbrew pozorom wiele mozna sie dowiedziec z
          publicznej jedynki. A macie Tok FM?
          • proffet Re: Fakty 21.12.05, 20:30
            Nie niestety nie mamy. Ja słucham głównie starej dobrej Trójki
            • hansgrubber Re: Fakty 21.12.05, 20:32
              I slusznie. :) A interii bym nie wysmiewal - to jedyny znany mi portal w ktorym
              jest dostep do depesz PAP-u. Trzeba wcisnac funkcje newsroom. :)
            • saintmarta Re: Fakty 21.12.05, 20:33
              Tylko i jedynie radio pin, możne je sobie zapodać tutaj:

www.radiopin.pl/
              jest paru dziennikarzy z Trójki, i genialna pinacolada, która jest dziś, polecam
              ! :)
              • proffet Re: Fakty 21.12.05, 20:37
                Same stacje warszawskie polecacie a my prowincja itylko banany i banany.
                Ale witamy saintmarte na forum
                • hansgrubber Re: Fakty 21.12.05, 20:42
                  Witamy. PIN cenimy za muzyke i za informacje o gospodarce.
                • saintmarta Re: Fakty 21.12.05, 20:44
                  ale ja już i tak za Bielskiem tęsknię, jestem tu jeszcze do jutra żeby zarobić
                  na te cholerne prezenty ( dla siebe oczywiście) ostatni zakup to 3 plytowe
                  wydawnictwo wiadomo kogo :)
                  • proffet Re: Fakty 21.12.05, 20:46
                    To ciekawe czyje to płyty
                    • saintmarta Re: Fakty 21.12.05, 20:56
                      od dzieciaka bogiem dla mnie N.C. i tylko przypominam sobie dlaczego, zreszta
                      teraz to cudowne towarzystwo dla mnie bo wspollokatorstwo znowu jakies nowe
                      milości ma i caly pokoj dla siebie :) yeah!
                      • proffet Re: Fakty 21.12.05, 20:57
                        Też lubię posłuchać. A w Bielsku pada śnie i jest cudownie biało i świątecznie
                        • hansgrubber Re: Fakty 21.12.05, 21:01
                          A swoja droga szkoda ze w Bielsku nie ma malej lokalnej stacji radiowej. To
                          prwnie jest niemozliwe z powodu czestotliwosci - co troche mnie dziwi - ale
                          radio to dosyc tanie medium. I mozna nadawac w internecie. :)
                          • proffet Re: Fakty 21.12.05, 21:05
                            Może serwispodlasia się zainteresuje
                            • serwispodlasia Serwis interesował się już dawno. Nie warto 23.12.05, 04:07
                              Kiedyś już zebrała się grupa zapaleńców (z doświadczeniem) z planem zrobienia
                              lokalnej stacji. Plan był dobry, nie drogi, ale po analizie stosunków władz do
                              mediów lokalnych i relacji (mafijnych zależności) w lokalnym półświatku
                              biznesowym przedsięwzięcie legło w gruzach. A zakupiony już sprzęt wyjechał w
                              świat. Bielsk stracił wiele: ludzie rozjechali się po różnych miastach (robią
                              dziś karierę w mediach).
                              W bielsku nie udało się jeszcze nikomu zrobić niczego niezależnego, tym
                              bardziej mediów. Serwis Podlasia próbował prze kilka lat. Żeby wyjaśnić,
                              dlaczego serwisowi tak ciężko szło podam taki przykład: Orkla - wydawca
                              porannego w ciągu roku dokłada ponad 150 tys zł na 52 wkładki do porannego
                              traktujące o Bielsku. Wynika z tego, że jedna czterostronicowa wkładka A3
                              kosztuje Orklę 3 tys zł. Powtarzam: dokłada do interesu co tydzień 3 tys.zł!!!.
                              Więc skąd bierze te trzy patyki tygodniowo. Członek Organów SM wysiadujący tam
                              jajka (w redakcji porannego) chyba nie rozpruwa, co tydzień kieszeni z kasą.
                              Otóż Orkla to nie jest jakiś charytatyw: jeżeli dokłada to albo z przetwórstwa
                              spożywczego albo z innej działalności konsumpcyjnej na polskim rynku. I to
                              wszystko.
                              A u nas to władze chcą mieć swoje media, a spółdzielnia broni się przed
                              jakimikolwiek informacjami, bo za dużo ludzie się dowiedzą i wtedy będzie cyrk.
                              (Dobry koniak stawiam, jak ktoś zgadnie, dlaczego zniknęła stronka Osiedla
                              Północ?)
                              Można jeszcze ruszyć radio w internecie, właściwie to wszystko do tego
                              zmierzało – sprzęt, dyktafony cyfrowe, najszybszy serwer, itd. ale komu to
                              robić, wypruwać za darem flaki z siebie, żeby słuchać jak bluzga taki obserwer
                              czy inni. Szkoda czasu, energii i nerwów.
                              • hansgrubber Re: Serwis interesował się już dawno. Nie warto 23.12.05, 11:44
                                A zniknęła strona Osiedla Północ?
                              • burak-pastewny Re: Serwis interesował się już dawno. Nie warto 26.12.05, 11:53
                                Członek Organów SM wysiadujący tam
                                > jajka (w redakcji porannego) chyba nie rozpruwa, co tydzień kieszeni z kasą.
                                Członek nie wysiaduje jajek,członek daje płatne ogłoszenia bo ma w tym cel i
                                pełne zaufanie do tego wydawnictwa.Nie podejrzewasz chyba członka ,że jest na
                                tyle zboczony by płacić za reklamy jakimś pedalskim brukowcom,(jeszcze kasa
                                pójdzie się wietrzyć),więc poki co zostaje Orkla.
                        • saintmarta Re: Fakty 21.12.05, 21:02
                          to przywioze :), do domu wiozę też ze sobą 8 kaset video o Malcolmie X żeby
                          splodzić prezentację na religię, a podobno bilety na krzeselka DM juz wszystkie
                          zarezerwowane!, znowu mam się ocierać o skurzane kurtki?!
                          • proffet Re: Fakty 21.12.05, 21:03
                            Na koncert chyba sie nie wybiorę choć kusi ale jak nie ma miejsc siedzących na
                            pewno nie pojadę
                            • saintmarta Re: Fakty 21.12.05, 21:07
                              może rezerwacje na krzeselka się zwolnią, ale kupić teraz bilet i przez pól roku
                              sie tylko na niego gapić ?
                          • hansgrubber Re: Fakty 21.12.05, 21:03
                            Z tym Malcolmem to ciekawe. Osiem kaset to jakis dokument?
                            • saintmarta Re: Fakty 21.12.05, 21:04
                              @ kasety to film Skipe'a Jonesa z Denzelem Washingtonem, reszta to przemowy i
                              dokumenty
                              • hansgrubber Re: Fakty 21.12.05, 21:09
                                Spike'a Lee? A to znasz?

www.racjonalista.pl/kk.php/s,4072
                                • saintmarta Re: Fakty 21.12.05, 21:14
                                  o dzięki, interesujące, przejrzę dokladniej w domu, ostatnio zajmowaliśmy się
                                  też scientologami, byl nawet ostatni odcinek South Parku, powaleni ci ludzie,
                                  wierzą w jakiś zamrożonych kosmitów itp.
                                  • hansgrubber Re: Fakty 21.12.05, 21:16
                                    Zagladaj do nas. O scjentologach jeszcze nie gadalismy na forum :) Ja na razie
                                    sie oddalam. I'll be back!
    • ja-alutka Re: Fakty 23.12.05, 09:16
      Wstyd się przyznać ale jako że prawie nie oglądam TV więc nie oglądam też
      wiadomości...Raz na jakiś czas przejrze serwisy w któryms z portali...A poza tym
      moja druga połowa ogląda wiadomosci na wszystkich dostępnych kanałach więc robi
      to za mnie za siebie i jeszcze za kilka osób...jak podejrzewam:)) Jedyny wyjątek
      robię czasami dla Wiadomości w "1" jako że lubię Kamila Durczoka z zupełnie
      pozaprofesjonalnych pobudek:))
      • hansgrubber Re: Fakty 24.12.05, 14:10
        Jakich? :)
        • ja-alutka Re: Fakty 26.12.05, 11:28
          :))......
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka