wiktowoj 23.01.06, 15:09 Słyszałem właśnie na przystanku jak dwie babcie rozmawiały, więc informacja jest pewna. Mówiły że we środę około 16 ma być - 73 i pół. A pryz gruncie - 75. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
burak-cukrowy Re: We środę ponad -70 stopni celsjusza 23.01.06, 15:13 to w skali butelki z samogoną ! dobrze zatem usłyszałeś ? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: We środę ponad -70 stopni celsjusza 23.01.06, 17:14 mam nadzieje ze to nie u nas hy, hy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: We środę ponad -70 stopni celsjusza 23.01.06, 17:21 No to ładnie. A ja się w środę umówiłem na grilla i nie mogę już tego odkręcić... Odpowiedz Link Zgłoś
wiktowoj Re: We środę ponad -70 stopni celsjusza 23.01.06, 17:41 nie jest tak źle mamm gorące informacje. - 70 ma być w centrum bielska, na obrzezach tpmeratura podniesie się do +30 w okolicach godz 15. A na zorganizowanie grilla masz zgodę referatu do spraw grilli i ognisk urzędu miasta? Odpowiedz Link Zgłoś
serwispodlasia Re: We środę ponad -70 stopni celsjusza 23.01.06, 21:46 Panowie doceniam wasze poczucie chumoru i bezinteresownie polecam dwusobowego grilla diesla na olej opałowy odpalanego "na pych". Mogę odstąpić na parę dni. Polecam się. Odpowiedz Link Zgłoś
burak-cukrowy Re: We środę ponad -70 stopni celsjusza 23.01.06, 22:07 mam troszeczkę muchomorów , aby można zrobić zestaw chumoru , lepiej nie można dla chonoru . Odpowiedz Link Zgłoś
wiktowoj Re: We środę ponad -70 stopni celsjusza 23.01.06, 22:25 jutro punkt 6.30 na pływalnu miejskiej tor 3 od ogrodowej jesteśmy umowieni. Bądź w czepku urodzony i trzymaj w ręku najświeższy numer NIE, po tym Cie poznamy. Przygotuj grilla, tylko uważaj bo na tym 3 torze mułu po kostki i czasem Berezowiec nurkuje udając grubą rybę. A choj, jak mowia pływacy. Odpowiedz Link Zgłoś
kristian_wolf Re: We środę ponad -70 stopni celsjusza 27.01.06, 18:29 to dlaczego synoptycy "mylą się" tylko w "słuszną" stronę ?? ano po to aby rząd nie musiał wydawać kasy związanej z wprowadzeniem klęski żywiołowej na danym terenie, zauważcie że jak jest susza to deszcz jest zawsze spodziewany za dzień, dwa a nie tydzień czy dwa, tak samo jak mamy na podlasiu mróz, lepiej "przewidywać" 8 stopni mrozu na dzisiejszą noc niż 34, przecież różnica w obie strony taka sama, bo termometr zaraz dobije do 21 mrozu, nie widzicie tu jakiegoś cwaniakowania ?? Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: We środę ponad -70 stopni celsjusza 27.01.06, 18:34 Może i coś w tym jest... Nigdy się nad tym nie zastanawiałem. Odpowiedz Link Zgłoś