Dodaj do ulubionych

serwis podlasia

IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 14.11.02, 10:48
co sądzicie o serwisie podlasia. Słyszałem z pewnych żródeł , że dziennikarze
tego pisemka dobili się do Henryka Gołębiewskiego- jako jedyni z nielicznych
w Białymstoku. Co wy na to ???
Obserwuj wątek
    • Gość: wawi Re: serwis podlasia IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 14.11.02, 12:54
      Cześć. Jeżeli chodzi o samą gazetkę to jeszcze można coś tam poczytać chociaż z
      wydania na wydanie jest coraz mnie sensownych artykułów. Z kolei jeżeli chodzi
      o właściciela tej gazetki to nie chce mi się komentować. Brak słów to jest
      najmniej obrażające komentarz w opisie jego osoby.
      Wątpię żeby któryś z "jego dziennikarzy" dotarł do jakieś ważnej osoby. Może
      poprstu skopiował czyjś test, bo to akurat robi najlepiej i z pełna
      premedytacją. Wogółe bym się nie zdziwił żeby takie coś miało miejsce.
      Pozdrawiam.
      • bielszczanin Re: serwis podlasia 14.11.02, 16:54
        a kto jest tym właścicielem?
        I czy nie jest tak, że w sp (który jest ukierunkowany politycznie lub inaczej
        jest przeciwko głupocie w jakimś sensie - o ile dobrze czytam) ukazało się coś,
        co Ci się nie podoba lub z czym się nie zgadzasz - jeśli tak to przytocz to i
        możemy podyskutować.
        pzdr
        • kaukonsky Dyskusja o Serwisie 17.11.02, 14:19
          czytelnik: Kto to jest Gołębiowski - właściciel hoteli? I co to znaczy 'dobili
          się' - namówili na reklamę, wywiad, wspólną kolację? Nie rozumiem twojego postu
          i nie wiem w czym tkwi sedno. Możesz wyjaśnić?
          bielszczanin: wawi ma żal do SP, że przedrukował bez jego zgody materiał z
          meczu piłkarskiego, ściągnięty z klubowej strony internetowej. No i chyba też,
          za późniejszy sposób 'rozmowy wyjaśniającej' z wydawcą, naczelnym, sekretarzem
          redakcji i redaktorem graficznym w jednej osobie (jeśli coś pominąłem, to sorki
          Prezesie Krzysztofie ;-).

Bardzo mnie ciekawi, czy i jak rozwinie się dyskusja na forum o Serwisie. Sam
          jestem ciekaw opinii bielszczan o tym czasopiśmie. Gdy powstawało, to miało
          mieć trochę inny charakter, ale recesja i potrzeba ratunku finansowego za
          wszelką cenę mocno na wizerunek Serwisu wpłynęły. W moim odczuciu negatywnie.
          Ale business is business, sorry Winetou...
          Ciekawe, czy po zakończeniu kampanii wyborczej SP przetrwa? Może uda się
          wyciągnąć jakieś pieniądze z samorządu powiatowego? I czy znowu tak będzie, że
          każdy samorząd będzie wydawał swoje gazetki? I Berezowiec i Snarski deklarują
          chęć współpracy na wszystkich polach. Ciekawe, czy skończy się na deklaracjach?
    • Gość: Drzwi od stodoły Re: serwis podlasia IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 07.01.03, 12:21
      W SP jest zdecydowanie za mało reklam. Ale naczelny ponoć się nieźle dorobił -
      ma nawet własnego kierowcę!!!
    • p.suchy Tragizm i komedia. 07.01.03, 17:33
      Ta gazeta(Niech będzie że to jest gazeta.Bo dla Mnie to jest gazetka.) jest
      tragiczne.Wszystko składa się z tego że ...
      ... mamy okolo 10 stron z których około 6 to reklamy(małe, duże).
      Mają trochę mało pomysłów na tematy.

Proponuję na utworzenie rubryki w SP:
      "Jak widzą naszą gazetę"
      skopiujcie te teksty z forum i wstawcie do gazety.
      Niech ludzie wiedzą jak inni widzą gazetę.
      Nie każdy ma dostęp do internetu.

A wogóle mam pytanie:
      Widzieliście strony internetowe SP??
      Kiedyś tam zajżałem, i tylko czas straciłem.
      Ale człowiek uczy się na błedach, najlepiej swoich!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka