partizan79 07.03.06, 10:45 Marky Mark & Prince Ital Joe - United. Słuchajcie, myślcie, żyjcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
odziej Re: Piosenka na dziś 07.03.06, 11:14 fade to black - Metallica. Słuchajcie, myslcie, umierajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Piosenka na dziś 07.03.06, 11:15 Blenders - Punkt G. Słuchajcie, myślcie, rozmnażajcie się. Odpowiedz Link Zgłoś
sis-sel Re: Piosenka na dziś 07.03.06, 17:36 e. clapton - running on faith. na senne zachody słońca bez słońca. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Piosenka na dziś 07.03.06, 22:42 Western Guitar - The Shadows & Clif Richards mam całą dyskografię Odpowiedz Link Zgłoś
sis-sel Re: Piosenka na dziś 08.03.06, 14:45 ramones - bonzo goes to bit burg bo kompatybilna ze słońcem zaokiennym. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Nie wiem, czy ktoś pamięta taką piosenkę. 09.03.06, 07:54 zespół Troll, piosenka Jimmy Dean. Ale to był kiedyś przebój... Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Bajka: Miśkiewicz, Turnau 10.03.06, 05:09 Bajka która tam się kończy, gdzie zaczyna, dwa początki musi mieć - finały dwa; był raz sobie facet była raz dziewczyna, nie ja. Bajka która tam się rodzi, znów gdzie gaśnie, jak palindrom nieskończenie długo trwa; on się budził, ona zasypiała właśnie, nie ja. Tam gdzie się noc łączyła z dniem, mieszkał mrok, nadchodził sen. Więc nie mieli ani chwili do stracenia, miłość rozkwitała na krawędzi dnia; tam gdzie gasły nocne dusz porozumienia, i ciał. Ale tam gdzie nie ma do stracenia chwili, miewa pole do popisu Anioł Stróż; więc nad związkiem ciał ich Anioł się pochylił, i już. Tam gdzie się sen spotka ze snem, wstanie dzień - niezwykły dzień. Zanim powiesz znów: do widzenia, zapamiętaj pejzaż ze snów. Pod rzęsami nic się nie zmienia, zawsze spotkasz mnie tam, nie tu. Bajkę którą łatwo zacząć, trudniej skończyć, wziął pod swoje skrzydła senny Anioł Stróż; po somnabulicznej stronie Ich połączył, i już. Bajka ta powinna mieć dwa zakończenia, w drugim miłość ich na jawie także trwa. Anioł ma w tej sprawie coś do powiedzenia, nie ja. Tam gdzie się sen spotka ze snem, wstanie dzień - niezwykły dzień. Zanim powiesz znów: do widzenia, zapamiętaj miłość ze snów. Pod rzęsami nic się nie zmienia, zawsze spotkasz ją - tam, nie tu. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Kult........ 10.03.06, 09:05 Znalażłem coś takiego : chyba Kult , gdzie można tego posłuchać ? podajcie jakiś link , bo muszę już jechać . Spokojnie, spokojnie Spokojnie, spokojnie Spokojnie, spokojnie Spokojnie, spokojnie Spokojnie tu, spokojnie tam Spokojnie tu i tam, tu i tam, tu i tam Spokojnie tu, spokojnie tam Spokojnie tu i tam, tu i tam, tu i tam Spokojnie, spokojnie Spokojnie, spokojnie Spokojnie, spokojnie Spokojnie, spokojnie Nerwy zniszczą ciebie tak, jak chciały zniszczyć mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Tak na Dzień Mężczyzn:) 10.03.06, 11:44 Toples - Mówią na mnie kochaś. Odpowiedz Link Zgłoś
serwispidlasza albo to 10.03.06, 12:18 mms://stream.onet.pl/media.wsx?/muzyka/200603/1106ee9108.wma Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Piosenka na dziś 11.03.06, 13:53 Elvis Presley - You Were Always On My Mind Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Specjalnie dla Skary. 12.03.06, 16:21 Skara napisała: I kolejne, czy Ty i partizan79 to nie jesdna osoba - kolejny zalosny klon? Dubiny - Klon zialony, klon kudrawy. Odpowiedz Link Zgłoś
gq_1966 Piter Gabriel 12.03.06, 23:26 Cała płyta "Passion" albo jakoś tak nie chce mi sie wyjmowac z DVD Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Piter Gabriel 13.03.06, 08:25 Kiedyś, dawno temu, kupiłem kasetę Gabriela "Us". Po jakimś czasie nagrałem na tym narodnyje:) Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Piosenka na dziś 13.03.06, 08:24 Moja ściągarka nie znalazła takiego czegoś. Ciężko coś białoruskiego znaleźć. Co to za gatunek? Odpowiedz Link Zgłoś
sis-sel Re: Piosenka na dziś 14.03.06, 07:49 raczej ciężki rock. tutaj nawet można ściągnąć ten kawałek: music.fromby.net/mp3/ (hasło w górze strony, na bannerze) Odpowiedz Link Zgłoś
serwispodlasia Stare ale jare 14.03.06, 08:54 Po kilkunastu latach chęnie usłyszałbym płytę Black Sabbath "Mub rules". Pamiętam, że śpiewał tam wtedy Ronnie James Dio. Może ktoś ma to w mp3? Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Piosenka na dziś 14.03.06, 12:08 Dzięki za stronkę! Pohulam sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
gq_1966 Re: Piosenka na dziś 13.03.06, 09:00 Na dzis proponuję: www.pogues.com/Releases/Lyrics/LPs/RedRoses/Boys.html Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Piosenka na dziś 14.03.06, 12:20 Bratya Grim - Kusturica (remiks). Katuję i katuję. Wprawia mnie w dobry nastrój. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś