serwispodlasia 01.04.06, 08:56 Serwispodlasia zamówił już balon na 40-tysięczny wpis na forum _______________________________ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mnie-tu-juz-nie-ma Re: Na następne spotkanie - balon nad Bielskiem.. 01.04.06, 09:11 Czy wszyscy żyją po wczorajszym spotkaniu??? Odpowiedz Link Zgłoś
burak-cukrowy Re: Na następne spotkanie - balon nad Bielskiem.. 01.04.06, 09:35 To ja może odpowiem śpiewająco : - Odpowiedz Link Zgłoś
mnie-tu-juz-nie-ma Re: Na następne spotkanie - balon nad Bielskiem.. 01.04.06, 13:45 Balon zamówiony - przyleci z Białegostoku z Aeroklubu na godz. 16-tą pod ratusz w terminie, który należy podać tyzień przed zaplanowanym spotkaniem. Wstepnie zaplanowany termin: czerwiec-lipiec. ------------------------------- Wasz ukochany (...i znienawidzony) Odpowiedz Link Zgłoś
mnie-tu-juz-nie-ma Re: Na następne spotkanie - balon nad Bielskiem.. 01.04.06, 13:53 Przed przelotem należy się przebadać, czy nie jest się nisiecielem wirusa "ptasiej grypy" – H5.... coś tam. Odpowiedz Link Zgłoś
herbowy1 Re: Na następne spotkanie - balon nad Bielskiem.. 01.04.06, 14:27 Należy zbadać balon ,czy nie jest zapowietrzony H... Odpowiedz Link Zgłoś
mnie-tu-juz-nie-ma Re: Na następne spotkanie - balon nad Bielskiem.. 01.04.06, 14:28 Facho mówię, czy nie pobiera "lewego powietrza" Odpowiedz Link Zgłoś
mnie-tu-juz-nie-ma A słowo staje się ciałem, dzisiaj był przedsmak 22.05.06, 15:23 serwispodlasia napisał: > Serwispodlasia zamówił już balon na 40-tysięczny wpis na forum > _______________________________ img117.imageshack.us/img117/8601/img5395a9lx.jpg A słowo staje się ciałem, dzisiaj był przedsmak tego co ma umilić 40-tysięczny wpis na forum. Dzisiaj o 7-mej rano członkowie Aeoroklubu Podlaskiego zrobili nad BiPi zwiadowczy lot. Po dokładnym rozpoznaniu terenu udali się w bliżej nieokreślonym kierunku. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul ciekawe, kto za ten balon zapłaci? 22.05.06, 20:53 Znając Nieobecnego, Aeroklub będzie trzymał Alutkę jako zakładniczkę 50 metrów nad ziemią a na ziemi będzie gorączkowo prowadzona zbiórka. Odpowiedz Link Zgłoś
mnie-tu-juz-nie-ma Balon nie dla wulgarnych!!! 22.05.06, 21:41 pawlozsiul napisał: > Ciekawe, kto za ten balon zapłaci? ======= Oto to ty już nie musisz się martwić. img354.imageshack.us/img354/1571/img5396aaa8nv.jpg Zatroszcz się lepiej o bardziej przyziemne sprawy. Np: jak oduczyć się poniższych wulgaryzmów? Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard_kosynier Re: Balon nie dla wulgarnych!!! 22.05.06, 21:47 mnie-tu-juz-nie-ma napisał: > pawlozsiul napisał: > > > Ciekawe, kto za ten balon zapłaci? > > ======= > > Oto to ty już nie musisz się martwić. > Zadajesz Pawlo głupie pytania,płaci zawsze fundator,chyba że spieprzy przed końcem imprezy.Niezbadane są wyroki boże. Odpowiedz Link Zgłoś
mnie-tu-juz-nie-ma Balon nie dla wulgarnych i .... 23.05.06, 00:43 Jako pomysłodawca i sponsor "lotu balonem" przed wami dwoma aku postawię mały warunek: Okazanie świadectwa niekaralności... I tu będzie mała wtopa, bo przynajmniej jeden z was odpadnie z lotu. Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard_kosynier Re: Balon nie dla wulgarnych i .... 26.05.06, 05:46 mnie-tu-juz-nie-ma napisał: > Jako pomysłodawca i sponsor "lotu balonem" przed wami dwoma aku postawię mały > warunek: > > Okazanie świadectwa niekaralności... > I tu będzie mała wtopa, bo przynajmniej jeden z was odpadnie z lotu. --Nien świruj, jako sponsor nie polecisz.Głupio by było i durno panioe K. Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard_kosynier Re: Balon nie dla wulgarnych i .... 26.05.06, 05:51 Lot balonem,chyba w kondomie,choć i bez tego chujowato wyglądasz. Odpowiedz Link Zgłoś
arsen-lupin Do ryszarda kosyniera 26.05.06, 12:37 mam plan dla ryszarda kosyniera wsadzić w balon lub rakietę tego aktywnego miesztiela choć nieobecnego niech nam wszystkim nie doskwiera albo plany takie dwa A - katiusza B - pancerfaust i w kierunku na Ka Ka Odpowiedz Link Zgłoś
konsum5 Re: Na następne spotkanie - balon nad Bielskiem.. 26.05.06, 15:38 serwispodlasia napisał: > Serwispodlasia zamówił już balon na 40-tysięczny wpis na forum > > _______________________________ Drodzy forumowicze - "BALON" , to typowy przejaw przerostu formy nad treścią u naszego ulubionego "nieobecnego". Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard_kosynier Re: Na następne spotkanie - balon nad Bielskiem.. 26.05.06, 19:20 konsum5 napisał: Drodzy forumowicze - "BALON" , to typowy przejaw przerostu formy nad treścią u > > naszego ulubionego "nieobecnego". > Amen. Niech i tu będzie AMENNNNNNNNNN. Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard_kosynier Re: Na następne spotkanie - balon nad Bielskiem.. 26.05.06, 21:22 Niebo nad zasobami pewnej firmy(nie podam skrótu by nie denerwować Alutki),26 maj 2006.Pozdrowienia dla tych którzy chcą je otrzymać. img100.imageshack.us/img100/5210/dscf47707ey.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
marcingeorge FAJNE ZDJęCIE... 26.05.06, 22:27 ...moim zdaniem to jedno z najfajniejszych zjawisk optycznych w przyrodzie. :) Odpowiedz Link Zgłoś