Dodaj do ulubionych

godzina policyjna dla młodziez ydo lat 18?

05.04.06, 08:12
co wy na to? może bedzie bzpieczniej na ulicach naszego miasta? Zmienjszy to
wulgarność młodzieży?
Obserwuj wątek
    • partizan79 Re: godzina policyjna dla młodziez ydo lat 18? 05.04.06, 08:14
      • kwiatek775 Re: godzina policyjna dla młodziez ydo lat 18? 05.04.06, 08:17
        rozumiem, ze ty nie masz 18 lat ? hehhehehe co?
        • partizan79 Re: godzina policyjna dla młodziez ydo lat 18? 05.04.06, 08:17
          ☺☺
          • pawlozsiul skoro nie możesz pisać... 05.04.06, 08:22
            Wstaw tyle uśmieszków, ile masz lat. Albo przynajmniej 19 na znak, że jesteś
            pełnoletni.
    • burak-cukrowy Re: godzina policyjna dla młodziez ydo lat 18? 05.04.06, 08:28
      mam pytanko ?
      Kto będzie ich łapał jak rozbiegną się po mieście ??
      Czy jest odpowiednia "siła" sł€żb szybkiego reagowania ???
    • sebcioo Re: godzina policyjna dla młodziez ydo lat 18? 05.04.06, 08:32
      No dobrze, moze to jakos podziala na smarkaterie ponizej 18 a co z tymi co maja
      18 z kawalkiem a w glowie nadal nasr...e?
      • sebcioo Re: godzina policyjna dla młodziez ydo lat 18? 05.04.06, 08:38
        A tak w ogole to czy naszej policji potrzebna jest az godzina policyjna by
        wiedzieli za co im placa? Przeciez dla nich jest o wiele za trudne i wykracza
        poza granice percepcji fakt ze w piatki i soboty jak zamkna knajpy to pod
        sklepami nocnymi dzieje sie sajgon z pijana gownarzeria w roli glownej. Zaden
        geniusz nie wpadl jeszcze na pomysl zeby wtedy pod te sklepy skierowac radiowoz.
        Albo spia po kątach albo czekaja az ktos zadzwoni i przypomni im o tym.
        • pawlozsiul O, przepraszam Sebcioo 05.04.06, 08:50
          W którąś sobotę patrolowali bardzo starannie okolice "17ki", tzn. stał radiowóz
          a dwaj siedzący w nim funkcjonariusze starannie taksowali wzrokiem klientów
          sklepu. Tyle, że tuż przed zamknięciem sklepu (czyli otwarciem okienka) się
          kulturalnie zabrali. Potem narzekają na ciężką służbę. Mają rację - wyobraź
          sobie, że siedzisz 10 godzin bezczynnie w fotelu samochodowym. Dupsko może
          wrosnąć i się zakorzenić.
          • sebcioo Alez sie nie gniewam ;) 05.04.06, 09:11
            hmm "17-tka" - chyba nie mam pojecia co to ;) To co opisalem powyzej to wiem to
            z doswiadczenia (z doswiadczenia gdyz mieszkam kolo jednego z bielskich nocnych
            sklepow, no i w poblizu jest tez knajpa - w sumie kolo obu nocnych sa knajpy).
            Policja mniej wiecej raz na pare weekendow tam sie zjawia (no chyba ze
            przyjezdzaja sami zrobic zakupy). I to tylko wtedy kiedy juz naprawde zaczyna
            tam byc "wesolo".
            • pawlozsiul Re: Alez sie nie gniewam ;) 05.04.06, 09:15
              "17" - taki numer nosił kiedyś sklep PSS (nie iwem, czy jeszcze nosi) -
              obecny "nocny" przy 3go Maja.
              • sebcioo Re: Alez sie nie gniewam ;) 05.04.06, 09:22
                "nocny" na 3-go Maja to obecnie "Lux"
                • sebcioo Re: Alez sie nie gniewam ;) 05.04.06, 09:29
                  Jeszcze jeden kwiatek do policji mi sie przypomnial.
                  Jade ja se wczoraj spokojnie po jednej z drog wlotowych do Bielska. A ta droga
                  jak kazda wlotowa jest wprost uwielbiana przez bielska drogowke do sciagania
                  haraczu z kierowcow. No i jedzie przede mna radiowoz, chyba sie chlopakom
                  znudzilo stac w krzaczorach i jechali na obiad. Nie byloby w tym nic niezwyklego
                  gdyby nie to ze oni jechali 70 km/h (w terenie zabudowanym z tego co pamietam
                  jest max 50)! Jechali z predkosci za ktora z wielka przyjemnoscia wlepiaja
                  kierowcom mandaty !! Wlasnie na tej samej drodze na ktorej to niby maja strzec
                  bezpieczenstwa !!!
            • burak_cwiklowy Re: Alez sie nie gniewam ;) 05.04.06, 09:18
              Chyba rzadko wyglądasz przez okno sebciuu<!>
              Ja rzadko bywam w godzinach nocnych przy tym sklepie nocnym, (czasem w nocy
              chce mi się kupić dobre piwko), ale przeważnie (czyt. prawie zawsze) widzę tam
              radiowóz <!> Wcale nie musi stać Ci pod oknem, wystarczy jak jeździ "po
              okolicy" <!>
              • sebcioo Re: Alez sie nie gniewam ;) 05.04.06, 09:25
                Wiesz, dwie rzeczy: w nocny na 3-go Maja (czyli w Luxie) po godz 20 nie
                sprzedaja piwa, w 9-tce i owszem.

Wyglad zazwyczaj wtedy kiedy dzwieki dochodza zza okna sa na tyle intensywne ze
                chce mi sie podejsc do okna (caly czas mowie o godzinach "popółnocnych").
                • kwiatek775 Re: Alez sie nie gniewam ;) 05.04.06, 12:49
                  odbiegacie wszyscy od temau - moge wiedziec dlaczego?
                  czy tak trudno sie wypowiedziec co i jak i dlaczego ?
                  czy forum słuzy tylko do pyskówek?
                  • sebcioo Re: Alez sie nie gniewam ;) 05.04.06, 12:59
                    Po pierwsze: wydawalo mi sie ze wyjatkowo w tej dyskusji obylo sie bez pyskowek
                    (przynajmniej jak na razie).
                    Po drugie: wydawalo mi sie (cos za duzo mi sie wydaje) ze wypowiedzialem sie
                    dosyc jasno. A za innych nie odpowiadam.
    • khaki3 Re: godzina policyjna dla młodziezy do lat 18? 05.04.06, 13:38
      Z jednej strony to dobre bo nie beda sie ciagac po nocy po miescie. Ale z
      drugiej strony czy bedzie to ich obchodzilo? Zatrzymaja wylegitymuja i co?
      Zawioza do domu? Mozetrzeba by bylo zaostrzyc prawo? Bo jak narazienie boja sie
      niczego. Sadza,ze sa bezkarni i poki nie ukoncza 16 lat to im nikt nie naskoczy
      a jak juz skoncza 16 to przeciez sa dorosli! i wiedza co robia, bo to ich zycie
      itp itd czyli same pierdoly.z jednej strony dobrze ale z drugiej czy to cos da?
      a jak da to czy duzo?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka