mnie-tu-juz-nie-ma 09.04.06, 21:41 ... szaro-bure obydwa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
burak-cukrowy Re: A a a płotki dwa... 10.04.06, 07:05 Kta ma rację , stawia płot i kolację ! "Płoty mają być solidne ze stali " Józef Stalin Odpowiedz Link Zgłoś
burak_cwiklowy Re: A a a płotki dwa... 10.04.06, 07:18 burak-cukrowy napisał: > Kta ma rację , stawia płot i kolację ! Nie ma dymu bez ognia. Policzmy koszty: płot- 4mbx100zł= 500zł kolacja- 200zł Razem: 600zł Nie od razu płot zbudowano ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zerwispodlasia Re: A a a płotki dwa... 10.04.06, 10:05 Panowie !!!! To do cholewy , kto w końcu ma Rację ????? Odpowiedz Link Zgłoś
mnie-tu-juz-nie-ma Re: A a a płotki dwa... 10.04.06, 17:32 zerwispodlasia napisał: > Panowie !!!! > To do cholewy , kto w końcu ma Rację ????? =============================== A o to to wypadałoby jeszcze spytać kogoś "biegłego w prawie" z zarządu, np. prezesa, w którego zapatrzeni jak w bożka egipskiego członkowie SM, a w szczególności – z błyskiem w oku – niektórzy członkowie rady nadzorczej spijają wszystkie nieścisłości i ... co tu ukrywać – niedorzeczności. Odpowiedz Link Zgłoś
mnie-tesz-juz-nie-ma Re: A a a płotki dwa... 14.04.06, 00:56 I tak myśle sobie na spokojnie, po północy wszyscy spią . Po co te dziwne sytuacje ??? Dla mnie też na sylwestra drzwi połamali wprawdzie pomyłkowo ! Nic to ubezpieczone miałem , zgłosiłem wstawiłem nowe i mam . Ciekaw jestem czy mały płaczący krzyś ubezpieczył swoje dobro i siebie ? Czy nadał wszystko na lewo tworzy ? Chodzą słuchy,że chcą go sprawdzić . Odpowiedz Link Zgłoś