Dodaj do ulubionych

ul. Batorego

11.04.06, 22:30
ulica to za dużo powiedziane. koleżanka z Białego przejechał, ledwo, i
powiedziała, że nawet u nich nie ma takiego czegoś. Kopernika w Białym ma
chociaż drugi pas, po którym da się jechać, a Batorego w Hanoi? czasami jak
nie przepuści cię jadący z naprzeciwka, to stoisz i stoisz. mamy 2 duże sklepy
przy nieprzejezdnej ulicy. obciach. polna droga, a nie jedna z głównych ulic
20 tysięcznego miasta...
Obserwuj wątek
    • mihaj Re: ul. Batorego 12.04.06, 20:14
      Nie denerwuj się. Jeszcze tylko dwa lata remontu i będzie skończona i wówczas
      będą mogły przyjeżdżać wycieczki z całego świata, by podziwiać ten najdłuższy
      remont w nowoczesnej Europie. Mam nadzieję, że efekt będzie godny...
    • marcelina85 Re: ul. Batorego 12.04.06, 21:18
      Słyszałam, że Hajnówka ma 38 tys mieszkańców, gdyby miała 20 to może droga by
      była w lepszym stanie, zawsze to te kilka tysięcy mniej przejedzie, ale tak
      swoją drogą to jestem ciekawa jak trzeba miec naje.... w głowie albo jak trzeba
      nieszanowac własnego samochodu żeby jeździc tą drogą, ja jak chce się wyrzyc na
      moim samochodzie to jade na "palenie gumy" do Białego!! A wy jeździcie po
      Batorego hehehe Na tą ulice nawet roweru by mi było szkoda!! Pozdrawiam...
      miłośników mocnych wrażeń... (czerpanych z jazdy po Batorego) :P:P:P:P:P:P hhee
      adrenalinka wpadne czy omine??!!!
      • sfann Re: ul. Batorego 18.04.06, 22:39
        Hajnówka i 38 tys.? chyba z Białowieżą, Narewka i Czyżami razem :)
        "jestem ciekawa jak trzeba miec naje.... w głowie albo jak trzeba nieszanowac
        własnego samochodu żeby jeździc tą drogą" - powiem krótko: niektórzy muszą. np
        dojechać do domu. nie wszyscy gustują w popołudniowym paleniu gumy, obojętnie
        gdzie, w Hanoi czy w Białym. nie wszyscy mają aż tak naje... ;)
        a drogi i ulice muszą być, blia
    • sq8gka Re: ul. Batorego 03.05.06, 16:37
      Ja byłam u rodzinki na świętach i też o zgrozo musiałam jechać Batorego
      !!!!Przecież tam coś robili na jesieni , a teraz nie da się przejechać-jadąc w
      stronę Orlenu prawy pas jest do d.... rzeczywiście czekałam aż na lewym nie
      będzie nikogo żeby przejechać. Co na to władze miasta? A może wykonawca się wypiął?
      • sfann Re: ul. Batorego 03.05.06, 21:43
        władze myślą
        budowa pewnie ruszy, kiedy? - przed wyborami samorządowymi, jak 4 lata temu.
        pamiętacie, jak nagle wyrosły wysepki ze słupkami na skrzyżowaniach Bielskiej z
        Nowowarszawską i Prostą, Sportowej z Wróblewskiego i na końcu Dubin?
        od razu było widać (w odblaskowo-żółtych drogowych kolorach), że władza troszczy
        się o elektorat.
        aha, tę wysepkę na koncu Dubin tiry <które się nie wyrabiały> tyle razy
        rozwalały (dziwnym nie jest), że przestali ją odbudowywać. i słusznie. ale efekt
        psychologiczny pt.: "patrzcie jak się o was troszczymy" był...
        • milosz.zin Re: ul. Batorego 14.05.06, 06:01
          mylisz się wysepkę w Dubinach zlikwidowano zpowodu budowy wodociągu a nie
          zaniedbania
          • sfann Re: ul. Batorego 14.05.06, 16:56
            okiej, przyjmuję argumenta
            wolałbym jednak, by jej wogle nie odbudowywano
        • mihaj Re: ul. Batorego 14.05.06, 10:18
          sfann napisała:

> władze myślą
          > budowa pewnie ruszy, kiedy? - przed wyborami samorządowymi, jak 4 lata temu.
          > pamiętacie, jak nagle wyrosły wysepki ze słupkami na skrzyżowaniach Bielskiej
          z
          > Nowowarszawską i Prostą, Sportowej z Wróblewskiego i na końcu Dubin?

I rondo koło kościoła też się wtedy budowało. Pamiętam nawet na tej budowie
          nakręcane spoty wyborcze panującego nam miłościwie SLD.

> od razu było widać (w odblaskowo-żółtych drogowych kolorach), że władza troszcz
          > y
          > się o elektorat.

Oj tak troszczyła się krótko, bo okres kampanii jest niedługi.

> aha, tę wysepkę na koncu Dubin tiry <które się nie wyrabiały> tyle razy
          > rozwalały (dziwnym nie jest), że przestali ją odbudowywać. i słusznie. ale efekt

Efekt to chyba jest taki, że ludzie wybrali ich ponownie, a pieniądze
          podatników, jak zwykle zostały zmarnowane.
          A teraz też jest kilka inwestycji drogowych rozpoczętych, więc będą mieli się
          czym pochwalić. Nawet, jak z ul. Batorego nie uda się do wyborów, bo jeszcze dwa
          lata, to pokaże się pospólstwu inne "znaczące" osiągnięcia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka