Gość: Ta-ras Ta-dwa IP: *.hajnowka.sdi.tpnet.pl 04.01.03, 13:41 bo ot toho bolyt holowa, mozna taksamo moczytysia noczczu i perestaje stojaty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: janka kupalanka Re: NE CZYTAJTE/NIE CZYTAJCIE 'Nad Buhom i Narwoj IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.03, 23:13 Gość portalu: Ta-ras Ta-dwa napisał(a): > bo ot toho bolyt holowa, mozna taksamo moczytysia noczczu i perestaje stojaty HIBY czytajcie to budzie stawać i można budzie bolsz durniou panarablać PS. Szczo znaczyt słowo "noczczu" i w jakoji to mowi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaudosia nedouczany kupalanki IP: *.retel.pl 05.01.03, 22:22 Gość portalu: janka kupalanka napisał(a): > HIBY czytajcie to budzie stawać i można budzie bolsz durniou panarablać > PS. Szczo znaczyt słowo "noczczu" i w jakoji to mowi ? Po naszomu było b "w noczie", a "noczczu" je czysto po biełoruski. Janka Kupalanka powinna siete znati... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Janka Kopulanka??? IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 07.01.03, 08:18 Chcę się z nią spotkać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaudosia czamu? IP: *.retel.pl 05.01.03, 22:28 Uvohule mnie hetaje, szto Ty piszasz, nie padabajecca! Navoszta heta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: czamu? IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 10.01.03, 08:53 Gość portalu: Jaudosia napisał(a): > Uvohule mnie hetaje, szto Ty piszasz, nie padabajecca! Navoszta heta? Jak nawoszta? Kab jaszcze raz pakazać, szto: Lepiej z mądrym zgubić niż z głupim znaleźć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaudosia a-ha IP: *.retel.pl 17.01.03, 23:23 > Lepiej z mądrym zgubić niż z głupim znaleźć! To na nastupny raz padpisvajciesia, katory z vas mądry, a katory głupi, bo tak prosta z czytannia to ciażka paznać :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mondry Mondry to je ja! IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 19.01.03, 19:17 Gość portalu: Jaudosia napisał(a): > > Lepiej z mądrym zgubić niż z głupim znaleźć! > > To na nastupny raz padpisvajciesia, katory z vas mądry, a katory głupi, bo tak > prosta z czytannia to ciażka paznać :P To ja - Mondry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Re: NE CZYTAJTE/NIE CZYTAJCIE 'Nad Buhom i Narwoj IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 22.01.03, 09:23 p><font face="Tahoma">test</font></p> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Re: NE CZYTAJTE/NIE CZYTAJCIE 'Nad Buhom i Narwoj IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 22.01.03, 09:24 <p><font face="Tahoma">test</font></p> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Re: NE CZYTAJTE/NIE CZYTAJCIE 'Nad Buhom i Narwoj IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 22.01.03, 09:25 <font face="Tahoma">test</font> Odpowiedz Link Zgłoś