Gość: Bernard IP: 5.5D* / *.ed.shawcable.net 01.06.04, 08:22 Wszystkim maluchom i dzieciakom serdeczne zyczenia radosci i beztroski. To milo widziec, ze na tym swiecie sa jeszcze normali ludzie.... Usciski i calusy dla wszystkich :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aborys Re: DZIEN DZIECKA 01.06.04, 08:38 Gość portalu: Bernard napisał(a): > Wszystkim maluchom i dzieciakom serdeczne zyczenia radosci i beztroski. A dzięki, dzięki... Odpowiedz Link Zgłoś
martha4 Re: DZIEN DZIECKA 01.06.04, 08:40 aborys napisał: > Gość portalu: Bernard napisał(a): > > > Wszystkim maluchom i dzieciakom serdeczne zyczenia radosci i beztroski. > A dzięki, dzięki... Aborysie! To i ja się przyłączam do życzeń...:) Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: DZIEN DZIECKA 01.06.04, 08:41 martha4 napisała: > Aborysie! To i ja się przyłączam do życzeń...:) Cały się pławię i rumienię... Odpowiedz Link Zgłoś
martha4 Re: DZIEN DZIECKA 01.06.04, 08:43 aborys napisał: > Cały się pławię i rumienię... Oh, wzruszające... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BoBo Re: DZIEN DZIECKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 16:34 "...Cały się pławię i rumienię..." Myślę że Ci chodzło p "płonienie się" bo jeżeli o upławy to już gorzej.... radze ginekologa odwiedzić.... Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: DZIEN DZIECKA 02.06.04, 09:21 Gość portalu: BoBo napisał(a): > "...Cały się pławię i rumienię..." > Myślę że Ci chodzło p "płonienie się" bo jeżeli o upławy to już gorzej.... > radze ginekologa odwiedzić.... sjp.pwn.pl/haslo.php?id=54110 "rozkosz ż VI, DCMs. -y; lm M. -e, D. -y 1. /.../ 2. częściej w lm «to, co wywołuje to uczucie, co sprawia najwyższą przyjemność; rzecz przyjemna, miła dla zmysłów» /.../ Pławić się w rozkoszach." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BoBo Re: DZIEN DZIECKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 13:45 Czasami pławiono czarownice... za wiadomym efektem.... Czasami w rozuście .... tu efekt był różny.... W kontekscie dnia dziecka bardziej pasuje mi "płonienie" się dziewicze... i niewinne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: DZIEN DZIECKA IP: *.gorzow.mm.pl 01.06.04, 19:50 Gość portalu: Bernard napisał(a): > Wszystkim maluchom i dzieciakom serdeczne zyczenia radosci i beztroski. > To milo widziec, ze na tym swiecie sa jeszcze normali ludzie.... Nie pisałem, że facet ma schizofrenię - mitomanię? Tworzy mity i sam w nie wierzy. Tym razem ubzdurał sobie, że tylko on jeden wśród dorosłych jest normalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: DZIEN DZIECKA IP: 5.5D* / *.ed.shawcable.net 02.06.04, 10:16 Hey no, Ty oczywiscie do normalnych sie nie zaliczasz. A szkoda.... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś