Dodaj do ulubionych

Przeprosiny

07.01.03, 16:21
Drodzy Forumowicze
Serdecznie przepraszam wszystkich interlokutorów, którzy kiedykolwiek poczuli
się dotknięci lub obrażeni treścią lub formą moich wpisów. Nigdy nie było
moim zamiarem wyrządzenie Wam, ani osobom trzecim, jakiejkolwiek krzywdy.
Wprost przeciwnie - zawsze starałem się zachować w sposób przyzwoity, zgodnie
z niepisanymi zasadami przyjętymi na forum 'Bielsk Podlaski'. Jeśli
gdziekolwiek im uchybiłem - przepraszam.
Pozostaję z nadzieją na zrozumienie
Kaukonsky vel Jankowski
Obserwuj wątek
    • Gość: bob Re: Przeprosiny IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 07.01.03, 22:50
      spoko.Łapka.Nic sie nie stało.Nie czuję się obrażony ale piszę.
      Pozdrawiam

dzis trzeźwo i jutro toże
    • Gość: wch Re: Przeprosiny IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 08.01.03, 08:01
      Jakie przeprosiny? Daj spokój. Ja nie będę przepraszał za swoje wpisy. A fakty
      są takie, że to od Ciebie zawsze mieliśmy informacje z pierwszej ręki -
      najbardziej wyraźny przykład: wybory. A że komuś to nie odpowiada...
      • Gość: SS Re: Przeprosiny IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 08.01.03, 11:27
        Dla mnie to tez tandeta. Jakie przeprosiny??? Zarzuty wobec ciebie sa smieszne,
        a ludzie je stawiajacy jeszcze bardziej ;)) Obrazili sie bo masz swoje zdanie,
        masz cos do powiedzenia? zabierasz glos w prawie kazdym watku!!! Oni chyba tego
        nie potrafia, wiec moze stad te pretensje do ciebie.
    • antoni_ O co chodzi??? 08.01.03, 11:38
      Nie zma Ciebie i nie mam przesłanek do tego, żeby Ciebie lubić albo nie, ale
      taka nagonka dała Ci plusa w moich oczach. Musisz coś sobą reprezentować skoro
      komuś się chce z Tobą walczyć, bo jest to jakiś rodzaj walki. Nie walczy się
      przecież z byle kim.
      No i jeszcze jedna sprawa. To jest forum i każdy może sobie pisać co chce. To
      piszący sam sobie wystawia cenzurkę. I nikt nie musi tu niczego czytać skoro
      nie chce. Pełna wolność.
      Swoją drogą to nie bardzo rozumiem pajaców, zabraniających komuś pisać. Dużo
      łatwiej jest NIE czytać, ale oni chyba tego nie rozumieją albo nie umieją.
      • Gość: Kazek Re: O co chodzi??? IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 08.01.03, 19:01
        A jaki to śmieć ma pretensję do twojego pisania? Bywało że również zżymałem
        się na Twoje opinie ale to w ramach dyskusji. Ciekaw byłbym poznać charakter i
        sprawcę tych "zabiegów". Jestes jednym z najlepszych dyskutantów tego forum i
        nie możemy pozwolić aby źli ludzie robili Ci krzywdę.
    • Gość: repio Re: Przeprosiny IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 09.01.03, 07:59
      Oj biedny, zaszczuty Kaukonski!!! To straszne, że "jacyś źli" ludzi raptem
      wypowiedzieli swoje zdanie na Twój temat. JAK ONI MOGLI!!! CO ONI SOBIE
      WYOBRAŻAJĄ!!! TAK NIE MOŻNA...
      Zauważcie jedną sprawę, w podobny sposób /jak ci "źli ludzie"/, ten dzisiaj
      skrzywdzony, często sam wypowiadał się o innych sprawach, ludziach.
      Zamiarem moich wypowiedzi nie było robić żadnej nagonki czy czegoś podobnego,
      tylko zdziwiło mnie, że jest człowiek, który może pisać wszystko, a nikt na to
      nie zareagował. Dałem temu wyraz w wypowiedzi na innym wątku.
      Kiedyś słyszałem takie powiedzenie, "Jeśli coś jest do wszystkiego to jest do
      niczego".
      Od dawna czytałem to forum, ale uważałem, że nie musze się wypowiadać, gdyż
      poruszane sprawy mnie nie dotyczyły, ale to chyba powoli sie zmieni.
      Bo wg niektórych, ci którzy dużo mówią, są "lepsi" a ja do niedawna uważałem,
      że "krowa, która dużo ryczy mało mleka daje".
      A te przeprosiny kojarzą mi się z zachowaniem małych dzieci, zspocą,
      przeproszą, chwilkę są grzeczni, a za pare minut rozrabiają od nowa.
      Ale tak zachowują się dzieci, może Kaukonski jest bardziej dojrzały?? Któż to
      wie....
      • Gość: sanchopansa "Przeprosiny"!!!!!!! IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 09.01.03, 15:54
        Podobnie jak repio uważam, że te przeprosiny są nic nie warte!!!! Po prostu
        kaukonsky będzie dalej robił swoje, z tą maleńką zmianą, że ta niby nagonka na
        jego "skromną osobę" przyspożyła mu rzeszę zwolenników, którzy w nim widzą
        zaszczutą ofiarę, która zawsze głosi prawdę...
        • don_kiszot Aleś ty głupi!! 11.01.03, 20:23
          Mój biedny poganiaczu muła.
      • Gość: bob bob zyje!!! IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 09.01.03, 22:43
        repio bob jest z Tobą i dalej podtrzymuje swoje zdanie.Czemu oni tak sie
        rozszczekali.Kaukoński wszystko wyjaśnił a oni dalej.Niech postawią mu ponik na
        pierwszych światłach.
        Pozdrawiam
    • Gość: Styrna Re: Przeprosiny IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 09.01.03, 11:14
      Szanowny Panie K. kolego po fachu.
      Już tak jest że nieuczeni w mowie i w piśmie nam pismakom będą zarzucać
      nieumiejętność w ocxenianiu faktów.
      Brzydko jednakże na temat - olać ich.
      Jesteśmy dla nich ale nie za wszelką cenę.
      Trzymaj tak dalej Panie K.
      Pozdrawiam Styrna
    • p.suchy Ale jaja!!! 09.01.03, 16:34
      Taki wątek a tyle huku!!!
      Ktoś przeprasza a wy robicie tyle huku.
      Człowiek(kaukonsky) z racji swojej pracy ma dostęp do wielu informacji i to
      jest bardzo dobre że na każdy temat ma coś do powiedzenia.
      Ktos tam, jakiś Gośc: "...." się pojawi raz na jakiś czas i się rozpisuje że
      to niedobre a tamto dobre.
      Uważam że tylko stali bywalcy powinni się wypowiadać na temat forum bielskiego.
      Wieć skończcie ten wątek.
      Przeprosił.
      I wszystko jasne.

Ze sportowym pozdrowieniem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka