ckmi 04.06.06, 08:57 żeby przy włączeniu internetu za każdym razem nie witała sympatyczna buźka prezydenta RP. www.interia.pl/ www.wp.pl/ www.wp.pl/ - tutaj za to Giertych. Co macie ustawione na stronę startową. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ryszard_kosynier Re: Jaką stronę startową wybrać 04.06.06, 09:30 Chyba jedyną bez twarzyczek w/w panów jest strona " about:blank " ewentualnie: http;//www.allegro.pl/ Chyba że naród wystawi Kaczora na licytację. Odpowiedz Link Zgłoś
mnie-tu-juz-nie-ma Re: Jaką stronę startową wybrać 04.06.06, 10:08 Proponuję abyś startował z: www.smbp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard_kosynier Re: Jaką stronę startową wybrać 04.06.06, 10:18 mnie-tu-juz-nie-ma napisał: > Proponuję abyś startował z: > > www.smbp.pl << Jako znakomity fachowiec, mający dostęp do poufnych danych Spółdzielni załóż tą stronkę.Tobie przeciesz na nic chyba nie potrzeba zezwolenia, chcesz masz.Ja to bojażliwy jestem .A najlepiej załóż swoją prywatną,np.www.plot.świr.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard_kosynier Re: Jaką stronę startową wybrać 04.06.06, 10:20 Napisz jeszcze co to są te ,,brukalce-brykalce,, bo się nieczłonkowie mnie pytają i nie wiem co odpowiedzieć.A gdybyś miał stronkę było by po kłopocie. Odpowiedz Link Zgłoś
mnie-tu-juz-nie-ma Re: Jaką stronę startową wybrać 04.06.06, 10:23 To ty jako Agent Służb Specjalnych masz dostęp do wszystkich akt np: prokuratury i SM. Nie ja. A jako rzecznik możesz swój ślinotok słów, czy inaczej zwaną "sraczkę językową" wysubtelnić i publikować się na oficjalny portalu sm. Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard_kosynier Re: Jaką stronę startową wybrać 04.06.06, 10:44 mnie-tu-juz-nie-ma napisał: To ty jako Agent Służb Specjalnych masz dostęp do wszystkich akt np: > prokuratury i SM. Nie ja. > A jako rzecznik możesz swój ślinotok słów, czy inaczej zwaną "sraczkę językową" > > wysubtelnić i publikować się na oficjalny portalu sm. >>Nie jestem agentem naszych służb,więc nie mam dostępu do akt.Choć wydrukuję twój tekst i przy okazji zapytam prokuratora co z moim dostępem do ich teczek,chyba kurde jacyś niekumaci tam siedzą.A co sie tyczy sraczki to dostałeś jej po wczorajszym grillu?,czy może już taki wystraszony jesteś na codzień, że zaczynasz włazić w dupę i kadzić swoim wrogom.Jeśli tak to kup wazelinkę,będzie ci lżej i nie tak będzie bolało kłamczuszku. Odpowiedz Link Zgłoś
mnie-tu-juz-nie-ma A jaj jaj, jaki piękny tekst członka organów SM 04.06.06, 10:51 ryszard_kosynier napisał: > Nie jestem agentem naszych służb,więc nie mam dostępu do akt.Choć wyd > rukuję > twój tekst i przy okazji zapytam prokuratora co z moim dostępem do ich > teczek,chyba kurde jacyś niekumaci tam siedzą.... ==== Przecież sami policjanci mówią, że nim jesteś. A poza tym pamięta jak kiedyś reklamówkami wałówy nosiłeś do sądu podczas sprawy swego kolegi, który nieźle narozrabiał. Szary człowiek nie ma tam dostępu, tak jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka :) 04.06.06, 14:45 Ja mam Google ... Prezydenta ani widu ani słychu!!☺ Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Dobra strona ne-ta : 04.06.06, 16:54 homepage.interaccess.com/~netpol/polmain.html Odpowiedz Link Zgłoś
ckmi Re: Dobra strona ne-ta : 04.06.06, 17:26 obserwer11 napisał: > homepage.interaccess.com/~netpol/polmain.html To może to www.radiomaryja.pl/ równie sympatyczna uduchowiona twarz Odpowiedz Link Zgłoś
colour-ize Re: Jaką stronę startową wybrać 04.06.06, 18:57 www.pajacyk.pl/ Z korzyścią dla każdej strony :) Odpowiedz Link Zgłoś
moherowy1 Re: Jaką stronę startową wybrać 04.06.06, 21:37 www.SpieprzajDziadu.com Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Jaką stronę startową wybrać 04.06.06, 22:19 www.easypic.com;) Każdy znajdzie tam coś dla siebie. Tylko uwaga na wirusy. www.google.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ckmi że też nikt ... 05.06.06, 20:28 nie podał forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=252 :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Jaką stronę startową wybrać 06.06.06, 13:08 To teraz zapodajcie, jakie macie hasła do swoich nicków:D Odpowiedz Link Zgłoś
diabel_21 Re: Jaką stronę startową wybrać 08.06.06, 12:46 ja tez mam www.allegro.pl Odpowiedz Link Zgłoś