Dodaj do ulubionych

Moderator(ka) jednak potrzebny?

16.06.06, 14:54
Jak widzę posty osoby posługującej się nickiem "ortheus" to myślę, że tak.
Obserwuj wątek
    • sonnet Re: Moderator(ka) jednak potrzebny? 17.06.06, 01:20
      Ta osoba swoją obecnością zaszczyca nie tylko to forum. Swoje mało eleganckie,
      delikatnie mówiąc, teksty umieszcza też na forum siemiatyckim, a i pewnie w
      kilku innych miejscach jeszcze. Osobiście wyglądają mi one na coś w rodzaju
      prymitywnej prowokacji i przeze mnie też są coraz mniej mile widziane, bo
      człowiek już przesadza troche.
      • hansgrubber Re: Moderator(ka) jednak potrzebny? 22.06.06, 19:27
        Tez mysle o "przycieciu" tych debilnych tekstow ale z drugiej strony wole
        wolnosc slowa. Trudny wybor...
        • dwaynehicks Re: Moderator(ka) jednak potrzebny? 22.06.06, 21:53
          Gnoja trzeba sprzedać prokuratorowi. Obraża Polaków i katolików, ale też działa
          na szkodę uczciwych prawosławnych, Ukraińców i Białorusinów. W tiurmu z nim!
          • khaki3 Re: Moderator(ka) jednak potrzebny? 22.06.06, 22:01
            A ja mysle,ze wystarczy ignorowac i nie karmic.Umrze smiercia glodowa i
            przeniesie sie na inne forum:)
          • bielszczanin Re: Moderator(ka) jednak potrzebny? 23.06.06, 00:00
            dwaynehicks,
            a jakich Polaków i katolików obraża? Uczciwych czy nieuczciwych (zapomniałeś dodać)
            :)
            • partizan79 Re: Moderator(ka) jednak potrzebny? 23.06.06, 00:18
              Może nie ma nieuczciwych;
              • bielszczanin Re: Moderator(ka) jednak potrzebny? 23.06.06, 00:19
                to było to drugie dno
                • stepby Re: Moderator(ka) jednak potrzebny? 23.06.06, 07:50
                  wystarczy , że PiS zaczyna zamykać nam usta - porównajcie wiadomości w TVP z
                  Faktami w TVN lub Wydarzeniami w POlsacie a zrozumiecie oczym mówię - druga
                  Białoruś nam się robi - jestem przeciwko moderowaniu jakiegokolwiek publicznego
                  forum
            • dwaynehicks Re: Moderator(ka) jednak potrzebny? 23.06.06, 07:57
              nie czepiaj się - napisałem tak celowo podkreślając, że większość osób wyznania
              prawosławnego, w tym Ukraińcy i Białorusini, mogą ponieść konsekwencje
              postępowania takich debili jak Ortheus. Po stronie katolickiej/polskiej też
              znajdzie się zaraz jakiś nawiedzony, który zacznie planować krucjatę przeciw
              "schizmatykom" i ropocznie się nakręcanie spiralki nienawiści... Zrozum mnie dobrze!
              • pawlozsiul zostałeś dobrze zrozumiany, bez obaw... 23.06.06, 08:13
                Bielszczanin czasem zgrzeszy nadmiernym zamiłowaniem do szczegółu.
                • dwaynehicks Re: zostałeś dobrze zrozumiany, bez obaw... 23.06.06, 08:23
                  pawlozsiul napisał:

> Bielszczanin czasem zgrzeszy nadmiernym zamiłowaniem do szczegółu.

I bardzo dobrze, zmusza do precyzyjnych sformułowań. Czy on nie jest pedagogiem
                  przypadkiem?
                  • partizan79 Re: zostałeś dobrze zrozumiany, bez obaw... 23.06.06, 09:54
                    Jest. Na każdej lekcji kazał nam biegać na kilosa;
                    Już kiedyś w czatowym gąszczu nocnych postów była gadka, że jest ikoną forum.
                    • bielszczanin Re: zostałeś dobrze zrozumiany, bez obaw... 23.06.06, 10:05
                      Pamiętam, jak kazałem Ci napisać na tablicy 100x "Nie będę używał brzydkich
                      wyrazów". Ale Ty wolałes kilosa.
                      Ot co.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka