romanpidliaszczuk 17.06.06, 22:26 Moja zona uwaza, ze koty z rozowymi noskami sa mniej ladne niz te z czarnymi ! Czy to prawda, ze wszystkie ukrainskie koty maja czarne nosy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hajnowiak Re: koty 17.06.06, 22:38 a ja slyszalem ze lekarze w ameryce dobrze zarabiaja ale psychiatrow i tak nie wystarcza Odpowiedz Link Zgłoś
hans_kloss_hans Re: koty 29.06.06, 14:07 romanpidliaszczuk napisał: > Moja zona uwaza, ze koty z rozowymi noskami sa mniej ladne niz te z czarnymi ! > Czy to prawda, ze wszystkie ukrainskie koty maja czarne nosy ? jasne, że z różowymi, nie dziwię się jej, bo jeśli także jej skóra jest czarna, to przyjemnie - tak dla odmiany - popatrzeć sobie na różowy nos kotka........ Odpowiedz Link Zgłoś
sp.z.o.o Re: koty 30.06.06, 11:58 Znam jednego Kotka z Hajnówki. Był ze mną w wojsku. Odpowiedz Link Zgłoś
hajnoffianka Re: koty 01.07.06, 00:48 ja to uważam, ze te z zielonymi są najładniejsze:P Odpowiedz Link Zgłoś
tofika Re: koty 01.07.06, 17:29 wynalazlam , wiec do wyboru koty... prosze bardzo:) plfoto.com/uzytkownik.php?authorid=17406 Odpowiedz Link Zgłoś