romanpidaszuk 20.06.06, 20:49 Probowalem w wyszukiwarce znalezc wiekszego swira niz ja - 4940 postow. Nie ma !!! Znalazlem jednego (tez niezly ) sloggi - 3683 posty. Gora Hajnowka ! Gora Ukraina !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
observatore_romano Wielkij świr uhrainskij 20.06.06, 21:47 romanpidaszuk napisał: > Probowalem w wyszukiwarce znalezc wiekszego swira niz ja - 4940 postow. Nie > ma !!! Znalazlem jednego (tez niezly ) sloggi - 3683 posty. Gora Hajnowka ! > Gora Ukraina !!! I tu wyjątkowo się z tobą zgodzę. Nie ma większego świra niż ty :) Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidaszuk Re: świr uhrainskij 20.06.06, 23:26 UKRAINA WYHRALA Z ARABAMY 4:0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
observatore_romano jak świr ze świrem 21.06.06, 11:19 romanpidaszuk napisał: > UKRAINA WYHRALA Z ARABAMY 4:0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!! No to teraz jakiś bombowy chłopak ze szmata na łbie się zdenerwuje, i bedzie po ratuszu w hajnołku. Wystarczy, że dobrze kopnie. Jaki kraj, tacy terroryści. Romuś, wiesz parę lat temu na dworcu pKP w hajnołku widziałem myszy. Jak myślisz, czy te myszy były uhraińskie, białoruskie czy polskie? Piszczały pi pi pi, jak myślisz, czy to gwara uhraińska? A może one były pi pi pi pidlaskie, co? Roman, wielki tumanie, sorry atamanie, powiedz czy te myszy nie zostały aby zjanczarowane? Odpowiedz Link Zgłoś
privateon Re: rekord ! 21.06.06, 12:45 Oświećcie mnie proszę o co chodzi temu Romanowi, bo tyle postów nie mam czasu przeczytać.Czy chodzi mu o religię czy ustrój polityczny.Albo może zwykla prowokacja ?? Odpowiedz Link Zgłoś