agik82 27.11.09, 16:47 co kupić na prezent dla 3 mies. dziewczynki, która ma wszystko? rodziców małej przepytałam dyskretnie i mniej dyskretnie i nic, babcię wysłałam na zwiady i też nic no nie mam pomysłu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mme_marsupilami Re: prezentowo-pomóżcie 27.11.09, 16:56 Plyte z muzyka dla niemowlat, ladny album na swiateczne zdjecia, albo praktyczne ubranko typu body. Hitem dla takich maluchow jest zyrafka Sophie. Odpowiedz Link
myszykiszkaa Grave... 27.11.09, 20:49 możesz powiedzieć co to za klocki, te na drugim zdjęciu? Szukam czegoś takiego... Odpowiedz Link
tedesca1 Re: Grave... 28.11.09, 14:07 to są klocki edukacyjne, można je kupić chyba w każdym markecie Odpowiedz Link
mme_marsupilami Re: mme_marsupilami 27.11.09, 17:10 Z gory zaznaczam ze to zadna reklama: www.allegro.pl/item809715817_zyrafka_sophie_najlepszy_prezent_dla_noworodka.html To niby zwykly gryzak, ale zabawka ma taki ksztalt ze dziecku jest latwo zlapac i utrzymac w raczce. Tez tego nie znalam, dostalam w prezencie jako "tradycyjna zabawke wszystkich francuskich dzieci". Maly byl zachwycony, zlizal z niej cala farbe (nietoksyczna). Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: prezentowo-pomóżcie 27.11.09, 17:14 I jeszcze jedna żyrafka : allegro.pl/item833017429_zyrafa_18_cm_3m_mowi_wyraznie_po_pols ku.html Odpowiedz Link
przeciwcialo Re: prezentowo-pomóżcie 27.11.09, 18:27 A musisz dac prezent? Jaka to okazja? Odpowiedz Link
agik82 przeciwcialo 27.11.09, 18:50 przeciwcialo napisała: > A musisz dac prezent? Jaka to okazja? na mikołaja ma być to prezent, mała to córka mojej kuzynki, kuzynka jest chrzestną mojej córki i zawsze moje dziewczyny coś od niej dostają na mikołaja i teraz ja też chciałabym coś kupić dla małej- wcześniej kuzunka dziecia nie miała to i problemu prezentowego nie było Odpowiedz Link
doral2 Re: prezentowo-pomóżcie 27.11.09, 21:16 trzymiesięcznej dziewczynce kalafiorem zwisa każdy prezent. jest zbyt mała, żeby prezent ocenić i się z niego ucieszyć. Odpowiedz Link
tedesca1 Re: prezentowo-pomóżcie 28.11.09, 14:06 to od jakiego wieku należy dawać prezenty? skoro kobita chce coś dziecku kupić to co za problem? nawet jeśli teraz jest za malutka to za tydzień, dwa, miesiąc może mieć frajdę z tego prezentu Odpowiedz Link
joanna266 Re: prezentowo-pomóżcie 28.11.09, 16:15 ja mysle ze trzymiesieczny bobas tez po swojemu potrafi sie ucieszyc z prezentu.chocby w ten sposób ze zainteresowanie wzrokowe wykaze.mój najstrszy syn w swoje pierwsze swieta miał trzy tygodnie ale oczywscie prezent dostał.nie pamietam teraz co to było ale pamietam swoja radosc jak wodził za zabawką oczkami.ja proponuje ogromny kolorowy balon napełniony helem.gwarantuje ci ze mała bedzie zachwycona gdybyś mówił językami ludzi i aniołów a internetu byś nie miał.. Odpowiedz Link