konsum5 21.06.06, 10:56 nie oddawaj mi tego zeta, wrzuć lepiej do skarbonki na odnowe płotu kolegi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawlozsiul Konsum, wzruszyłeś mnie 23.06.06, 00:11 Przywracasz mi dawno już utraconą wiarę w to, że postęp moralny ludzkości jest jednak możliwy. Oczywiście, że wrzucę do skarbonki. Nie jednego nawet, całe dwa złote odżałuję. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Konsum, wzruszyłeś mnie 23.06.06, 00:27 Muszę w coś zagrać na kurniku, bo mi mój niczek przepadnie. Wiem, że w co bym nie zagrał, to mnie młodzież zmiażdży. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Konsum, wzruszyłeś mnie 23.06.06, 00:29 Sorry za zmianę tematu, ale nie był on rozwojowy. Przejmuję wątek na potrzeby czatu. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Bezczelność! 23.06.06, 00:31 A z tego czatu będzie chociaż jakaś kasa na pomoc koledze? Ja rozumiem, że Twój nick jest lekko aspołeczny, ale jednak... Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Bezczelność! 23.06.06, 00:33 Był taki film: Bezczelność w Seattle.. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul to był film z drugim dnem... 23.06.06, 00:35 Empire State Building... Znów jest najwyższym budynkiem Nowego jorku. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: to był film z drugim dnem... 23.06.06, 00:37 Zapomniałeś dodać "Szczęśliwego" Nowego Jorku. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: oglądałeś film o amerykańskich partyzantach? 23.06.06, 00:52 Nie oglądam parodii. Streść deko. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul O lotnikach widziałem dwa... 23.06.06, 01:05 Pierwszy o tym, jak dostali w dupę od Japończyków a drugi to "Za linią wroga". Ten ostatni zaje... prosto. Najbardziej podobała mi się scena, kiedy lotnik z rewolwerem odpiera atak serbskich transporterów, czołgów i piechoty. Armia Krsticia ciągle do niego strzela ze wszystkich wymienionych wyżej rodzajów broni a on - sam jeden - tak bardziej precyzyjnie strzela - pociągnie za spust pistoletu i od razu płoną trzy serbskie czołgi. Obejrzałem do końca tylko ze wzgledu na Hackmana. Aha, jeszcze był "Helikopter w ogniu" - tego już jednak nie zdzierżyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: O lotnikach widziałem dwa... 23.06.06, 01:12 Oglądałem "Za linią wroga". Koszmar z tą końcówką. "Commando" się chowa, jak również i wszystkie "Ramba". Zresztą na początku filmu też był popis, gdy zabili mu kolegę, on z krzaków krzyknął i tu setka Serbów strzela, koszą drzewa, kule świszczą, ale "dobro" umknęło za górkę i nic mu się nie stało. A oglądałeś "Wróg u bram" o Stalingradzie? Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: lepiej wróć tam, gdzie byłeś ostatnio 23.06.06, 01:25 Wejdź na stronkę pawlozsiul@gazeta.pl . Wysłałem Ci programik zwalczający komary. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Re: O lotnikach widziałem dwa... 23.06.06, 01:19 Alegorię dobra już znamy. Pytałem nawet znajomą Serbkę, czym jest ta straszna alegoria zła, u stóp której ów dzielny Amerykanin ukrył dowody serbskich zbrodni. Nawet ona nie potrafiła mi odpowiedzieć. Nic to - grunt, że w filmie robi piorunujące wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: O lotnikach widziałem dwa... 23.06.06, 01:30 I zobacz, że w taki duży helikopter pod koniec nikt nie potrafił trafić.. Żeby Serbowie byli takimi wojownikami, to Chorwacja rozpościerałaby się nawet nie "aż do Driny", a do Kosowego Pola. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Re: O lotnikach widziałem dwa... 23.06.06, 01:49 Pozbawić Serbię Kosowa to jakby Polskę odciąć od Gniezna i Wawelu. Ale strategiczna myśl NATOwsko-dziennikarska już tego nie ogarnia. Dobrze, że jest forum. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: pawlozsiul 23.06.06, 01:35 Dobra, Kevin. Ja lahaju spaty. Ma osowiałość przekroczyła pewien poziom. Jutro doczytam. Paka. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Nocne rozmowy!! 23.06.06, 09:40 Czyli tak wyglądają słynne Nocne Bielszczan rozmowy!! ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
konsum5 SZANOWNI PAWLO I PARTYZANCIE 23.06.06, 10:11 konsum5 napisał: > nie oddawaj mi tego zeta, wrzuć lepiej do skarbonki na odnowe płotu kolegi NIGDY NIE POMYŚLAŁBYM, ŻE MÓJ SKROMNY, O CHARAKTERZE DOBROCZYNNYM , POST BĘDZIE OSNOWĄ TAK INTERESUJĄCEJ DYSKUSJI, NA POZIOMIE RZEKŁBYM TELEWIZYJNYM. RZETELNE RECENZJE, POLOT SŁOWA I PRZEDE WSZYSTKIM - W I E D Z A !!! ŚWIADCZĄ O FILMOWYM ZACIĘCIU ROZMÓWCÓW. DRODZY FORUMOWICZE! A MOŻE NA NASZYCH OCZACH POWSTAŁ WSPANIAŁY , KOLEJNY I NA POZIOMIE, A PRZEDE WSZYSTKIM Z NASZEGO MIASTA, DUET KRYTYKÓW FILMOWYCH. NIE BĘDĘ TU PORÓWNYWAŁ DO ZNANYCH, ALE JUŻ NIE ISTNIEJĄCYCH DUETÓW, GDYŻ NIE OTO MI CHODZI - ALE TYM SAMYM WYRAŻAM CHĘĆ CZYTANIA PODOBNYCH RECENZJI W PRZYSZŁOŚCI - A SWOJĄ DROGĄ - PROPONUJĘ GDZIEŚ TO WYDRUKOWAĆ. Odpowiedz Link Zgłoś