Dodaj do ulubionych

pawlozsiul

21.06.06, 10:56
nie oddawaj mi tego zeta, wrzuć lepiej do skarbonki na odnowe płotu kolegi
Obserwuj wątek
    • pawlozsiul Konsum, wzruszyłeś mnie 23.06.06, 00:11
      Przywracasz mi dawno już utraconą wiarę w to, że postęp moralny ludzkości jest
      jednak możliwy.

Oczywiście, że wrzucę do skarbonki. Nie jednego nawet, całe dwa złote odżałuję.
      • partizan79 Re: Konsum, wzruszyłeś mnie 23.06.06, 00:27
        Muszę w coś zagrać na kurniku, bo mi mój niczek przepadnie. Wiem, że w co bym
        nie zagrał, to mnie młodzież zmiażdży.
        • partizan79 Re: Konsum, wzruszyłeś mnie 23.06.06, 00:29
          Sorry za zmianę tematu, ale nie był on rozwojowy.
          Przejmuję wątek na potrzeby czatu.
          • pawlozsiul Bezczelność! 23.06.06, 00:31
            A z tego czatu będzie chociaż jakaś kasa na pomoc koledze? Ja rozumiem, że Twój
            nick jest lekko aspołeczny, ale jednak...
            • partizan79 Re: Bezczelność! 23.06.06, 00:33
              Był taki film: Bezczelność w Seattle..
              • pawlozsiul to był film z drugim dnem... 23.06.06, 00:35
                Empire State Building... Znów jest najwyższym budynkiem Nowego jorku.
                • partizan79 Re: to był film z drugim dnem... 23.06.06, 00:37
                  Zapomniałeś dodać "Szczęśliwego" Nowego Jorku.
                  • partizan79 Re: to był film z drugim dnem... 23.06.06, 00:43
                    Keviniezsiul:D
                    • pawlozsiul oglądałeś film o amerykańskich partyzantach? 23.06.06, 00:49
                      • partizan79 Re: oglądałeś film o amerykańskich partyzantach? 23.06.06, 00:52
                        Nie oglądam parodii. Streść deko.
                        • pawlozsiul JFK Stone`a 23.06.06, 00:55
                          • partizan79 Re: JFK Stone`a 23.06.06, 00:58
                            A to nie o lotnikach?
                            • pawlozsiul O lotnikach widziałem dwa... 23.06.06, 01:05
                              Pierwszy o tym, jak dostali w dupę od Japończyków a drugi to "Za linią wroga".
                              Ten ostatni zaje... prosto. Najbardziej podobała mi się scena, kiedy lotnik z
                              rewolwerem odpiera atak serbskich transporterów, czołgów i piechoty. Armia
                              Krsticia ciągle do niego strzela ze wszystkich wymienionych wyżej rodzajów
                              broni a on - sam jeden - tak bardziej precyzyjnie strzela - pociągnie za spust
                              pistoletu i od razu płoną trzy serbskie czołgi. Obejrzałem do końca tylko ze
                              wzgledu na Hackmana.

Aha, jeszcze był "Helikopter w ogniu" - tego już jednak nie zdzierżyłem.
                              • partizan79 Re: O lotnikach widziałem dwa... 23.06.06, 01:12
                                Oglądałem "Za linią wroga". Koszmar z tą końcówką. "Commando" się chowa, jak
                                również i wszystkie "Ramba". Zresztą na początku filmu też był popis, gdy
                                zabili mu kolegę, on z krzaków krzyknął i tu setka Serbów strzela, koszą
                                drzewa, kule świszczą, ale "dobro" umknęło za górkę i nic mu się nie stało.

A oglądałeś "Wróg u bram" o Stalingradzie?
                                • pawlozsiul lepiej wróć tam, gdzie byłeś ostatnio 23.06.06, 01:15
                                  • partizan79 Re: lepiej wróć tam, gdzie byłeś ostatnio 23.06.06, 01:25
                                    Wejdź na stronkę pawlozsiul@gazeta.pl . Wysłałem Ci programik zwalczający
                                    komary.
                                • pawlozsiul Re: O lotnikach widziałem dwa... 23.06.06, 01:19
                                  Alegorię dobra już znamy. Pytałem nawet znajomą Serbkę, czym jest ta straszna
                                  alegoria zła, u stóp której ów dzielny Amerykanin ukrył dowody serbskich
                                  zbrodni. Nawet ona nie potrafiła mi odpowiedzieć. Nic to - grunt, że w filmie
                                  robi piorunujące wrażenie.
                                  • partizan79 Re: O lotnikach widziałem dwa... 23.06.06, 01:30
                                    I zobacz, że w taki duży helikopter pod koniec nikt nie potrafił trafić.. Żeby
                                    Serbowie byli takimi wojownikami, to Chorwacja rozpościerałaby się nawet
                                    nie "aż do Driny", a do Kosowego Pola.
                                    • pawlozsiul Re: O lotnikach widziałem dwa... 23.06.06, 01:49
                                      Pozbawić Serbię Kosowa to jakby Polskę odciąć od Gniezna i Wawelu. Ale
                                      strategiczna myśl NATOwsko-dziennikarska już tego nie ogarnia. Dobrze, że jest
                                      forum.
    • partizan79 Re: pawlozsiul 23.06.06, 01:35
      Dobra, Kevin. Ja lahaju spaty. Ma osowiałość przekroczyła pewien poziom. Jutro
      doczytam. Paka.
      • pawlozsiul jeszcze zobacz przekierowania z mojej strony 23.06.06, 01:37
        Poka!
    • ja-alutka Nocne rozmowy!! 23.06.06, 09:40
      Czyli tak wyglądają słynne Nocne Bielszczan rozmowy!! ☺
    • konsum5 SZANOWNI PAWLO I PARTYZANCIE 23.06.06, 10:11
      konsum5 napisał:

> nie oddawaj mi tego zeta, wrzuć lepiej do skarbonki na odnowe płotu kolegi

NIGDY NIE POMYŚLAŁBYM, ŻE MÓJ SKROMNY, O CHARAKTERZE DOBROCZYNNYM , POST BĘDZIE
      OSNOWĄ TAK INTERESUJĄCEJ DYSKUSJI, NA POZIOMIE RZEKŁBYM TELEWIZYJNYM. RZETELNE
      RECENZJE, POLOT SŁOWA I PRZEDE WSZYSTKIM - W I E D Z A !!! ŚWIADCZĄ O FILMOWYM
      ZACIĘCIU ROZMÓWCÓW.
      DRODZY FORUMOWICZE! A MOŻE NA NASZYCH OCZACH POWSTAŁ WSPANIAŁY , KOLEJNY I NA
      POZIOMIE, A PRZEDE WSZYSTKIM Z NASZEGO MIASTA, DUET KRYTYKÓW FILMOWYCH.
      NIE BĘDĘ TU PORÓWNYWAŁ DO ZNANYCH, ALE JUŻ NIE ISTNIEJĄCYCH DUETÓW, GDYŻ NIE
      OTO MI CHODZI - ALE TYM SAMYM WYRAŻAM CHĘĆ CZYTANIA PODOBNYCH RECENZJI W
      PRZYSZŁOŚCI - A SWOJĄ DROGĄ - PROPONUJĘ GDZIEŚ TO WYDRUKOWAĆ.
    • partizan79 Re: pawlozsiul 24.06.06, 00:59
      To może o filmach?:D
      • partizan79 :))) 24.06.06, 01:00
        Pawlo, wziąłeś w kleszcze pomnik.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka