Dodaj do ulubionych

Serwispodlasia

11.07.06, 13:59
Uwaga!!!Wielka Reaktywacja!!!!Powstanie Serwis podlasia Rybczyce 2006!!!Zapraszamy wszystkich chętnych do zbierania materaiałów i czarnych teczek!!!Zbliżaja się wielkimi krokami wybory samorządowe, więc dokopiemy wszystkim.No bo nie lubimy wszystkich!!!Przywalimy wszystkim po równi.Bo po co nam tu jakieś Lewwicowe,Prawicowe,Centroprawicowe itp. ugrupowania? Bielska zrobimy wolna strefe polityczną i ekonomiczną!!!A w ogóle odłączymy się od tego całego Kaczolandu i powołamy Wolną Niepodległą Republike Podlaską!!!Warszawka nas niechce?To my też ich niechcemy!!!Założymy sobie nasze państwo i stworzymy tu drugą Japonie myśle iz Lech Wałęsa nam w tym pomoże ponieważ już tworzył drugą Japonie to i trzecią zrobi!Do trzech razy sztuka!No i odrazu prezdenta wyjmiemy z kapelusza!!!Kto z Serwisem to nie zmieciem!!!Drżyjcie oszołomy!!!
Obserwuj wątek
    • mnie-tu-juz-nie-ma Sam drżyj oszołomie!!! 11.07.06, 14:23
      i-znowu-tu-jestem napisał:

> Uwaga!!!Wielka Reaktywacja!!!!Powstanie Serwis podlasia Rybczyce 2006!!!
      Zaprasz
      > amy wszystkich chętnych do zbierania materaiałów i czarnych teczek!!!Zbliżaja
      s
      > ię wielkimi krokami wybory samorządowe, więc dokopiemy wszystkim.No bo nie
      lubi
      > my wszystkich!!!Przywalimy wszystkim po równi.Bo po co nam tu jakieś
      Lewwicowe,
      > Prawicowe,Centroprawicowe itp. ugrupowania? Bielska zrobimy wolna strefe
      polity
      > czną i ekonomiczną!!!A w ogóle odłączymy się od tego całego Kaczolandu i
      powoła
      > my Wolną Niepodległą Republike Podlaską!!!Warszawka nas niechce?To my też ich
      n
      > iechcemy!!!Założymy sobie nasze państwo i stworzymy tu drugą Japonie myśle iz
      L
      > ech Wałęsa nam w tym pomoże ponieważ już tworzył drugą Japonie to i trzecią
      zro
      > bi!Do trzech razy sztuka!No i odrazu prezdenta wyjmiemy z kapelusza!!!Kto z
      Ser
      > wisem to nie zmieciem!!!Drżyjcie oszołomy!!!

===

Powinieneś jak najwięcej przebywać na słońcu, żeby wysoka temperatura wytopiła
      z ciebie głupotę!!!
      • konsument5 Re: Sam drżyj oszołomie!!! 11.07.06, 20:32
        Używasz Serwis nieparlamentalnych określeń , nie przystoi Wielkiemu
        Dziennikarzowi. Złóż samokrytyke to ci wybaczę.
        • mnie-tu-juz-nie-ma Poprawka pod dyktando konsumenta... 11.07.06, 20:52
          konsument5 napisał:

> Używasz Serwis nieparlamentalnych określeń , nie przystoi Wielkiemu
          > Dziennikarzowi. Złóż samokrytyke to ci wybaczę.

====

Po samokrytyce powinno brzmieć:

"Powinieneś jak najwięcej przebywać na słońcu, żeby wysoka temperatura wytopiła
          z ciebie
          TEPOTĘ"
    • zawsze-tu-jestem Re: i-znowu-tu-jestem 13.07.06, 14:30
      I znowu tu jesteś? Nie bujaj "podlaski"- nigdzie nie odchodziłeś.
      • mnie-tu-juz-nie-ma Zawsze tu będę 13.07.06, 14:38
        zawsze-tu-jestem napisała:

> I znowu tu jesteś? Nie bujaj "podlaski"- nigdzie nie odchodziłeś.

====

Zważywszy na twoją płeć odpiszę jak kobiecie:
        "... i nie opuszczę aż do śmierci..."

----
        Ps. Duch Serwisu będzie już chyba zawsze krążył na tym forum, niczym "Bicz Boży"
        • zawsze-tu-jestem Re: Zawsze tu będę 13.07.06, 14:48
          Ale jaja- ta kobieta to pomyłka w opcjach, a poza tym to było nie do Ciebie.

Serwus...Serwis
          • partizan79 Re: Zawsze tu będę 13.07.06, 15:31
            Serwis Ci nie odpisze, bo zerwała się burza i musiał schować laptoka do domu.
            Jak wyjrzy słońce to zajrzyj po odpowiedź;
            • mnie-tu-juz-nie-ma Burza nie straszna dla Serwis`a 13.07.06, 23:03
              Nie boi się burzy, bo ma UPSy i może zawsze odciąć się od zakładu
              energetycznego na 1-2 godz. i pisać tu na zasilaniu z akumulatorów.
              A burzę spędziłem w "Czarnej perle" w poszukiwaniu zaginionej arki.
              • konsument5 Re: Burza nie straszna dla Serwis`a 15.07.06, 19:00
                mnie-tu-juz-nie-ma napisał:

> Nie boi się burzy, bo ma UPSy i może zawsze odciąć się od zakładu
                > energetycznego na 1-2 godz. i pisać tu na zasilaniu z akumulatorów.
                > A burzę spędziłem w "Czarnej perle" w poszukiwaniu zaginionej arki.

ale ty masz serwis sponsorów, pozazdrościć.
                • mnie-tu-juz-nie-ma Re: Burza nie straszna dla Serwis`a 16.07.06, 06:48
                  konsument5 napisał:

> ale ty masz serwis sponsorów, pozazdrościć.

====

Nie wiem co masz na myśli pisząc o sponsorach. Ale mogę wyjaśnić, że to z
                  wypłaty, a nie od sponsorów.
                  A jeżeli mogę coś doradzić, to nie przejadaj, nie przepijaj i nie wydawaj
                  wszystkiego na panienki, a też coś zaoszczędzisz.
    • i-znowu-tu-jestem Re: Serwispodlasia 15.07.06, 08:08
      No cóż popadał deszczyk schłodził się rozgrzany umysł sławnego Serwisa stępiła się Szpila noooooooo i cooooo drodzy fo-ru-mo-wi-cze nudyyyyyyyyy!!!!No i warto było z nimi zadzieradz?Kto nas teraz będzie śłedzić,rozszyfrowywać i rozliczać?No powiedzcie kto?Przecież my sie zanudzimy w naszym kochanym zajefajnym miasteczku!AHHH te nasze Bielskowe klimaty.A może Obserwer cyknie jakies zdjecie z ukrycia?A może Ryszard-kosynier zciachał by kilka kwiatków Serwisowi z ogródka?Ale by była AFERA!!!!Szpila by by miał do rozwiązania kolejny wątek kto dlaczego no i za ile!!!Przecież jako Prezes Związku Łowieckiego umie łowić złote rybki!!!Poprosił by ją o trzy życzenia.Jakie spytajcie naszego sympatycznego radnego cZy było by to z korzyścią dla niego czy też miasta?POZDRO
      • mi-juz-tu-nie-ma Re: zorro podlasia 15.07.06, 08:19
        i-znowu-tu-jestem napisał:
        > noooooooo i cooooo drodzy fo-ru-mo-wi-cze nudyyyyyyyyy!!!!

I co jeszcze zorro ciekawego napiszesz?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka