hansgrubber 17.07.06, 10:03 ...wczoraj w Bielsku? Totalny wypierd, dwa białe jamnikowate lincolny czy inne amerykany. Wie ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mnie-tu-juz-nie-ma Re: A co to za slub? 17.07.06, 10:27 Widać, że dawno sie nie żeniłeś, ani nie weseliłeś. Ten twój "totalny wypierd", to żadna już rewelacja. W sezonie weselnym co tydzień widać te pojazdy w BiPi. Miałem okazję przyjżeć się im przed miesiącem na statoilu - jeden długości autobusu, drugi ciut krótszy. Ale najfajniejsze w nich było, że tym chyba dłuższym kierowała kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: A co to za slub? 17.07.06, 10:58 Rzeczywiscie nie rewelacja a obciach. :) W kwestii ostatniej wiadomo - kobiety wola dluzsze. Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: A co to za slub? 17.07.06, 11:01 Hansie, jak wiadomo w sprawach gustu się nie dyskutuje. wnioskuję z Twoich wypowiedzi, ze 20-latkiem już nie jesteś. Pozwól pokoleniu Barbi (w zasadzie to pokolenie to już dzieci duże ma) i limuzyn weselić się po swojemu i nie krytykuj :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcingeorge wiadomo - kobiety wolą długie... :) 17.07.06, 11:22 a jak nie to odchodzą :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcingeorge Re: wiadomo - kobiety wolą długie... :) 17.07.06, 11:24 oczywiście to nie złośliwość z mojej strony. :P Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Hmm 17.07.06, 11:51 A mnie sie zawsze wydawało, że ważna jest Jakość, a nie ....To drugie :)) ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Hmm 17.07.06, 12:12 ha Chlopaki i tu sie myslicie, bo ja zawsze wolalam krotkie. o samochody mi chodzi rzecz jasna :) Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Hmm 17.07.06, 19:03 Chłopaki to realiści. Wolą mieć po prostu własne samochody. Ciasne, ale własne:D Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Re: A co to za slub? 17.07.06, 22:30 A ja wiem co to był za ślub, ale nazwiskami nie będę szlachatał, jak jesteś zainteresoawany persjonaliami, to na priv ci moge przesłać Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: A co to za slub? 20.07.06, 09:43 Pytalem tylko ciekawostkowo - za slowa krytyki przepraszam ale mam natyralna niechęc do baroku. Takze amerykanskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: A co to za slub? 20.07.06, 11:47 Hansie, nawet się nie domyślasz, jak Ciebie rozumiem :) Mam nadzieję, że nie poczułeś się urazóny moimi słowami, bo kogo jak kogo, ale Hasagrubbera w życiu nie miałąbym odwagi krytykować :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_ja Re: A co to za slub? 20.07.06, 12:07 hansgrubber napisał: > Pytalem tylko ciekawostkowo - za slowa krytyki przepraszam ale mam natyralna > niechęc do baroku. Takze amerykanskiego. --Obie limuzyny należą do mieszkańców Bociek ,ojca i syna ,panowie Gienek i Gienek junior S.Pomimo że na swój ślub bym tego nie wynajął,to jednak podziwiam panów S za znalezienie sposobu zarobkowania.Kolejna takowa limuzyna jeżdzi w Hajnówce i kilka dni temu podobny samochód zakupiony został przeż mieszkanca naszego grodu. I wcale nie chodzi tu o limuzynę zwaną Czarna Perła niejakego m.t.j.n.m zwanego też biczem bożym. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: A co to za slub? 21.07.06, 09:33 Baam - teraz to dopiero dalas mi do pieca! :) Ale pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: A co to za slub? 21.07.06, 10:39 NIe rozumiem :((( Blondynką przeciez jestem. Mów wyraxniej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Do Baam! 21.07.06, 16:39 Ten "brak odwagi do krytykowania" zabrzmial mi ironicznie. Tak sie wymądrzam? :) Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: Do Baam! 21.07.06, 17:04 Nie , nie miałam takiego zamysłu. Wcale się nie wymądrzasz. To raczej aluzja do nicku :) Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Do Baam! 21.07.06, 22:13 Teraz ja nie rozumiem ale - biore to na karb swej slabosci umyslowej. :) Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Do Baam! 23.07.06, 01:16 A mial byc smieszny. Znow sie nie udalo! :) Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: A co to za slub? 21.07.06, 10:11 krzysztof_ja napisał: > ...I wcale nie chodzi tu o limuzynę zwaną Czarna Perła niejakego > m.t.j.n.m zwanego też biczem bożym. === ryszardzie_kosynierze, wypadałoby, żebyś pod nowym nickiem powstrzymał się od zgryźliwych uwag "Bicz Boży" nie jest nazwą własną tylko służy tu za porównanie. Jeżeli czegoś nie rozumiesz, to nie przekłamuj rzaczywistości. * * * Mam nowy nick... Reszta - jak dawniej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_ja Re: A co to za slub? 21.07.06, 20:37 to_ja8 napisał: > ryszardzie_kosynierze, wypadałoby, żebyś pod nowym nickiem powstrzymał się od > zgryźliwych uwag --zaiste ty pod nowym nickiem,jesteś bardzo ugrzeczniony,niekąśliwy prawie matka Teresa. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: A co to za slub? 21.07.06, 22:11 za to tobie rozumu nic nie przybyło... moze trochę rozplaszczonych na masce vana komarów Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_ja Re: A co to za slub? 22.07.06, 06:04 to_ja8 napisał: > za to tobie rozumu nic nie przybyło... > moze trochę rozplaszczonych na masce vana komarów --Możesz je sobie wziąć na zupę. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: A co to za slub? 22.07.06, 15:28 :)))) Ależ Wy się lubicie:) Bez jednego pewnie nie byłoby drugiego. Gdyby jeden przeniósł się np. na forum Słupsk, popędziłby za nim i drugi. Mam rację, Panowie? Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Kaka i Apfel 22.07.06, 22:25 Bo pewnie temu, że już hansgrubber w ubiegłym roku tam się wyniósł ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_ja Re: A co to za slub? 23.07.06, 08:36 --Jeśli o mnie chodzi to racji nie masz. Odpowiedz Link Zgłoś
riverisland Re: A co to za slub? 21.07.06, 19:55 A czym mieli jechać? Zielonymi Lanosami z balonikami? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_ja Re: A co to za slub? 21.07.06, 22:08 riverisland napisał: > A czym mieli jechać? Zielonymi Lanosami z balonikami? --Tu się z Tobą zgodzę ,każdy decyduje o sobie i tylko on ma się z tym dobrze czuć.My możemy mieć inne zdanie, alę ten pogląd powinniśmy uszanować. Odpowiedz Link Zgłoś