Dodaj do ulubionych

Ale będzie młyn - na jesień

25.08.06, 22:52
Podczas zbliżającej się kampanii wyborczej ubędzię kilku "działaczy"
samorządowych w BiPi.
Szkoda tylko tych kilkunastu straconych lat, od kiedy to rządowi Olszewskiego
w `93-m nie udało się wprowadzić w życie lustracji.
Pamiętam też, jak Pawlak jako świżo upieczony premier, zaczął porządki w
Urzędzie Celnym w środę, a jego rząd padł już w piątek.
Tak się załatwiało wtedy sprawy. Dziś już te numery nie przejdą, a wszystko
zmierza ku normalności. Krytykowanej zresztą przez obecnych tu forumowiczów.

Lustracja, "towarzysze"
pokaże prawdziwe wasze oblicze...

* * *
"Wilk chwile pomyślał i do sowy:
- No widzisz sowa tylko Ci u góry mogą się op....alać!"
Obserwuj wątek
    • to_ja8 Re: Ale będzie młyn - na jesień 25.08.06, 23:32
      to_ja8 napisał:

> Podczas zbliżającej się kampanii wyborczej ubędzię kilku "działaczy"
      > samorządowych w BiPi.
      > Szkoda tylko tych kilkunastu straconych lat, od kiedy to rządowi Olszewskiego
      > w `93-m nie udało się wprowadzić w życie lustracji.
      > Pamiętam też, jak Pawlak jako świżo upieczony premier, zaczął porządki w
      > Urzędzie Celnym w środę, a jego rząd padł już w piątek.
      > Tak się załatwiało wtedy sprawy. Dziś już te numery nie przejdą, a wszystko
      > zmierza ku normalności. Krytykowanej zresztą przez obecnych tu forumowiczów.
      >
      > Lustracja, "towarzysze"
      > pokaże prawdziwe wasze oblicze...
      >
      > * * *
      > "Wilk chwile pomyślał i do sowy:
      > - No widzisz sowa tylko Ci u góry mogą się op....alać!"

---

Zapomniałem dodać:
      mam kilka TECZEK + swoją
      • partizan79 Re: Ale będzie młyn - na jesień 06.11.06, 20:18
        Hmmm...
        • pawlozsiul Jeden ubył 06.11.06, 21:20
          Drugi nawet jak wejdzie do powiatu, swoją polityczną "karierę" i tak
          przekreśli. A poza tym zgadzam się z Serwisem. W 1993 mozna się było pozbyć
          Kwaśniewskiego, z pożytkiem dla świata.

W sumie wali mnie, czy Kwaśniewski współpracował, skończył studia, kiedy się
          nawalił. Jednej rzeczy mu nie daruję: zgody na bombardowanie Belgradu. Może
          sobie przywdziać wór pokutny i pielgrzymować od klasztoru do klasztoru. Bóg mu
          pewnie wybaczy, ale ja NIGDY! Pozostanie dla mnie szmatą niegodną nawet
          splunięcia w swoją stronę. Mój największy życiowy błąd: w 1995 roku w drugiej
          turze zagłosowałem na Kwasa. W marcu 1999 roku wbił on nóż w moje słowiańskie
          serce - nie zapomnę i nie wybaczę!
          • pawlozsiul Kwiecień 1941 06.11.06, 21:25
            Połowę Belgradu zbombardowały niemieckie samoloty, 1943 - drugą połowę
            zbombardowali "alianci". Co wiąże te dwa zdarzenia? Taki drobny szczegół, że za
            każdym razem bombardowania miały miejsca w prawosławną Wielkanoc. 1999 - na
            wielkanocne pozdrowienia "Christos Woskresie" radośnie odpowiadały NATOwskie
            pociski: "Woistinu Woskresie". Niestety tym razem również za zgodą polskich
            władz.
            • partizan79 Re: Kwiecień 1941 06.11.06, 21:29
              Wprawiłeś mnie w wojowniczy nastrój. Bóg wybacza, Pawlozsiul i partizan nigdy!
              • obserwer11 Napis na sklepie PSS obok Bursy 06.11.06, 21:31
                a gdyby tak przez analogię , filmik :
                www.youtube.com/watch?v=dh4qQohz9rs
                • obserwer11 Re: Napis na sklepie PSS obok Bursy 06.11.06, 21:32
                  miło być : " Bóg wybacza Rycho nigdy "
                  • i.madzia Re: Bo Bóg jest kobietą 06.11.06, 21:37
                  • partizan79 Re: Napis na sklepie PSS obok Bursy 06.11.06, 21:38
                    Link nie działa. A "Rycha gdzieś widziałem.
                  • pawlozsiul inny napis: 06.11.06, 21:38
                    "Serbia Mesjaszem Narodów".

Bitwa na Kosowym Polu - porażka, ale Turcy stracili sułtana i na siedemdziesiąt
                    lat musieli zaniechać myśli o podboju Europy. Upadek Konstantynopola - dalszy
                    postęp Turków znowu udaremnili Serbowie. Prawdziwe przedmurze europejskiej
                    cywilizacji. Zapłata przyszła później - w 1999 roku.
                    • partizan79 Albo: 06.11.06, 21:41
                      "Tylko kur.y, złodzieje i NATO pracują w nocy"
              • pawlozsiul a wiesz? 06.11.06, 21:33
                Z jakiego kraju najwięcej najemników walczyło w Jugosławii? Nasza propaganda
                wciska kit, że był tam tłum "afgańców". Najwięcej było psów wojny z Portugalii
                (około trzech tysięcy, głownie po stronie bośniackiej). Rosjan około tysiąca -
                ilość porównywalna z Francuzami, z tym, że ci ostatni również po stronie
                chorwackiej (choć większość po serbskiej).
              • keliusz Re: Kwiecień 1941 06.11.06, 21:37
                Pawlo. Mój nóż w kieszeni też się wtedy otworzył...Akurat wtym okresie byłem u
                znajomych w Lublinie i po dyskusjach politycznych i po paru głębszych poszliśmy
                na Statoil po kolejną flaszkę. W sumie nie ma się czym chwalić, ale pamiętam jak
                całą drogę śpiewaliśmy taką spontaniczną przyśpiewkę - "je**ć NATO je**ć".
                • partizan79 Re: Kwiecień 1941 06.11.06, 21:39
                  A ja byłem wtedy w Białymstoku i po informacji, że zbombardowano Jugosławię,
                  nie mogłem do rana zasnąć.
                  • keliusz Re: Kwiecień 1941 06.11.06, 21:43
                    A co się dzieje w chwili obecnej w Kosowie? Niszczone cerkwie, monastyry,
                    mordowanie ludzi.... a opinia światowa milczy....milczy...jakby nigdy nic...
                    • keliusz Rozszyfruj skrót NATO 06.11.06, 21:45
                      N...asza A...rmia T...o O...bciach
                    • pawlozsiul coś tam było 06.11.06, 21:47
                      Polski parlament zajął stanowisko w tej sprawie. Już nie są niszczone -
                      wszystko praktycznie zostało zniszczone.
                      • pawlozsiul Re: coś tam było 07.11.06, 07:33
                        UCHWAŁA
                        Sejmu Rzeczypospolitej Polskiej

z dnia 29 kwietnia 2004 r.

w sprawie fali przemocy w Kosowie

Sejm Rzeczypospolitej Polskiej wyraża zaniepokojenie narastającym
                        konfliktem w pozostającej pod międzynarodową administracją części Serbii i
                        Czarnogóry - Kosowie.
                        Potępiamy akty przemocy, czystki etniczne oraz wszelkie przejawy fanatyzmu
                        i nienawiści. Polska opinia publiczna jest wstrząśnięta licznymi przypadkami
                        niszczenia i bezczeszczenia świątyń chrześcijańskich.
                        Potwierdzamy gotowość współdziałania z państwami, narodami i rządami,
                        których celem jest zapewnienie wszystkim mieszkańcom Kosowa prawa powrotu do
                        swych domów oraz prawa do życia w pokoju.

ks.sejm.gov.pl/proc4/uchwaly/2694_u.htm
                    • obserwer11 Re: Kwiecień 1941 06.11.06, 21:47
                      a ja w Netterze kończyłem okablowanie do sieci komputerowej , kiedy usłyszałem
                      w Radio tą wiadomość , pomyśłałem : Boże trzecia wojna światowa !
                      po co to wszystko zrobiłem ?????
                      • pawlozsiul 17 marca 2004 06.11.06, 21:54
                        To rocznica podpisania w latach trzydziestych umowy między ustaszami i
                        Albańczykami. Mimo sił KFORu wtedy dokonano największego zniszczenia
                        prawosławnych świątyń. Ciekawe jest to, że w zonach niemieckiej, brytyjskiej i
                        amerykańskiej. Było to kilka dni po tym, jak w Iraku zginęło siedemnastu
                        włoskich żołnierzy - Włosi byli tak silnie tym faktem poruszeni, że w swojej
                        strefie odpowiedzialności odparli wszystkie ataki Albańczyków na prawosławne
                        świątynie.
                        • partizan79 Re: 17 marca 2004 06.11.06, 21:59
                          A taki film "Ziemia Niczyja" - też pozostawia wrażenie, że Serbowie be. Nie
                          mówiąc juz o filmie... Jaki to był tytuł, Pawlo? Bo nie pamiętam.
                          • pawlozsiul to bodaj film bośniacki 06.11.06, 22:02
                            Ale Serbki wkopały Turczynkom żując gumę przy blokach, he he! 3:0 w setach.
                            • partizan79 Re: to bodaj film bośniacki 06.11.06, 22:06
                              Ale ten z Hackmanem. Jak amerykański pilot na koniec załatwił z kilkuset
                              Serbskich żołnierzy...
                              • pawlozsiul "za linią wroga" 06.11.06, 22:07
                                Zjeb totalny
                                • partizan79 O!!!! 06.11.06, 22:08
                                  Właśnie! To był ten film.
                      • pawlozsiul zapłacili Ci chociaż? 06.11.06, 22:03
                    • partizan79 Re: Kwiecień 1941 06.11.06, 21:50
                      Z czasów wojny w Kosowie pamiętam zdjęcia i artykuły o dzielnych Albańczykach z
                      UCK w Newsweeku itp. oraz o skrzywionej psychicznie serbskiej armii z plakatami
                      gołych bab nalepionymi na czołgi (bodajże CKM). I bulgotała mi krew w żyłach.
                    • pawlozsiul bilans jednej tylko nocy: 17/18 marca 2004 07.11.06, 07:14
                      spc.org.yu/Vesti-2004/03/crkve-kim-c-v.jpg
                      W Kosowie i Metochii nie ma serbskiej armii! Na straży kulturowego dziedzictwa
                      stoją siły międzynarodowe. Jak się z tego wywiązują, widać choćby tu:

spc.org.yu/Vesti-2004/03/kosovo-polje-hristos-ikona-v.jpg
                      • pawlozsiul najbardziej poruszające i symboliczne zdjęcie 07.11.06, 07:23
                        www.kosovo.cerkiew.pl/modules.php?set_albumName=album12&id=negatyw2_001&op=modload&name=mdGallery&file=index&inclu
                        de=view_photo.php
                  • pawlozsiul Re: Kwiecień 1941 06.11.06, 21:45
                    Ja wtedy zadzwoniłem do kolegi, który ma kobietę Serbkę nie wiedząc właściwie,
                    co powiedzieć. "Przepraszam" wydawało się zbyt banalne. To była sobota -
                    początek interwencji. W nocy Serbowie strącili amerykański samolot
                    niewykrywalny dla radarów - cieszyłem się jak dziecko.
                    • keliusz Re: Kwiecień 1941 06.11.06, 21:50
                      Pamiętam dyskusje potem ze znajomymi - Polakami,którzy nic w złego w tym że
                      zbombardowano Serbów nie widzieli. I szlag mnie trafiał gdy media widziały tylko
                      w Serbach tyranów, a w Albańczykch - biedny, uciśniony naród. z resztą potem w
                      którejś z ksiązek Waldemar Łysiak opisał dokładnie jak doszło do tego konfliktu
                      na Bałkanach....
                      • partizan79 Re: Kwiecień 1941 06.11.06, 21:55
                        Też się musiałem nadyskutować trochę:/ Macie tam , Panowie, jakiegoś browca pod
                        ręką?
                        • pawlozsiul Za Kosowo i Metochię! 06.11.06, 21:57
                          Za kolebkę serbskiej państwowości sztucznie "zalbanizowaną" przez Chorwata Tito!
                          • partizan79 Re: Za Kosowo i Metochię! 06.11.06, 22:00
                            Zdorowiczko!
                          • obserwer11 Re: Za Kosowo i Metochię! 06.11.06, 22:01
                            pPawlozsiul * naprawdę mi zaimponowałeś ***
                            • partizan79 Re: Za Kosowo i Metochię! 06.11.06, 22:11
                              A jak w Macedonii zaczęło być gorąco? I to całkiem niedawno...
                              • pawlozsiul edukacja wg. Tito 06.11.06, 22:15
                                Jugosłowian uczono w szkołach, że wszelkie nacjonalizmy są złe. Wyróżniamo
                                następujące nacjonalizmy: chorwacki, albański i WIELKOserbski. Żaden inny nie
                                miał dookreślenia wielko-; jedynie serbski. Paradne, szczególnie w kontekście
                                marzeń o "Wielkiej Albanii".
                              • keliusz Re: Za Kosowo i Metochię! 06.11.06, 22:17
                                Nie mam brofka, więc wzniosę toast kanpką z majonezem i herbatką z miodem.-sorry
                                • pawlozsiul Zdorow Keliusz! 06.11.06, 22:21
                                • partizan79 Re: Za Kosowo i Metochię! 06.11.06, 22:22
                                  Narobiłeś apetytu...
      • nikandr Będzie rozpacz ! 07.11.06, 12:45
        Będzie smutno na forum,jak to_ja8 teczki otworzy.
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=252&w=47503653&a=47506049
        "Zapomniałem dodać:
        mam kilka TECZEK + swoją"
        Pozamykają nas ? Wyjdziemy za 4 lata ?
        • to_ja8 Z wyborczych ulotek!!! 09.11.06, 10:02
          "Odrzucamy zatem prywatę, która rozpleniła się w ciągu minionych czterech lat.
          Bielsk niech będzie miastem znanym ze swej różnorodności a nie sztucznie
          wywoływanych konfliktów..."
          "Brzydzimy się działaniami ludzi, którzy jeszcze niedawno prowadzili otwartą
          walkę z religią..."
          "Informujemy, iż nie podjęliśmy rozmów z towarzyszami z SLD ponieważ ich
          wstępna propozycja przyszłych rozmów ograniczyła się do słów „wszystkim nam
          stołków i pieniędzyarczy". To obrzydliwe stwierdzenie, które działaczy SLD
          sprowadza zarządzanie miastem do podziału „zysków" spowodowało, iż z pełnym
          rozmysłem zrezygnowaliśmy z rozmów z ludźmi, którzy mają taki sposób
          postrzegania publicznej działalności. W tej decyzji utwierdziła nas również
          późniejsza korupcyjna oferta „poprzyjcie Berezowca, a dostaniecie stanowiska
          jego zastępców„."
          - fragmenty Biuletynu KW KB
          • pawlozsiul czyżbyś wolał odwrotnie? 09.11.06, 11:37
            > "Odrzucamy zatem prywatę, która rozpleniła się w ciągu minionych czterech
            lat.

Jesteś Serwis za wzmacnianiem prywaty, czy twierdzisz, że jej nie było? Sam
            wielokrotnie piętnowałeś ją na forum.

> "Brzydzimy się działaniami ludzi, którzy jeszcze niedawno prowadzili otwartą
            > walkę z religią..."

Chodziłem na religię z koleżanką, która robiła to w tajemnicy przed ojcem.
            Oficjalnie chodziła na SKS, nawet ochrzczona była po kryjomu. Kiedy dziś widzę
            jej ojca (kandydata zresztą - ani KB, ani KPEiR, żeby nie było, że Ci dokładam)
            w pierwszym rzędzie uroczystości religijnych, to też dziwnie mi się robi.

> W tej decyzji utwierdziła nas również
            > późniejsza korupcyjna oferta „poprzyjcie Berezowca, a dostaniecie stanowi
            > ska
            > jego zastępców„."

Pisałem kiedyś na forum o tej propozycji. Co złego widzisz w stwierdzeniu, że
            koryto to nie wszystko?
            • pawlozsiul poproś swego kolegę 09.11.06, 11:40
              Żeby nie zwracał się do ludzi per "ułomny". Nie uchodzi, zwłaszcza że - jak
              twierdzi - reprezentować ma w RM interesy niepełnosprawnych.
    • partizan79 Re: Ale będzie młyn - na jesień 06.11.06, 22:26
      Miał rację Serwis, że będzie młyn na jesień:)
      A kiedyś czytałem, że Albańczyków - uchodźców z Kosowa - chcą przenieść nad
      Siemianówkę.
      • pawlozsiul ??????? 06.11.06, 22:34
        A cóż to za mityczni albańscy uchodźcy z Kosowa? O serbskich słyszałem - żyją w
        obozach na terenie Serbii. Pie*dolone społeczeństwo multikulturowe pod egidą
        społeczności międzynarodowej: Serbowie - 5% populacji. Żyją głównie w Mitrovicy
        pod ochroną KFORu.
        • partizan79 Re: ??????? 06.11.06, 22:38
          Urban się śmiał w "NIE", że trafią z deszczu pod rynnę.
        • keliusz partyzan zapomniał dodać 06.11.06, 22:39
          że chcą przenieść ich w celu doradztwa w rozkręceniu biznesu mafijno-
          politycznego na Podlasiu.
          • partizan79 Re: partyzan zapomniał dodać 06.11.06, 22:41
            Nasza mafia zabawowa zniszczyłaby ich w try miga.
            • keliusz Re: partyzan zapomniał dodać 06.11.06, 22:43
              Sztachetami z gwoździem, samogonem i na full nastawionym Akcentem
    • syn_szefa-brat_karola Re: Ale będzie młyn - na jesień 06.11.06, 22:48
      to_ja8 napisał:

> Podczas zbliżającej się kampanii wyborczej ubędzię kilku "działaczy"
      > samorządowych w BiPi.
      > Szkoda tylko tych kilkunastu straconych lat, od kiedy to rządowi Olszewskiego
      > w `93-m nie udało się wprowadzić w życie lustracji.
      > Pamiętam też, jak Pawlak jako świżo upieczony premier, zaczął porządki w
      > Urzędzie Celnym w środę, a jego rząd padł już w piątek.
      > Tak się załatwiało wtedy sprawy. Dziś już te numery nie przejdą, a wszystko
      > zmierza ku normalności. Krytykowanej zresztą przez obecnych tu forumowiczów.
      >
      > Lustracja, "towarzysze"
      > pokaże prawdziwe wasze oblicze...
      >
      > * * *
      > "Wilk chwile pomyślał i do sowy:
      > - No widzisz sowa tylko Ci u góry mogą się op....alać!"

SMASH THE REDS!!!
      • partizan79 Re: Ale będzie młyn - na jesień 06.11.06, 23:00
        Czy niektórzy mają to odebrać jako zaczepkę czy przekazać kibicom Liverpoolu?
    • to_ja8 I jeszcze jedna uwaga dot. kandydata 09.11.06, 10:16
      "... studiowałem na Uniwersytecie Warszawskim..."
      Czy P. Bozko - kandydat na Burmistrza ukończył te studia? Czy tak jak
      Kwaśniewski (studiował... studiował... studiował... i wrócił w 1995-ym do
      Bielska)?

* * *
      pawlozsiul: A różne swoje urazy mozesz powyjaśniać w sądach, niekoniecznie na
      forum.
      • pawlozsiul czytaj do końca: 09.11.06, 11:27
        Studia ukończyłem na Wydziale Dziennikarstwa i Nauk Politycznych Uniwersytetu
        Warszawskiego.
        • to_ja8 Re: czytaj do końca: 09.11.06, 13:12
          pawlozsiul napisał:

> Studia ukończyłem na Wydziale Dziennikarstwa i Nauk Politycznych Uniwersytetu
          > Warszawskiego.

---

Jest napisane min.: "Studiowałem na U...W..."
          Zresztą zobacz na skanie tej ulotki:

img183.imageshack.us/img183/8377/bozekjj4.jpg
          Drobny niuans, ale ma znaczenie

A swoją drogą jaki dziennikarz taki wywiad "spreparował"? Gdybym ja robił ten
          wywiad, to podpisałbym się pod nim.
          Można wywnioskować, że "dziennikarz" rozmawiał sam ze sobą i podziękował
          sobie!:)
          • pawlozsiul Re: czytaj do końca: 09.11.06, 14:28
            > Jest napisane min.: "Studiowałem na U...W..."

Skoro skończył, to musiał chyba wcześniej studiować. Źlę myślę? Zobacz zresztą
            tu i jeśli uważasz, że kłamie zaskarż wybory:
            wybory2006.pkw.gov.pl/kbw/geoGmina.html?id=200301&type=0#wbp

> Gdybym ja robił ten
            > wywiad, to podpisałbym się pod nim.

Że z tym akurat panem podpisałbyś wywiad - nie wątpię. Zwracam tylko uwagę, że
            wywiad jest wydrukowany za PRYWATNE pieniądze. Bardziej mnie gorszą pseudo-
            wywiady (będące w istocie nachalną agitacją) publikowane za pieniądze
            samorządowe, np. powiatowe. I akurat to nie vicestarosta Bożko ucieka się do
            takich metod.
            • to_ja8 To ma gafy popełniać za nasze pieniądze? 09.11.06, 20:37
              pawlozsiul napisał:

> Że z tym akurat panem podpisałbyś wywiad - nie wątpię. Zwracam tylko uwagę,
              że
              > wywiad jest wydrukowany za PRYWATNE pieniądze...

Człowieku!!! tym bardziej jestem w szoku, że dyplomowany dziennikarz jako
              kandydat na burmistrza płaci sam za takie niedorzeczności!!!
              To jakie gafy będzie popełniał za nasze pieniądze?

====
              • pawlozsiul Re: To ma gafy popełniać za nasze pieniądze? 09.11.06, 20:40
                Takich "gaf" to można życzyć każdemu. Dużo znasz dziennikarzy "dyplomowanych",
                którzy pracują w prasie?
                • to_ja8 Re: To ma gafy popełniać za nasze pieniądze? 09.11.06, 20:46
                  a ty co jakiś rzecznik prasowy jesteś?
                  Mam wątpliwości czy ten kandydat ma jakiekolwiek predyspozycje do takiego
                  stanowiska, na jakie się pcha.
                  Wątpię, jeżeli nie potrafi skonstruować wywiadu sam ze sobą (przypominam,
                  że "studiował" dziennikarstwo i ma wyższe) na dodatek za swoje pieniądze.
                  Pawlozsiulu, a może ty się jeszcze dopisz do listy kandydatów:

o tu :

wybory2006.pkw.gov.pl/kbw/geoGmina.html?id=200301&type=0#wbp

* * *
                  forum.
                  • pawlozsiul Re: To ma gafy popełniać za nasze pieniądze? 09.11.06, 20:52
                    to_ja8 napisał:

> a ty co jakiś rzecznik prasowy jesteś?

Pozazdrościłem Tobie. A Ciebie co, zwolnili z tego stanowiska, czy sam
                    zrezygnowałeś?

> Mam wątpliwości czy ten kandydat ma jakiekolwiek predyspozycje do takiego
                    > stanowiska, na jakie się pcha.

Tak doświadczony dziennikarz jak Ty powinien napisać "o jakie się ubiega".
                    Chyba zbytnio ostatnio myślałeś
                    kategoriami "rozpychania", "przepychania", "podwieszania się", itd.

> Pawlozsiulu, a może ty się jeszcze dopisz do listy kandydatów:

Raczej nie. Wolę być bezstronnym obserwatorem, podobnie jak Ty.
                    • to_ja8 a propos dziennikarzy 09.11.06, 20:59
                      Macie pozdrowienia od Piotra Halickiego z dziennika FAKT (pamiętacie go chyba z
                      porannego - oczywiście nie z bielskiego).
                      Prosił mnie, abym wszystkich pozdrowił, co niniejszym czynię!!!
                      Zapowiada się też jakiś artykuł o wiseczce z okolic Brańska. Ciekawe co się tam
                      wydarzyło, że FAKT wysłał tam ekipę aż z W-wy?
                      • to_ja8 Re: a propos dziennikarzy 09.11.06, 21:00
                        zapomniałem dodać, że spotkaliśmy się na statoilu w bipi.
                      • baam1 dziękuję :) 09.11.06, 21:39
                        Jak go znowu spotkasz, pozdrów ode mnie:)
                      • usmiechnij_sie1 łał, skoro Fakt, to zapewne UFO wylądowało 10.11.06, 08:14
                        • stepby Re: łał, skoro Fakt, to zapewne UFO wylądowało 10.11.06, 08:55
                          Hmm widuje sie z Peterem od czasu do czasu w B-stoku. Fajnie ze mamy kogoś z
                          Bielska w Fakcie. Ale nie tylko dla Faktu nasi robią ;)
                    • serwizpodlasia Re: To ma gafy popełniać za nasze pieniądze? 10.11.06, 10:52
                      > to_ja8 napisał:
                      > > Mam wątpliwości czy ten kandydat ma jakiekolwiek predyspozycje do takiego
                      >
                      > > stanowiska, na jakie się pcha.
                      >> A według ciebie zapewne najlepsze predyspozycje do urzędu, ma ten kandydat,
                      co to jeszcze przed wyborami, chciał być wygranym.Na szczęscie w tym miescie
                      istnieją jeszcze konkursy na stanowiska prezesów i cały misternie utkany plan
                      poszedł w pi-du.A hasło wyborcze kolesia, tak jakby o dobrobycie wszystkich
                      mówiło.A ty k--wa taki kwiatuszek.Brawo panie rzeczniku,tak dalej widzę
                      jesteście towarzyszu odpowiednim propagandzistą.To jeszcze wpływy partii,czy
                      już po szkoleniu w toruńskim radyju.
                      • to_ja8 Re: To ma gafy popełniać za nasze pieniądze? 11.11.06, 19:31
                        Odpowiem ci krótko:
                        jak masz kompleksy to je lecz!!!
                        A wybór pozostaw elektoratowi

* * *
                        forum.
                        • i.madzia Re: To ma gafy popełniać za nasze pieniądze? 11.11.06, 20:04
                          Cześć Toja8...Twoja praca już ma się ku końcowi, więc może będziesz miał czas
                          na to co mam w sygnaturce☺
                          • to_ja8 Re: To ma gafy popełniać za nasze pieniądze? 11.11.06, 21:34
                            i.madzia napisała:

> Cześć Toja8...Twoja praca już ma się ku końcowi, więc może będziesz miał czas
                            > na to co mam w sygnaturce☺

===

CZEŚĆ "imaginacjo"
                            już zagłosowałem...
                            a co poza tym słychać?
                            • i.madzia Re: To ma gafy popełniać za nasze pieniądze? 12.11.06, 00:36
                              to_ja8 napisał:

> ===
                              >
                              > CZEŚĆ "imaginacjo"
                              > już zagłosowałem...
                              > a co poza tym słychać?

---------------
                              No Czee☺ Jak widzisz... ostro się zaangażowałam
                        • serwizpodlasia Re: To ma gafy popełniać za nasze pieniądze? 11.11.06, 22:08
                          to_ja8 napisał:
                          > jak masz kompleksy to je lecz!!!
                          Dobre,dobre, ja leczyć się, a ty głosy liczyć ,to tak jakby do przewożenia
                          pieniędzy zatrudnić toj- toja.Istny cyłk.A dodawać umiesz? I pamietaj że
                          wszystkie ważne głosy są ważne, nie tylko te oddane na wodzusia.
                          • to_ja8 Re: To ma gafy popełniać za nasze pieniądze? 11.11.06, 22:10
                            a ty fotki umiesz robić?
                            jak tak, to pokaż tą z serdecznym palcem?
                            • serwizpodlasia Re: To ma gafy popełniać za nasze pieniądze? 11.11.06, 22:15
                              Się nie denerwuj,bo robisz błędy.
                              • to_ja8 Re: To ma gafy popełniać za nasze pieniądze? 11.11.06, 22:17
                                serwizpodlasia napisał:

> Się nie denerwuj,bo robisz błędy.

===

a ty jak robisz foty w otwartym oknie, to przywiąż się do aparatu - SZPAGATEM.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka