kreskakropka 01.09.06, 02:01 jaka tam atmosfera Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krecik69 Re: ODNOWA 01.09.06, 09:29 Byłem tam tylko na koncertach kumpli, bo nie bywam na typowych dyskotekach, ale stoliki mi się podobają. ODnośnie barmanów średnio, ale szefo jest w porządku. ;] Pozdrowienia dla Żuka ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kenyo Re: ODNOWA 01.09.06, 13:58 Podobno szykują się tam jakieś większe zmiany, po otwarciu trzeba będzie zajśc i zobaczyć, ocenić... Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 Re: ODNOWA 02.09.06, 00:17 krecik69 napisał: > Byłem tam tylko na koncertach kumpli, bo nie bywam na typowych dyskotekach, ale > stoliki mi się podobają. ODnośnie barmanów średnio, ale szefo jest w porządku. > ;] > Pozdrowienia dla Żuka ;] Witka, dzięki za dobre słowo, koncerciki byłyby nadal, ale warunki niekoniecznie tam są dobre. Dobre to one są do typowego dżemsesion, tak jak kiedys grała ekipa od Karola Dzienisiuka. A ja generalnie lubie outsiderów. Barmaństwo zmieniam pozdro Żuk Odpowiedz Link Zgłoś
lubiepomidorowke Re: ODNOWA 02.09.06, 01:42 Występuję tu prywatnie do Żuka - właściciela klubu Odnowa i Pubu Plues - oświadczam iż jako stały klient (przepraszam za wszystko, kreskę Panu oddam:) o ile Pan mnie jeszcze pamięta) bywałem na koncertach i "codziennych" dyskotekach. zawsze było tak jak trzeba - głośno, pełna sala ludzi zwykłych a wśród nich setki (bo tyle przewijało się wieczorem przez lokal) najładniejszych dziewczyn z bielska i innych wiosek :) dziewczyny były zawsze chętne. niestety większość z nich lazła do d.j.-ów (świetna muza). Pozbyć się trzeba tych małolatów rozrabiających - za ucho ich wziąć, Panie Arturze, i do rodziców zaprowadzić albo spowrotem do Choroszczy odesłać. wiem że da się coś z tym zrobić i lokal nie będzie taką mordownią jak Strefa(chociaż "wszystkie dzieci nasze są"). w Strefie też bywałem (musicie zobaczyć kible - a'la dworzec u ruskich) na trzeźwo nie da się przy stolikach wysiedzieć. a po pijaku można się stać kolejnym palantem jakich dużo w StrefieX. Panie Żuk - zrób Pan coś, co sprawi że Pański lokal nabierze całkiem nowego charakteru(innego niż bielskie dyskoteki). Bo normalnie nie wytrzymam. w Tobie nadzieja o Żuku, niech OdNowa zagra od nowa, a pijane gówniarstwo niech się w Strefach i innych Elitach pozabija. pozdrawiam Pana serdecznie - lubię pomidorowke... Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 Re: ODNOWA 02.09.06, 09:31 No, nO , NO.......... Jeszcze nikt, tak dużo i tak całkiem miło , nie napisał o Odnowie. No fajnie, że jednak są ludzie normalni na tym "łez padole" i że chcą normalnie (względnie normalnie) sie bawić. Różnie to w tej Odnowie bywało, generalnie chyba nie tak żle. Czekam na Was po otwarciu..... Odpowiedz Link Zgłoś
krecik69 Re: ODNOWA 02.09.06, 09:40 Ehe ;) Ja tam kiedyś miałem niechęć, bo mi się źle kojarzyla, ale pom paru wizytach nabrałem sympatii :) Za Bluesem ciągle przepadam i mi się ciągle podoba. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
krecik69 Re: ODNOWA 02.09.06, 09:43 Eheh, nawet moja rodzicielka jak przyszłą, spojrzała mi przez ramię i zapytała `co tam chcecie od żuka i bluesa?' , a ja powiedziałem, że idzie o odnowe, to stwierdziła, że `tam się chyba często biją' ;P Tak ja to kiedyś znałem ;P Teraz już nie rosne i mi przeszło ;) Pozdrawiam! ;] Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 Re: ODNOWA 02.09.06, 09:48 Kreciku, imprezy tam nie było już, ho, ho, ho , a może i więcej. Napewno kilka miesięcy. Co będzie dalej - od Was zależy, myślę, że DAMY RADĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: ODNOWA 03.09.06, 00:06 A propos koncertów maiałabym cos dla Ciebie. Jeśli jestes zainteresowany, to na priv :) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
konsum5 Re: ODNOWA 02.09.06, 10:08 krecik69 napisał: > Byłem tam tylko na koncertach kumpli, bo nie bywam na typowych dyskotekach, ale > stoliki mi się podobają. ODnośnie barmanów średnio, ale szefo jest w porządku. > ;] > Pozdrowienia dla Żuka ;] I ja byłem na koncertach i coś nawet pisałem o tym, ot może być, a co ?, coś tam blus nowego kombinuje? Odpowiedz Link Zgłoś
lubiepomidorowke Re: ODNOWA 02.09.06, 14:24 a ja czekam, czekam cierpliwie, jak wędkarz łowiący ryby pływające nielicznie w naszych bielskich, parkowych stawikach:) Czekam na to, że odnowiona OdNowa stanie na nogi, przyjdzie kres plotkom, że znów zagra muzyka (jak orkiestra Titanica) z głośnika. Lubię to, tak jak lubię pomidorową zupkę. Odpowiedz Link Zgłoś
krecik69 Re: ODNOWA 02.09.06, 14:38 No to odnowie nie pozostaje nic do wyboru jak tylko szukać fajnego czegoś, co nam zarga do piwka i rozmowy ze znajomymi. ;] Zespół Lenina aktualnie jest w rozkładzie, Karola i reszty też. Jest zespól Arturka, ale nie wiem jak oni się prezentują. Mnie podobał się kiedyś koncert `Kasy Chorych' czy coś. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lubiepomidorowke Re: ODNOWA 02.09.06, 14:53 tzw. Narodowy Fundusz Zdrowia. też byłem na tym koncercie. wtedy dwaj faceci pijani grali nie? Odpowiedz Link Zgłoś
krecik69 Re: ODNOWA 02.09.06, 15:02 nie wiem czy pijani, ale tak :) dwaj faceci ;D Odpowiedz Link Zgłoś
konsum5 Re: ODNOWA 02.09.06, 17:05 Ha, dobrze że jarek i włodek tego nie czytają - pijani ?! Oni nigdy, my to i owszem... Odpowiedz Link Zgłoś
lubiepomidorowke Re: ODNOWA 03.09.06, 15:49 znam osobiście jedną z barmanek. to która wam nie przypasiła? Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 Re: ODNOWA - krecik 03.09.06, 16:14 Witam, daj no krecik namiar na tego, nomen omen, Arturka - pozdro Żuk Odpowiedz Link Zgłoś