01.09.06, 02:01
jaka tam atmosfera
Obserwuj wątek
    • napchafte_chochoncy Re: ODNOWA 01.09.06, 07:45
      odnowiona
      • krecik69 Re: ODNOWA 01.09.06, 09:29
        Byłem tam tylko na koncertach kumpli, bo nie bywam na typowych dyskotekach, ale
        stoliki mi się podobają. ODnośnie barmanów średnio, ale szefo jest w porządku. ;]
        Pozdrowienia dla Żuka ;]
        • kenyo Re: ODNOWA 01.09.06, 13:58
          Podobno szykują się tam jakieś większe zmiany, po otwarciu trzeba będzie zajśc
          i zobaczyć, ocenić...
        • pub.blues1 Re: ODNOWA 02.09.06, 00:17
          krecik69 napisał:

> Byłem tam tylko na koncertach kumpli, bo nie bywam na typowych dyskotekach,
          ale
          > stoliki mi się podobają. ODnośnie barmanów średnio, ale szefo jest w
          porządku.
          > ;]
          > Pozdrowienia dla Żuka ;]

Witka, dzięki za dobre słowo, koncerciki byłyby nadal, ale warunki
          niekoniecznie tam są dobre. Dobre to one są do typowego dżemsesion, tak jak
          kiedys grała ekipa od Karola Dzienisiuka.
          A ja generalnie lubie outsiderów.
          Barmaństwo zmieniam
          pozdro Żuk
          • lubiepomidorowke Re: ODNOWA 02.09.06, 01:42
            Występuję tu prywatnie do Żuka - właściciela klubu Odnowa i Pubu Plues -
            oświadczam iż jako stały klient (przepraszam za wszystko, kreskę Panu oddam:) o
            ile Pan mnie jeszcze pamięta) bywałem na koncertach i "codziennych"
            dyskotekach. zawsze było tak jak trzeba - głośno, pełna sala ludzi zwykłych a
            wśród nich setki (bo tyle przewijało się wieczorem przez lokal) najładniejszych
            dziewczyn z bielska i innych wiosek :) dziewczyny były zawsze chętne. niestety
            większość z nich lazła do d.j.-ów (świetna muza). Pozbyć się trzeba tych
            małolatów rozrabiających - za ucho ich wziąć, Panie Arturze, i do rodziców
            zaprowadzić albo spowrotem do Choroszczy odesłać. wiem że da się coś z tym
            zrobić i lokal nie będzie taką mordownią jak Strefa(chociaż "wszystkie dzieci
            nasze są"). w Strefie też bywałem (musicie zobaczyć kible - a'la dworzec u
            ruskich) na trzeźwo nie da się przy stolikach wysiedzieć. a po pijaku można się
            stać kolejnym palantem jakich dużo w StrefieX. Panie Żuk - zrób Pan coś, co
            sprawi że Pański lokal nabierze całkiem nowego charakteru(innego niż bielskie
            dyskoteki). Bo normalnie nie wytrzymam. w Tobie nadzieja o Żuku, niech OdNowa
            zagra od nowa, a pijane gówniarstwo niech się w Strefach i innych Elitach
            pozabija. pozdrawiam Pana serdecznie - lubię pomidorowke...
            • pub.blues1 Re: ODNOWA 02.09.06, 09:31
              No, nO , NO..........
              Jeszcze nikt, tak dużo i tak całkiem miło , nie napisał o Odnowie. No fajnie,
              że jednak są ludzie normalni na tym "łez padole" i że chcą normalnie (względnie
              normalnie) sie bawić. Różnie to w tej Odnowie bywało, generalnie chyba nie tak
              żle.
              Czekam na Was po otwarciu.....

• krecik69 Re: ODNOWA 02.09.06, 09:40
                Ehe ;) Ja tam kiedyś miałem niechęć, bo mi się źle kojarzyla, ale pom paru
                wizytach nabrałem sympatii :)
                Za Bluesem ciągle przepadam i mi się ciągle podoba. ;]
                • krecik69 Re: ODNOWA 02.09.06, 09:43
                  Eheh, nawet moja rodzicielka jak przyszłą, spojrzała mi przez ramię i zapytała
                  `co tam chcecie od żuka i bluesa?' , a ja powiedziałem, że idzie o odnowe, to
                  stwierdziła, że `tam się chyba często biją' ;P Tak ja to kiedyś znałem ;P Teraz
                  już nie rosne i mi przeszło ;)

Pozdrawiam! ;]
                  • pub.blues1 Re: ODNOWA 02.09.06, 09:48
                    Kreciku, imprezy tam nie było już, ho, ho, ho , a może i więcej. Napewno kilka
                    miesięcy. Co będzie dalej - od Was zależy, myślę, że DAMY RADĘ!
                    • baam1 Re: ODNOWA 03.09.06, 00:06
                      A propos koncertów maiałabym cos dla Ciebie. Jeśli jestes zainteresowany, to na
                      priv :)
                      Pozdr.
        • konsum5 Re: ODNOWA 02.09.06, 10:08
          krecik69 napisał:

> Byłem tam tylko na koncertach kumpli, bo nie bywam na typowych dyskotekach,
          ale
          > stoliki mi się podobają. ODnośnie barmanów średnio, ale szefo jest w
          porządku.
          > ;]
          > Pozdrowienia dla Żuka ;]

I ja byłem na koncertach i coś nawet pisałem o tym,
          ot może być,
          a co ?, coś tam blus nowego kombinuje?
        • lubiepomidorowke Re: ODNOWA 02.09.06, 14:24
          a ja czekam, czekam cierpliwie, jak wędkarz łowiący ryby pływające nielicznie
          w naszych bielskich, parkowych stawikach:) Czekam na to, że odnowiona OdNowa
          stanie na nogi, przyjdzie kres plotkom, że znów zagra muzyka (jak orkiestra
          Titanica) z głośnika. Lubię to, tak jak lubię pomidorową zupkę.
          • krecik69 Re: ODNOWA 02.09.06, 14:38
            No to odnowie nie pozostaje nic do wyboru jak tylko szukać fajnego czegoś, co
            nam zarga do piwka i rozmowy ze znajomymi. ;]
            Zespół Lenina aktualnie jest w rozkładzie, Karola i reszty też. Jest zespól
            Arturka, ale nie wiem jak oni się prezentują.
            Mnie podobał się kiedyś koncert `Kasy Chorych' czy coś. ;)
            • lubiepomidorowke Re: ODNOWA 02.09.06, 14:53
              tzw. Narodowy Fundusz Zdrowia. też byłem na tym koncercie. wtedy dwaj faceci
              pijani grali nie?
              • krecik69 Re: ODNOWA 02.09.06, 15:02
                nie wiem czy pijani, ale tak :) dwaj faceci ;D
                • konsum5 Re: ODNOWA 02.09.06, 17:05
                  Ha, dobrze że jarek i włodek tego nie czytają - pijani ?!
                  Oni nigdy, my to i owszem...
                  • lubiepomidorowke Re: ODNOWA 03.09.06, 15:49
                    znam osobiście jedną z barmanek. to która wam nie przypasiła?
            • pub.blues1 Re: ODNOWA - krecik 03.09.06, 16:14
              Witam, daj no krecik namiar na tego, nomen omen, Arturka - pozdro Żuk
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka