Dodaj do ulubionych

FORZA Jagiellonia!!!

04.09.06, 19:52
Przegrywali 0:2 a teraz wygrywają 3:2 . Tego właśnie brakuje polskiej
Reprezentacji Narodowej - Woli zwycięstwa, uporu, determinacji, sportowej
złości. ☺
Obserwuj wątek
    • burak-cukrowy Re: FORZA Jagiellonia!!! 04.09.06, 19:54
      powtórka Alutko < ! >
    • walker-007 Re: FORZA Jagiellonia!!! 04.09.06, 20:07
      A Tarasiewicz prowadzi Jagę a nie "reprezentację narodową"
      • burak-cukrowy Re: FORZA Jagiellonia!!! 04.09.06, 20:14
        Tarasiewicz to malarz artysta z Gródka , Absolwent Akademii Sztuk Pięknych ,
        laureat wielu nagród , autor wspaniałych wystaw
        och. Leon
        • ja-alutka Lonik... 04.09.06, 20:17
          Pozdrawiam jeśli kiedykolwiek nas przeczyta...Dawnymi czasy ...znaliśmy się...☺
        • walker-007 Re: FORZA Jagiellonia!!! 04.09.06, 20:31
          burak-cukrowy napisał:
          " Tarasiewicz to malarz artysta z Gródka , Absolwent Akademii Sztuk Pięknych "

Nie jesteś na czasie
          Ryszard Tarasiewicz, były reprezentant Polski , w Śląsku ze słabych graczy
          zrobił zespół z czołówki II ligi w ubiegłym sezonie
          • ja-alutka Wiemy , wiemy :))) 04.09.06, 20:35
            ☺ Wrócił wspomnień czar
            • walker-007 Re: Wiemy , wiemy :))) 04.09.06, 20:46
              Jak wiemy to takich głupot nie piszemy
              ( inni na tym forum się w tym lubują ). OK ?
              • ja-alutka Jakie to-to drażliwe :)) 04.09.06, 21:06
                (Bez obrazy) Wiesz, poczucie humoru to Duuuuuży Dar...:))) Pozdrawiam !! ☺
                • kaukonsky Sokółka 04.09.06, 21:36
                  Spieracie się pięknie o Rycha w meczu z Czesiem, a w tym samym czasie Tur pyknął Sokoła w Sokółce 2:0 i to grając przez godzinę w dziesiątkę! :o)
                  Piękny mecz, piękny wyjazd - nareszcie trochę mi optymizm odżył ;o) Jeszcze gdyby tak udało się za dwa tygodnie do Szczuczyna większą ekipą pojechać...
                  • walker-007 Re: Sokółka 04.09.06, 21:49
                    Wynik jest super. Oby prawo serii działało i z Olimpią ( napewno pójdę na mecz)
                    i z Wissą ( na wyjazd to się dotąd nie wybrałem )
                    • kaukonsky Re: Sokółka 04.09.06, 22:02
                      To zachęcam do spróbowania wyjazdów. Nie koniecznie z szalikiem i śpiewem na ustach - choć, jak ktoś lubi... - ale incognito zasiąść wśród kibiców miejscowych. Gdziekolwiek. Świetne doświadczenie i uczy kibicowskiej pokory :o) Ja miałem najgoręcej w Kobyłce i Grodzisku Mazowieckim. Ale wspomnienia świetne ;o)
                      • walker-007 Re: Sokółka 04.09.06, 22:06
                        a co to były za mecze ?
                        W Grodzisku to chyba gra Pogoń, a w Kobyłce - Wicher ( jak się mylę to popraw)
                        • kaukonsky Ciekawostki 04.09.06, 22:17
                          IV liga - mecze Tura. Pogoń i Wicher - właśnie te drużyny.
                          W Kobyłce siedzący obok mnie kibic rzucił za siebie butelką po piwie i trafił w jakiegoś czarnego merola. Wybił szybę. Podeszło do niego dwóch szerokich, bez zbędnych dyskusji zapakowało do tej fury i gdzieś wywiozło. Dobrze, że gościa ze mną nie pomylili... A w Grodzisku siedziałem w towarzystwkie jakiejś miejscowej drużyny rugbistów. Uwierz - mała przyjemność...
                          Kiedyś na forum pisałem o ciekawostkach zaobserwowanych na meczach Tura - jeszcze ze czasów makroregionalnej IV ligi i baraży o III ligę w Bartoszycach. Chociażby o czarnoskurym bramkarzu z Togo, pierwszoligiwych rywalach w Polonii Warszawa, prośbach trenera Grzanki, by nie pisać o jednym z zawodników, bo "go już od paru lat oficjalnie nie ma w Polsce", czy napastniku rywali bardziej znanym z tego, że jest synem jednego z najsławnieszych polskich bossów mafijnych. Takie tam różne przypadki... Już nawet nie pamiętam, ale wiem, że sporo tego wyszukałem :o)
                          • kaukonsky Ale ciało... 04.09.06, 22:20
                            czarno z kurym...
                            sorry ;o)
              • burak-cukrowy Re: Wiemy , wiemy :))) 04.09.06, 22:07
                sorry Jocker < ! >

przepraszam za wszystkich buraków
                • walker-007 Re: Wiemy , wiemy :))) 04.09.06, 22:10
                  OK < ! >
                  Przy okazji przybij piątkę.
                  • burak-cukrowy Re: Wiemy , wiemy :))) 04.09.06, 22:12
                    jutro o 10.00
              • partizan79 Re: Wiemy , wiemy :))) 05.09.06, 19:35
                Zali to jakowyś Waści kuzyn, że się tak Waść podniecasz, że go za Białorusina
                wzięto?
    • ja-alutka FORZA Jagiellonia!!! 12.09.06, 14:54
      I znów wygrali...Prawie dostałam zawału przez to 0:2... To się nazywa
      stopniowanie napięcia!! ☺

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka