ja-alutka 04.09.06, 19:52 Przegrywali 0:2 a teraz wygrywają 3:2 . Tego właśnie brakuje polskiej Reprezentacji Narodowej - Woli zwycięstwa, uporu, determinacji, sportowej złości. ☺ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
walker-007 Re: FORZA Jagiellonia!!! 04.09.06, 20:07 A Tarasiewicz prowadzi Jagę a nie "reprezentację narodową" Odpowiedz Link Zgłoś
burak-cukrowy Re: FORZA Jagiellonia!!! 04.09.06, 20:14 Tarasiewicz to malarz artysta z Gródka , Absolwent Akademii Sztuk Pięknych , laureat wielu nagród , autor wspaniałych wystaw och. Leon Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Lonik... 04.09.06, 20:17 Pozdrawiam jeśli kiedykolwiek nas przeczyta...Dawnymi czasy ...znaliśmy się...☺ Odpowiedz Link Zgłoś
walker-007 Re: FORZA Jagiellonia!!! 04.09.06, 20:31 burak-cukrowy napisał: " Tarasiewicz to malarz artysta z Gródka , Absolwent Akademii Sztuk Pięknych " Nie jesteś na czasie Ryszard Tarasiewicz, były reprezentant Polski , w Śląsku ze słabych graczy zrobił zespół z czołówki II ligi w ubiegłym sezonie Odpowiedz Link Zgłoś
walker-007 Re: Wiemy , wiemy :))) 04.09.06, 20:46 Jak wiemy to takich głupot nie piszemy ( inni na tym forum się w tym lubują ). OK ? Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Jakie to-to drażliwe :)) 04.09.06, 21:06 (Bez obrazy) Wiesz, poczucie humoru to Duuuuuży Dar...:))) Pozdrawiam !! ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Sokółka 04.09.06, 21:36 Spieracie się pięknie o Rycha w meczu z Czesiem, a w tym samym czasie Tur pyknął Sokoła w Sokółce 2:0 i to grając przez godzinę w dziesiątkę! :o) Piękny mecz, piękny wyjazd - nareszcie trochę mi optymizm odżył ;o) Jeszcze gdyby tak udało się za dwa tygodnie do Szczuczyna większą ekipą pojechać... Odpowiedz Link Zgłoś
walker-007 Re: Sokółka 04.09.06, 21:49 Wynik jest super. Oby prawo serii działało i z Olimpią ( napewno pójdę na mecz) i z Wissą ( na wyjazd to się dotąd nie wybrałem ) Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Sokółka 04.09.06, 22:02 To zachęcam do spróbowania wyjazdów. Nie koniecznie z szalikiem i śpiewem na ustach - choć, jak ktoś lubi... - ale incognito zasiąść wśród kibiców miejscowych. Gdziekolwiek. Świetne doświadczenie i uczy kibicowskiej pokory :o) Ja miałem najgoręcej w Kobyłce i Grodzisku Mazowieckim. Ale wspomnienia świetne ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
walker-007 Re: Sokółka 04.09.06, 22:06 a co to były za mecze ? W Grodzisku to chyba gra Pogoń, a w Kobyłce - Wicher ( jak się mylę to popraw) Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Ciekawostki 04.09.06, 22:17 IV liga - mecze Tura. Pogoń i Wicher - właśnie te drużyny. W Kobyłce siedzący obok mnie kibic rzucił za siebie butelką po piwie i trafił w jakiegoś czarnego merola. Wybił szybę. Podeszło do niego dwóch szerokich, bez zbędnych dyskusji zapakowało do tej fury i gdzieś wywiozło. Dobrze, że gościa ze mną nie pomylili... A w Grodzisku siedziałem w towarzystwkie jakiejś miejscowej drużyny rugbistów. Uwierz - mała przyjemność... Kiedyś na forum pisałem o ciekawostkach zaobserwowanych na meczach Tura - jeszcze ze czasów makroregionalnej IV ligi i baraży o III ligę w Bartoszycach. Chociażby o czarnoskurym bramkarzu z Togo, pierwszoligiwych rywalach w Polonii Warszawa, prośbach trenera Grzanki, by nie pisać o jednym z zawodników, bo "go już od paru lat oficjalnie nie ma w Polsce", czy napastniku rywali bardziej znanym z tego, że jest synem jednego z najsławnieszych polskich bossów mafijnych. Takie tam różne przypadki... Już nawet nie pamiętam, ale wiem, że sporo tego wyszukałem :o) Odpowiedz Link Zgłoś
burak-cukrowy Re: Wiemy , wiemy :))) 04.09.06, 22:07 sorry Jocker < ! > przepraszam za wszystkich buraków Odpowiedz Link Zgłoś
walker-007 Re: Wiemy , wiemy :))) 04.09.06, 22:10 OK < ! > Przy okazji przybij piątkę. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Wiemy , wiemy :))) 05.09.06, 19:35 Zali to jakowyś Waści kuzyn, że się tak Waść podniecasz, że go za Białorusina wzięto? Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka FORZA Jagiellonia!!! 12.09.06, 14:54 I znów wygrali...Prawie dostałam zawału przez to 0:2... To się nazywa stopniowanie napięcia!! ☺ Odpowiedz Link Zgłoś