Dodaj do ulubionych

najlepsi wokalisci

IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 02.03.03, 12:38
juz dawno myslalem by zrobić ranking najlepszych wokalistow
moim zdaniem na POCZĄTKU LISTY
1. MIKE PATTON Z FAITH NO MORE
2. GOŚC Z DANZIG- SORZAS NIE ZNAM NAZWISKA
3. BRUCE DICKINSON- IRON MAIDEN
4. OZZY OZBORNE- BLACK SABATH
5. EDE VADER- PEARL JAM

DODAJCIE SWOJE TYPY- POZDRAWIAM
Obserwuj wątek
    • Gość: AcidFucka Re: najlepsi wokalisci IP: *.do.biaman.man.bialystok.pl 02.03.03, 19:41
      jak dla mnie to tak bedzie:
      ...
      1 Rysiek Rydel - Dżem (bezdyskusyjnie)
      2 Max Cavalera - Sepultura, Soulfly
      3 koleś z System of a Down
      4 Magik - Kaliber 44
      5 Eminem
      6 Tomek 'Lipa' Lipnicki - Illusion
      7 Sting
      8 Guzik - Flapjack
      9 Adam Nowak - Raz Dwa Trzy
      10 Zack De La Rocha - Rage Against The Machine

... taki stan na dana chwile i Ci wokalisci co przyszli mi do łba ...
      pozdro ...
      • Gość: maniek Re: najlepsi wokalisci IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 03.03.03, 08:21
        sorczas ale eminem- to nie spiewak tylko recytator i umieszczenie go na tej
        liscie to profanacja
        ja ze swojej strony dodałbym jeszcze gosci z iced earth, toola i trans
        syberian orchiestry
        z polskich to
        1. marek grechuta
        2. piekarczyk
        3. artek gadowski
        4. kazio staszewski
        5. kobra z kobranocki
        6. tomek budzyński
      • Gość: maniek Re: najlepsi wokalisci IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 03.03.03, 08:23
        jeszcze jedno- ten osć z kalibra to też melorecytator podobnie jak zak de la
        rocka- obecnie polityk
        pozdrawiam
        • Gość: AcidFucka Re: najlepsi wokalisci IP: *.do.biaman.man.bialystok.pl 03.03.03, 10:31
          ... dla mnie to oni na wokalu sa ... chyba, ze masz jakas swoja definicje
          wokalisty ... i pewnie Kazika tez musialbys ze swojej listy wyrzucic ... i to
          byla tylko moja subiektywna opinia ... pozdrawiam ...
    • Gość: piecyk gazowy Re: najlepsi wokalisci IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 03.03.03, 09:02
      1. Marcin Miller - Boys
      2. Michał Gielniak
      3. Gość z Voyagera (polskie dziewczyny naładniejsze są)
      4. Goście z Milano (wszyscy z Wyszek)
      5. Pan Krzyś z Tik Taka
      • Gość: AcidFucka Re: najlepsi wokalisci IP: *.do.biaman.man.bialystok.pl 03.03.03, 10:39
        ... alez jak mogles zapomniec o Zenku z Akcentu ... bezapelacyjnie pierwsze
        miejsce ... pozdro ...
        • Gość: piecyk gazowy Re: najlepsi wokalisci IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 03.03.03, 12:20
          Plamę dałem. Sorry. Ale dzięki za to, że trzymasz rękę na pulsie.
        • Gość: maniek Re: najlepsi wokalisci IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 03.03.03, 21:10
          kazika wpisalem tu ze względu na jgo dzialalność z kultem a nie jako rapera-
          przecież zaden rapcuch nie jest wokalistą - ale jeśli się upierasz to kazika
          też wyrzucę ale radzil bym zaglębić w jego szerszą tworczosć szczególnie z
          początkow dzialalnosci kultu
          a co do definicji wokalisty - najlepirej ją sprawdzić w slowniku muzycznym- i
          wwtedy żaden gość w szerokich portach zajmujacy sie melorecytacją nie bedzie
          piosenkarzem
          pozdrawiam
          • Gość: AcidFucka Re: najlepsi wokalisci IP: *.do.biaman.man.bialystok.pl 04.03.03, 14:13
            Gość portalu: maniek napisał(a):

> kazika wpisalem tu ze względu na jgo dzialalność z kultem a nie jako rapera-
            > przecież zaden rapcuch nie jest wokalistą - ale jeśli się upierasz to kazika
            > też wyrzucę ale radzil bym zaglębić w jego szerszą tworczosć szczególnie z
            > początkow dzialalnosci kultu
            > a co do definicji wokalisty - najlepirej ją sprawdzić w slowniku muzycznym-
            i
            > wwtedy żaden gość w szerokich portach zajmujacy sie melorecytacją nie bedzie
            > piosenkarzem
            > pozdrawmi

... nie zalezy mi zebys Ty z tej listy sobie kogokolwiek usuwal ... tylko
            zapomniales napisac, ze na mojej liscie wokalista nie jest oczywiscie jeszcze
            Guzik z Flapjacka ... i tyle ... czyli RATM nie mial wokalisty ... Flapjack
            tez jego nie mial ... Limp Bizkit oczywiscie tez nie ma takowego ... a
            skuhwysyny na swoich plytach pisza ze jednak maja ... jebani co nie??? ...

PS. ... a tworczosc Kazika solo ... Kultu ... i KnZ znam bardzo dobrze ...
            nawet chyba za dobrze ...

SP ... to ze ktos wykonuje utwory paszczowo w sposob przez Ciebie
            nietolerowany nie oznacza przeciez, ze nie sa wokalistami ...

... pozdro ...
            • Gość: maniek Re: najlepsi wokalisci IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 04.03.03, 15:16
              Gość portalu: AcidFucka napisał(a):

>
              > ... nie zalezy mi zebys Ty z tej listy sobie kogokolwiek usuwal ... tylko
              > zapomniales napisac, ze na mojej liscie wokalista nie jest oczywiscie
              jeszcze
              > Guzik z Flapjacka ... i tyle ... czyli RATM nie mial wokalisty ... Flapjack
              > tez jego nie mial ... Limp Bizkit oczywiscie tez nie ma takowego ... a
              > skuhwysyny na swoich plytach pisza ze jednak maja ... jebani co nie??? ...
              >
              > PS. ... a tworczosc Kazika solo ... Kultu ... i KnZ znam bardzo dobrze ...
              > nawet chyba za dobrze ...
              >
              > SP ... to ze ktos wykonuje utwory paszczowo w sposob przez Ciebie
              > nietolerowany nie oznacza przeciez, ze nie sa wokalistami ...
              >
              > ... pozdro ...

nie wiem czy może pamietasz o ile nie jesteś za mloda taki zespół raperski jak
              ran dmc - goscie zapyt6ania o swoje spiewanie odpowiedzieli ze to co robią nie
              ma nic wspolnego ze śpiewaniem - o ile bys nie wiedziala jest zespół ktory
              zapoczatkkowywal calą kulturę hh - i co do mojej tolerancji - raczej jest ona
              szerszqa niz ci sie wydaje- nie lubie tylko sztucznego szpanowania i robienia
              ze szmelcu sztuki - jak w przypadku eminema czy - limp biskit czy innych
              mnówiących bialych gości i mniemajacych ze są wokalistami
              - a co do raperów to polecil bym body count- z icem t - oni to razem z
              biohazardem i wielima innymi zespoolami hardcorowymi rozpoczeli mowienie
              tekstu do ostrej muzy- i nie mowili w żadnym wypadku ze są jakimiś bonzami tak
              jak w przypadku dzisiejszych hiphopowcow i rapcuchow
              pozdrawiam
              • Gość: AcidFucka Re: najlepsi wokalisci IP: *.do.biaman.man.bialystok.pl 04.03.03, 18:51
                ... mowimy o wokalu czy o spiewaniu??? ... chociarz spiewanie tez moze byc
                rozne ... i nie powiedzialbym, ze kolesie, ktorych przytaczales jako
                najlepszych wokalistow nie szastaja forsa ... a raczej nie mozna tego
                powiedziec o poteznej wiekszosci polskich (i nie tylko hip-hopowcow) ...
                napisales, ze nie lubisz sztucznego szpanowania ... wiec jakie szpanowanie
                lubisz??? ... z tego co piszesz to widze na razie, ze nie lubisz rapu ...
    • doktor_szrama Re: najlepsi wokalisci 03.03.03, 09:18
      1. Wiśniewski uber alles (Michał)
      fun.from.hell.pl/2003-02-19/zadnych-granic.mpeg
      • Gość: heraklit Naj naj!!! IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 04.03.03, 21:32
        1) kolo z time
        2) pokurcz z Toplesów
        3) rockers z Vipera (profanujący Iron Maiden - nosząc ich koszulkę)
        4) typ z idola od pieśni "Dary losu"
        5) stachursky

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka