napchafte_chochoncy 07.09.06, 23:32 img472.imageshack.us/my.php?image=religiavc5.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abramsky Re: Zeszyt do religii 07.09.06, 23:39 może być również tak : img63.imageshack.us/my.php?image=zeszytks9.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
walker-007 Re: Zeszyt do religii 07.09.06, 23:43 Bardzo ciekawe zdjęcie A może to przyczajony krajowy oberszef służby zdrowia, tylko błąd w pisowni nazwiska ? Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Re: Zeszyt do religii 07.09.06, 23:49 walker-007 napisał: > Bardzo ciekawe zdjęcie > A może to przyczajony krajowy oberszef służby zdrowia, > tylko błąd w pisowni nazwiska ? Albo MEN wciela swoje reformy pełną parą Odpowiedz Link Zgłoś
skara Re: Zeszyt do religii 08.09.06, 00:07 Zastanawiam się nad tą okładką starając się wymyślić jakieś uzasadnienie, ale ciężko mi idzie. Mam tylko, że zwierzęta to nasi bracia mniejsi a chusta symbolizuje porównanie ich do cierpliwych zakonników, i ogólnie zaleca szanowanie wszystkich istot. Ale przyznam szczerze - naciągane to dość mocno. Odpowiedz Link Zgłoś
pitzlad Re: Zeszyt do religii 08.09.06, 11:21 A ja bym go kupił i nosił na religię... moze nie byłoby to za dobrze odebrane przez prowadzącego ale co tam... *--*____*--* merry car :-) Odpowiedz Link Zgłoś