obserwer11 09.09.06, 18:00 Odejdźmy w końcu od tematyki kto , kogo i za co ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
khaki3 Re: Mam taki pomysł dotyczący Forum BIE 09.09.06, 18:05 Ja sie na skarbnika nie nadaje:)Przykro mi:) Pieniadz mnie nie lubi:) Ale moge sie zajmowac innymi rzeczami.Np. w przypadku osob chorych np. tansza rehabilitacja,moglabym takim osobom pomagac wypelanic roznego rodzaju papiery,kwity,i innegopapierkowe roboy.Moglabym zajmowac sie wszystkim.oby nie pieniazkami.to za duza odpowiedzialnosc,no i ktoskto nie dazy mnie sympatia na forum moglby cos insynuowac. a pomysl sam w sobie genialny. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka To jest pomysł... 11.09.06, 13:50 Kochani forumowicze zastanówcie się!! Warto!! ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
skara utopia! 11.09.06, 14:08 Utopia. Przy tak skonfliktowanym forum temat pieniędzy, który w normalnym życiu bywa "śliski" byłby prawdziwą rzezią. Niewiele trzeba żeby zaczęły się prawdziwe kłótnie, wypominki, weta. Bo niby jak rozwiązać kwestię na jaki cel pójdą pieniądze jeśli będzie choć 1 głos sprzeciwu. A zawsze będzie. I kto będzie miał prawo głosu? Jeśli macie chęć coś zrobić to załóżcie jakieś stowarzyszenie albo woluntarystycznie udzielajcie się w już istniejących. Forum to zbieranina przypadkowych ludzi o odmiennych poglądach, ale i poziomie dyskusji i kultury. Takie coś można zorganizować na 1 ulicy, w szkole itd., ale uważam, że tu się nie uda. W każdym razie ja jestem przeciw i nie wchodzę do gry. Rozreklamowanie forum nie ma sensu. To już przypomina rynsztok. Kłótnie, przepychanki, samowładztwo admina, wyzwiska. Nawet jak ktoś wchodzi nowy na to forum to zaraz wychodzi zniesmaczony. I więcej tu nie zagląda. Jeśli nie zrobimy nic z tym błotem, a byłoby to możliwe tylko gdybyśmy przyjęli swoje własne zasady i zjednoczyli się, to forum nie jest w stanie niczego ludziom zaoferować. Może więc lepiej wspólnie się zastanówmy jak uporządkować śmietnik? Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: utopia! 11.09.06, 14:24 Zgoda trzeba uporzadkowac forum. Idea jest faoja ale trudno realizowalna. Odpowiedz Link Zgłoś