Dodaj do ulubionych

Mam taki pomysł dotyczący Forum BIE

09.09.06, 18:00
Odejdźmy w końcu od tematyki kto , kogo i za co ?
Obserwuj wątek
    • khaki3 Re: Mam taki pomysł dotyczący Forum BIE 09.09.06, 18:05
      Ja sie na skarbnika nie nadaje:)Przykro mi:) Pieniadz mnie nie lubi:) Ale moge
      sie zajmowac innymi rzeczami.Np. w przypadku osob chorych np. tansza
      rehabilitacja,moglabym takim osobom pomagac wypelanic roznego rodzaju
      papiery,kwity,i innegopapierkowe roboy.Moglabym zajmowac sie wszystkim.oby nie
      pieniazkami.to za duza odpowiedzialnosc,no i ktoskto nie dazy mnie sympatia na
      forum moglby cos insynuowac.

a pomysl sam w sobie genialny.
    • ja-alutka To jest pomysł... 11.09.06, 13:50
      Kochani forumowicze zastanówcie się!! Warto!! ☺
      • skara utopia! 11.09.06, 14:08
        Utopia. Przy tak skonfliktowanym forum temat pieniędzy, który w normalnym życiu
        bywa "śliski" byłby prawdziwą rzezią. Niewiele trzeba żeby zaczęły się
        prawdziwe kłótnie, wypominki, weta. Bo niby jak rozwiązać kwestię na jaki cel
        pójdą pieniądze jeśli będzie choć 1 głos sprzeciwu. A zawsze będzie. I kto
        będzie miał prawo głosu? Jeśli macie chęć coś zrobić to załóżcie jakieś
        stowarzyszenie albo woluntarystycznie udzielajcie się w już istniejących. Forum
        to zbieranina przypadkowych ludzi o odmiennych poglądach, ale i poziomie
        dyskusji i kultury. Takie coś można zorganizować na 1 ulicy, w szkole itd., ale
        uważam, że tu się nie uda. W każdym razie ja jestem przeciw i nie wchodzę do
        gry.
        Rozreklamowanie forum nie ma sensu. To już przypomina rynsztok. Kłótnie,
        przepychanki, samowładztwo admina, wyzwiska. Nawet jak ktoś wchodzi nowy na to
        forum to zaraz wychodzi zniesmaczony. I więcej tu nie zagląda. Jeśli nie
        zrobimy nic z tym błotem, a byłoby to możliwe tylko gdybyśmy przyjęli swoje
        własne zasady i zjednoczyli się, to forum nie jest w stanie niczego ludziom
        zaoferować. Może więc lepiej wspólnie się zastanówmy jak uporządkować śmietnik?
        • hansgrubber Re: utopia! 11.09.06, 14:24
          Zgoda trzeba uporzadkowac forum. Idea jest faoja ale trudno realizowalna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka