partizan79 Re: :P 11.09.06, 17:08 W takim wypadku nie napisałbym nawet kropeczek. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: :P 11.09.06, 17:15 Widzę po prostu, że forum wskoczyło na wyższy lewel "wtajemniczenia intelektualnego". Wybory, polityka, edukacja, stara gwardia.. Tylko jeden wątek jak dla mnie ciekawy i wesoły, ale nie powiem czyj, bo zaraz Kosyniera wysiudają ze starej gwardii za konszachty z leśną bracią. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Przyznaję się!! 11.09.06, 21:55 Nie wiem co to, to :P ...☺ Ps. Ale bym zjadła coś Słodkiego:(( Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Baam z Tobą zawsze!! 12.09.06, 08:14 Powiedz tylko kiedy i gdzie!! :) ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
konsum5 Re: Baam z Tobą zawsze!! 12.09.06, 08:17 Alutko - 3 X P? gdzieś słyszałem coś podobnego, ja to bym tłumaczył - Przechadzka Po Parku i dodał - PARTYZANTA, czyli 4xP. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Baam z Tobą zawsze!! 12.09.06, 09:49 Jak w Przechadzka Po Parku to dodałbym jeszcze PKP - Pod Komendą Policji, ewentualnie Pod Konsumem Pięć. Odpowiedz Link Zgłoś
obalix Re: Baam z Tobą zawsze!! 12.09.06, 09:54 No i jak ci się podoba po drugiej stronie lustra Alicjo?:D Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Baam z Tobą zawsze!! 12.09.06, 09:59 Za niecałe 3 tygodnie dołączysz do Drużyny Pierścienia i wtedy pogadamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Baam z Tobą zawsze!! 12.09.06, 10:01 A przy okazji ustrzeliłem 45000. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Baam z Tobą zawsze!! 13.09.06, 00:39 Masz order z ziemniaka. A moze z buraka...kto wie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Baam z Tobą zawsze!! 13.09.06, 11:00 To ja może również tak florystycznie: Szanowny Hansie AGRESTorze, Ty to chyba jakąś MIĘTĘ do mnie czujesz (aż mi się lico z wrażenia zrobiło RUMIANEK). JASKRA nie mam i widzę, żeś zawsze chętny, żeby poSKRZYPieć i PAPRYKAć pod moim adresem. Jeśli Cię to podnieca i ŚWIERK Ci staje, to nie bądź LEN, leć PIOŁUNEM tam, DZIEWANNA, włóż GRABę za lampasy i potarmoś GRUSZĘ, poobracaj FASOLKI.. Chyba, że jesteś BEZ. Wtedy LIPA. Tylko nie zaPERZać się i nie KLONć mi tu, nie CISkać inwektywami, bo "dyskusja" stanie się JAŁOWIEC;) Pozdrawiam. Pokrzyk Wilcza Jagoda Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Baam z Tobą zawsze!! 15.09.06, 22:57 Chlopie marnujesz sie na tym forum. Powinienes zostac redaktorem naczelnym "Misa dla doroslych" badz rubryki literackiej w pismie dla czlonkow Samoobrony. :) Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: Baam z Tobą zawsze!! 15.09.06, 21:44 macie szczęście,że toja ostatnio tylko w swojej piaskownicy siedzi,bo inaczej dawno by wam wytłumaczył, co w Ojczyźnie naszej 4xP znaczy ☺ Odpowiedz Link Zgłoś