Dodaj do ulubionych

Szanse Polski i Ukrainy na ME 2012 rosną.

18.09.06, 04:52
sport.gazeta.pl/pilka/1,65046,3625372.html
Obserwuj wątek
    • ja-alutka I sama nie wiem... 18.09.06, 08:24
      Patrząc na to co u nas ostatnio się dzieje, sama nei wiem czy trzymać kciuki,
      żeby ME były czy wręcz przeciwnie...☺
      • pawlozsiul rozważ racjonalnie 18.09.06, 08:48
        Jeżeli otrzymamy organizację ME, ja stawiam piwo Romanowi i Baam. Jeżeli nie
        otrzymamy - Romek stawia Tobie i mnie.
        Więc w Twoim interesie leży "wręcz przeciwnie".
        • ja-alutka Czyli... 18.09.06, 08:55
          "Tak czy siak" jesteśmy Wygrani!! Dobrze wykombinowane!! ☺
          • hansgrubber Re: Czyli... 18.09.06, 09:11
            Mam wrazenie ze wygramy organizacje tych mistrzostw. :)
            • odziej Re: Czyli... 18.09.06, 09:14
              ja tez mam taką nadzieję, bo w końcu Poznań bardzo się stara o to !!!
          • pawlozsiul tylko miejsce nie jest ustalone 18.09.06, 11:25
            Alutka, skoczymy na ten browar do Ameryki. Zobaczymy najsłynniejszą świątynię
            (bazylika św. Piotra i Kijowska Ławra mogą się schować w cieniu słynnej
            Ukraińskoi Szikagowskoi Cerkwy), pohoworymo po ukraiński na ulicach Chicago,
            obejrzymy ukraińskie napisy na ulicach tej metropolii i zobaczymy ukraińskich
            Murzynów. Jedemo!
      • romanpidlaszuk Re: I sama nie wiem... 19.09.06, 05:56
        Patrząc na to co u nas ostatnio się dzieje, sama nei wiem czy trzymać kciuki,
        żeby ME były czy wręcz przeciwnie...☺

---------------------------

Nie piszesz co konkretnie masz na mysli, ale mi sie wydaje ze fajnie by bylo
        gdyby ta impreza organizowala Polska i Ukraina.
        • pawlozsiul Fajnie będzie 19.09.06, 07:11
          Z Poznania do Doniecka z jednego meczu na drugi. Ja już nie mówię o drogach -
          spójrz choćby na połączenia lotnicze czy kolejowe między Polską i Ukrainą.
          • hansgrubber Re: Fajnie będzie 19.09.06, 08:53
            Bedzie przynajmniej powod by to poprawic. :)
            • romanpidlaszuk Re: Fajnie będzie 20.09.06, 06:58
              hansgrubber napisał:

> Bedzie przynajmniej powod by to poprawic. :)

------------------------

1.Otoz to, organizowanie takich imprez jest okazja do inwestycji takich jak
              stadiony, hotele, autostrady, lotniska, ktore po imprezie sluza mieszkancom.

2.A z Poznania do Doniecka zainteresowani na pewno beda latac samolotem,
              lotniska w Poznaniu i Doniecku juz sa.
              • pawlozsiul liczę się z przegranym zakładem 20.09.06, 07:28
                Ale nie dlatego, że polsko-ukraińska oferta taka świetna. Jak patrzę na to, co
                się dzieje w Budapeszcie myślę, że wygrasz. Ale może do grudnia się uspokoi.
                • romanpidlaszuk Re: liczę się z przegranym zakładem 20.09.06, 18:53
                  Ale nie dlatego, że polsko-ukraińska oferta taka świetna. Jak patrzę na to, co
                  się dzieje w Budapeszcie myślę, że wygrasz. Ale może do grudnia się uspokoi.

------------------------

Kto wie, moze bedzie nam dane kiedys napic sie razem piwa, np. po wygranym
                  przez Ukraine finale ME'2012 Polska-Ukraina. :)
        • keliusz a może plus ktoś jeszcze 19.09.06, 14:09
          • keliusz Re: a może plus ktoś jeszcze 19.09.06, 14:10
            np. Polska Ukraina i..................Białoruś? W Białorusi jest sporo niezłych
            obiektów piłkarskich, droga Brześć - Moskwa podobno jeszcze w ekstra stanie? Co
            ty na to Roman?
            • pawlozsiul A wiedajesz Keliusz? 19.09.06, 14:41
              Że droga Brześć-Mińsk-Moskwa to droga płatna? Jako obywatel UE całe dwa dolary
              będziesz musiał tam wydać za przejazd z Brześcia do Mińska - z Bobrownik tylko
              jednego Waszyngtona. Za to na Ukrainie drogi i parkowanie bezpłatne.
              • keliusz A wiedajesz Pawlo? 19.09.06, 15:06
                A może jeżeli już w miałoby być coś w Polsce to może na stadionie Tura, Pogoni
                Łapy i Relaxu Uhowo?
                • pawlozsiul i na takichch stadionach mają być właśnie ME 19.09.06, 17:33
                  Sebcioo o nich niżej napisał.
    • sebcioo Stadiony na papierze - szanse na ustach 19.09.06, 15:02
      Stadiony zbudowane to mistrzostwa przyznane (rym zupelnie przypadkowy).

Ogromny krok zrobilismy, naprawde gigantyczny. Ktos sie wysilil i pare (badz
      jeden) stadion narysowal i wydrukowal. Teraz to na pewno dadza nam organizacje
      mistrzostw.
    • romanpidlaszuk Szanse Polski i Ukrainy na ME 2012 rosną. (2) 20.09.06, 18:50
      sport.gazeta.pl/sport/1,65025,3631949.html
    • gsx1100g Re: Szanse Polski i Ukrainy na ME 2012 rosną. 22.09.06, 09:16
      Majac taki PZPN, to afera za aferą. sprzedali bilety-wzięli kase a bilegtów nie
      dali. pomyuslcie tylko-dwa panstwa w Europie, gdzie korupcja kwitnie na
      dobre...i mamy robic ME w piłce nożnej...????

pozdr.

gsx-art
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka