romanpidlaszuk 18.09.06, 04:52 sport.gazeta.pl/pilka/1,65046,3625372.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja-alutka I sama nie wiem... 18.09.06, 08:24 Patrząc na to co u nas ostatnio się dzieje, sama nei wiem czy trzymać kciuki, żeby ME były czy wręcz przeciwnie...☺ Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul rozważ racjonalnie 18.09.06, 08:48 Jeżeli otrzymamy organizację ME, ja stawiam piwo Romanowi i Baam. Jeżeli nie otrzymamy - Romek stawia Tobie i mnie. Więc w Twoim interesie leży "wręcz przeciwnie". Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Czyli... 18.09.06, 08:55 "Tak czy siak" jesteśmy Wygrani!! Dobrze wykombinowane!! ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Czyli... 18.09.06, 09:11 Mam wrazenie ze wygramy organizacje tych mistrzostw. :) Odpowiedz Link Zgłoś
odziej Re: Czyli... 18.09.06, 09:14 ja tez mam taką nadzieję, bo w końcu Poznań bardzo się stara o to !!! Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul tylko miejsce nie jest ustalone 18.09.06, 11:25 Alutka, skoczymy na ten browar do Ameryki. Zobaczymy najsłynniejszą świątynię (bazylika św. Piotra i Kijowska Ławra mogą się schować w cieniu słynnej Ukraińskoi Szikagowskoi Cerkwy), pohoworymo po ukraiński na ulicach Chicago, obejrzymy ukraińskie napisy na ulicach tej metropolii i zobaczymy ukraińskich Murzynów. Jedemo! Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk Re: I sama nie wiem... 19.09.06, 05:56 Patrząc na to co u nas ostatnio się dzieje, sama nei wiem czy trzymać kciuki, żeby ME były czy wręcz przeciwnie...☺ --------------------------- Nie piszesz co konkretnie masz na mysli, ale mi sie wydaje ze fajnie by bylo gdyby ta impreza organizowala Polska i Ukraina. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Fajnie będzie 19.09.06, 07:11 Z Poznania do Doniecka z jednego meczu na drugi. Ja już nie mówię o drogach - spójrz choćby na połączenia lotnicze czy kolejowe między Polską i Ukrainą. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Fajnie będzie 19.09.06, 08:53 Bedzie przynajmniej powod by to poprawic. :) Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk Re: Fajnie będzie 20.09.06, 06:58 hansgrubber napisał: > Bedzie przynajmniej powod by to poprawic. :) ------------------------ 1.Otoz to, organizowanie takich imprez jest okazja do inwestycji takich jak stadiony, hotele, autostrady, lotniska, ktore po imprezie sluza mieszkancom. 2.A z Poznania do Doniecka zainteresowani na pewno beda latac samolotem, lotniska w Poznaniu i Doniecku juz sa. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul liczę się z przegranym zakładem 20.09.06, 07:28 Ale nie dlatego, że polsko-ukraińska oferta taka świetna. Jak patrzę na to, co się dzieje w Budapeszcie myślę, że wygrasz. Ale może do grudnia się uspokoi. Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk Re: liczę się z przegranym zakładem 20.09.06, 18:53 Ale nie dlatego, że polsko-ukraińska oferta taka świetna. Jak patrzę na to, co się dzieje w Budapeszcie myślę, że wygrasz. Ale może do grudnia się uspokoi. ------------------------ Kto wie, moze bedzie nam dane kiedys napic sie razem piwa, np. po wygranym przez Ukraine finale ME'2012 Polska-Ukraina. :) Odpowiedz Link Zgłoś
keliusz Re: a może plus ktoś jeszcze 19.09.06, 14:10 np. Polska Ukraina i..................Białoruś? W Białorusi jest sporo niezłych obiektów piłkarskich, droga Brześć - Moskwa podobno jeszcze w ekstra stanie? Co ty na to Roman? Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul A wiedajesz Keliusz? 19.09.06, 14:41 Że droga Brześć-Mińsk-Moskwa to droga płatna? Jako obywatel UE całe dwa dolary będziesz musiał tam wydać za przejazd z Brześcia do Mińska - z Bobrownik tylko jednego Waszyngtona. Za to na Ukrainie drogi i parkowanie bezpłatne. Odpowiedz Link Zgłoś
keliusz A wiedajesz Pawlo? 19.09.06, 15:06 A może jeżeli już w miałoby być coś w Polsce to może na stadionie Tura, Pogoni Łapy i Relaxu Uhowo? Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul i na takichch stadionach mają być właśnie ME 19.09.06, 17:33 Sebcioo o nich niżej napisał. Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Stadiony na papierze - szanse na ustach 19.09.06, 15:02 Stadiony zbudowane to mistrzostwa przyznane (rym zupelnie przypadkowy). Ogromny krok zrobilismy, naprawde gigantyczny. Ktos sie wysilil i pare (badz jeden) stadion narysowal i wydrukowal. Teraz to na pewno dadza nam organizacje mistrzostw. Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk Szanse Polski i Ukrainy na ME 2012 rosną. (2) 20.09.06, 18:50 sport.gazeta.pl/sport/1,65025,3631949.html Odpowiedz Link Zgłoś
gsx1100g Re: Szanse Polski i Ukrainy na ME 2012 rosną. 22.09.06, 09:16 Majac taki PZPN, to afera za aferą. sprzedali bilety-wzięli kase a bilegtów nie dali. pomyuslcie tylko-dwa panstwa w Europie, gdzie korupcja kwitnie na dobre...i mamy robic ME w piłce nożnej...???? pozdr. gsx-art Odpowiedz Link Zgłoś